27 / 04 / 2024

DKY Kartal Business satış fiyatları!

DKY Kartal Business satış fiyatları!

Firma: DKY İnşaat

Proje: DKY Kartal

DKY Kartal Business satış fiyatları ofislerin kat ve cephelerine göre değişiklik gösteriyor. 220 milyon dolar yatırımla inşa edilen proje deniz otobüsü iskelesi ve sahil yoluna 9 kilometre mesafede bulunuyor.



DKY Kartal Business satış fiyatları ofis tiplerine bağlı olarak değişiyor.  DKY İnşaat  imzası taşıyan projede teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


İstanbul Kartal - Soğanlık bölgesinde hayata geçirilen  DKY Kartal  Business Ofisleri için yüzde 10 peşin ödeme yapıldığında, kalan tutar için ödemeler teslimden sonra başlıyor. 


Kartal DKY Business Rezidans Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika, deniz otobüsü iskelesi ve sahil yoluna 9 kilometre, FSM Köprüsü’ne 25 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 


22 bin metrekarelik arsa alanına sahip DKY Kartal Soğanlık'ta 331 konut ve ticari üniteler mevcut. Projede ofisler 105 ile 931 metrekare, daireler ise 98.19 ile 200.87 metrekare arasında değişen büyüklükte tasarlandı. 


DKY Kartal Business satış fiyatları 722 bin TL'den başlıyor. Projede koşu parkurları,bisiklet yolları, çiçek bahçeleri,  çocuk oyun alanları, açık ve kapalı kullanımlı havuzları, otopark, fitness center ve su kanalları gibi sosyal yaşam alanları sunuluyor. 

19 soruda Soğanlık DKY Business Kartal projesi!


DKY Kartal Business adres :Kartal M1 Alışveriş Merkezi Karşısı-İstanbul


DKY Business Kartal iletişim

Telefon: (0216) 517 9 517

Web: www.dkyinsaat.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön