29 / 04 / 2024

Canan Business satışa çıktı

Canan Business satışa çıktı

Canan Yapı ve İstanbul Yapı tarafından Ataşehir'de yapımına başlanılan Canan Business Home & Süite projesinde satışlar başladı. Canan Business projesinde 1+1 ve 2+1 home officeler yer alıyor.

RE/MAX İKON Ataşehir'de Canan Business ofisini açtı!

RE/MAX İKON tarafından CANAN YAPI’nın iş merkezi konseptli yeni projesi CANAN BUSINESS'ın 2.El Yetkili Satış ve Kiralama Ofisi açıldı.

Ataşehir Vogue Business Center’a büyük ilgi!

Vogue Business Center’a ilgi büyük oldu. Yüzde 70’i tamamlanan ve Aralık 2016’da teslimlerin yapılması planan projenin yüzde 50’si 10 gün gibi kısa bir sürede satıldı.

Ataşehir Vogue Business Center satışa çıktı! Metrekaresi 6 bin TL'ye!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Vogue Business Center’ın lansmanı gerçekleşti. Metrekaresi 6 bin TL'den satışa çıkan Vogue Business Center projesinde teslimlerin 2016 Aralık'ta yapılması planlanıyor.

DKY Kartal Business satış fiyatları!

DKY Kartal Business satış fiyatları ofislerin kat ve cephelerine göre değişiklik gösteriyor. 220 milyon dolar yatırımla inşa edilen proje deniz otobüsü iskelesi ve sahil yoluna 9 kilometre mesafede bulunuyor.

Canan Business satılık!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir' de yükselen proje toplam 3 bin 732 metrekarlik alana yayılıyor. Canan Business satılık daire teslimleri Nisan 2016 tarihinde yılında yapılması planlanıyor.

Canan Business satış fiyatları!

Canan Business satış fiyatları 425 bin liradan başlıyor. Ataşehir Küçükbakkalköy'de inşa ediliyor olan Canan Business projesinde tamamı peşin alımlara yüzde 8 oranında indirim yapılıyor...

Canan Business fiyat!

Canan Business fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Canan Yapı ve İstanbul Yapı imzası taşıyan proje 3 bin 732 metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor.

Canan Yapı Canan Business adres!

Daire teslimlerinin 2016 yılında yapılacağı projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Canan Yapı Canan Business adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de inşa ediliyor.

Ataşehir Canan Business satış ofisi!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de inşa ediliyor. Ataşehir Canan Business satış ofisi telefon numarası 0 216 594 90 90 olarak belirlendi.

Ataşehir Canan Business satılık!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir' de yer alan proje Nisan 2016' da teslim edilmesi planlanıyor. Ataşehir Canan Business satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Canan Business ne zaman teslim?

Canan Yapı ve İstanbul Yapı tarafından inşa edilen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Proje Ataşehir'de yükseliyor. Peki Canan Business ne zaman teslim?

Canan Business satış ofisi!

Canan Yapı ve İstanbul Yapı tarafından hayata geçirilen proje peşinatta yüzde 8 indirim sağlanıyor. Canan Business satış ofisi telefon numarası 0 216 594 90 90 olarak belirlendi.

Canan Yapı Canan Business iletişim!

Peşinatta yüzde 8 indirim sağlanan proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de inşa ediliyor. Canan Yapı Canan Business iletişim bilgisi kapsamın telefon numarası 0 216 594 90 90 olarak belirlendi.

Canan Business satışa çıktı Haberi

Canan Business satışa çıktı

Canan Yapı ve İstanbul Yapı tarafından Ataşehir'de yapımına başlanılan Canan Business Home & Süite projesinde satışlar başladı. 75 ile 78 metrekare arasında değişen 1 + 1 ve 111 ile 118 metrekare arasındaki 2 + 1 home office'lerden meydana gelen Canan Business projesi Acıbadem Üniversitesi ve Ataşehir merkezine 1.5 kilometre, Palladium AVM ve Kozyatağı metro durağma 2.5 kilometre ve Bağdat Caddesi'ne ise 5 kilometre mesafede yer alıyor. Canan Yapı, daha önce Ataşehir'deki 12 bin 600 metrekarelik alan üzerinde 2012 yılında tamamladığı 3 blokluk Canan Residence projesini hayata geçirmişti. 



İLK GÜN YÜZDE 35'İ SATILDI 

Canan Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Fatoş Akyazıcı, projenin yoğun talep gördüğünü söyleyerek, "Tanıtımı yaptığımız pazar günü projenin yüzde 35'ini sattık. Daha önce hayata geçirdiğimiz Canan Residence'da yaşayan müşterilerimizin çoğunluğu...