22 / 07 / 2024

Çanakkalede Çırpılar Termik Santrali projesi

Çanakkalede Çırpılar Termik Santrali projesi

Taşzemin İnş. Madencilik Enerji Üretim San. Ve Tic. A.Ş. tarafından; Çanakkale'de Çırpılar Termik Santrali projesi için 25 Haziran'da halk toplantısı düzenlenecek.

Violet Diamond için düğmeye basıldı! Beylikdüzü'ndeki Sakaryalılar Sitesi'nin yerine 328 yeni konut geliyor! 

Violet Diamond projesi için düğmeye basıldı. 499 milyon 15 bin TL'ye mal olacak proje Beylikdüzü Gürpınar'daki Sakaryalılar Sitesi'nin yerinde yükselecek.

İslam Memiş ''buyurun gümüş bedava'' dedi! Fırtınayı koparttı!  Gelecek rekoru bir çırpıda açıkladı! 

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş 2023 yılında gümüşün yatırımcılarına kazandıracağını söyledi. Yatırımcılara alım fırsatlarını ''buyurun gümüş bedava''dediği zamanları hatırlattı. Fırtınayı koparttı! Gelecek rekoru bir çırpıda açıkladı...

Dev şirketlerin karları düşünce CEO maaşları kırpıldı! Hangi CEO’nun maaşı ne kadar oldu? Kimlerin maaşı kesildi?

Milyar dolarlık gelire sahip olan finans ve teknoloji şirketleri, aldıkları tasarruf önlemleri kapsamında bir yandan işten çıkarmalara başlarken, CEO maaşlarında kesintiye gidiyor.

Gümüş fiyatları ne olur? Altın Kahini İslam Memiş bir çırpıda açıkladı! Bu rakamı görenlerin etekleri zil çaldı!

Gümüş fiyatları 2023 yılına iyi bir başlangıç yaparken yatırımcılar ''gümüş fiyatları ne olur? sorusunun yanıtını araştırıyor. Altın Kahini İslam Memiş, bir çırpıda gümüşün ne kadar olacağını açıkladı. Bu rakamı görenlerin etekleri zil çaldı!

Doların 4 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı! Bir çırpıda açıklanan bu rakamı görenin ağzı tam bir karış açık kaldı!

Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen doların 4 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Bir çırpıda açıklanan bu rakamı görenin ağzı bir karış açık kaldı. Hemen o rakama göz atın...

12,83 TL olan gümüşün asıl yükseleceği tarih şimdi belli oldu! Uzman isim bir çırpıda açıkladı

Gümüş fiyatlarının yükselişe geçmesi ile yatırımcıların yüzü gülmeye başladı. 12,83 liraya kadar yükselen gümüş için Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yükselişin olacağı asıl tarihi bir çırpıda açıkladı.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de satışlar bugün başlıyor! Yüzde 20 indirimle!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da inşa ettiği Kırlangıç Evler'de kampanyalı satışlar bugün başlıyor. Peki KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de hangi konut tipleri var? KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de ödeme planı nasıl? İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de yüzde 20 indirimli satışlar başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçirdiği Kırlangıç Evler'de kampanyalı satışlar başlıyor. Peki KİPTAŞ Kırlangıç Evler'de kaç konut var, proje ne zaman satışa çıkacak? İşte merak edilen soruların yanıtları KİPTAŞ Kırlangıç Evler kampanya detayları...

Milyonların borcu bir çırpıda siliniyor! Doğal gaz, elektrik faturası borçları için gözler 1 Ekim’e çevrildi!

Milyonların borcu gündemde yer alıyor. İşte borçların silinmesi ile ilgili detaylar...

Gürpınar'daki kentsel dönüşümde vatandaşlar mağdur edildi iddiası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilecek olan Beylikdüzü'ndeki kentsel dönüşümle ilgili dikkat çeken iddialar gündeme geldi. Gürpınar Siteler bölgesinde yaşayan sakinler, dönüşüm sebebiyle mağdur olduklarını öne sürdü.

KİPTAŞ Gürpınar projesinde hak sahipleri resmi sözleşmeleri imzalıyor!

KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar Mahallesi'ndeki dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Proje alanında riskli yapıların yıkımı sürüyor. Aynı zamanda hak sahipleri resmi sözleşmeleri imzalamaya başladı.

Van Gürpınar'da metruk yapılar ortadan kaldırılıyor!

Van'ın Gürpınar ilçesine bulunan metruk binaların yıkım işlemleri devam ediyor. 

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm toplantıları tamamlandı!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, mahalle sakinleriyle gerçekleştirdiği toplantıları tamamladı. 

Çanakkalede Çırpılar Termik Santrali projesi Haberi

Çanakkalede Çırpılar Termik Santrali projesi

Taşzemin İnş. Madencilik Enerji Üretim San. Ve Tic. A.Ş. tarafından; Çanakkale İli, Yenice İlçesi, Çırpılar Köyü mevkiinde, “Çırpılar Termik Santrali, Kül Depolama Sahası, İR:60 Numaralı Kömür Sahası, Kireçtaşı Ocağı ile Kırma Eleme Tesisi” projesinin yapılması plan anmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için “Halkın Katılımı Toplantısı” yapılacaktır.



Toplantı Yeri: Çırpılar Köyü Köy Kahvehanesi


Toplantı Yerinin Adresi: Çırpılar Köyü Köy Kahvehanesi Yenice-Çanakkale 


Toplantı tarihi: 25.06.2015 


Toplantı saati:...