05 / 05 / 2024

Canan Hoşgör villa

Canan Hoşgör villa

Hamdi Alkan, geçen yıl ikinci kez boşandığı Canan Hoşgör’e verdiği Zekeriyaköy ’deki lüks villanın, bir yapım şirketine günlüğü 5 bin liraya kiralandığını öğrenince küplere bindi.

Kuveyt Türk'ten efsane kampanya! Görüntülü görüşme yapanların hesabına 600 TL yatacak! 

Kuveyt Türk'ten görüntülü görüşme yapanlara 600 TL Hoş Geldin Paketi hediye verilecek. İşte detaylar..

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Murat Hoşgör kimdir?

Eminevim Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğüne getirilen Murat Hoşgör kimdir? Murat Hoşgör hangi görevlerde bulundu?

Murat Hoşgör Eminevim Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü oldu!

Tasarruf finansman sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan Eminevim’de, Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine Murat Hoşgör getirildi. 

Naci Görür'den kritik İstanbul Depremi uyarısı!

İstanbul'un Avcılar ilçesinde yaşanan ve çevre ilçelerden de hissedilen 3.2 büyüklüğündeki depreme ilişkin açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Naci Görür, "Bu saatten sonra kilitli olan Kumburgaz fayı üzerinde olan depremler hiç hoş değil, rahatsız edici" diye konuştu.

Treso İç Mimarlık imzası taşıyan Villa No7 ödüle layık görüldü!

Treso İç Mimarlık tarafından tasarlanan Villa No7 projesi, “European Property Awards 2019-2020” kapsamında “Interior Design Private Residence” kategorisinde ödüle layık görüldü...

Şahinbey Hoşgör Külliyesi Eğitim Binası'nın temeli atıldı!

Şahinbey Belediyesi ve hayırseverler tarafından inşa ettirilecek olan Hoşgör Külliyesi Eğitim Binası’nın temelleri dualarla atıldı.

Kemal Kılıçdaroğlu Urla Balıklıova mağdurları ile görüştü!

Urla’daki kaçak villa skandalına CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu el koydu. Bir dizi temaslarda bulunmak için İzmir’e giden Kılıçdaroğlu, Urla Belediyesi'nin evlerini yıktığı Balıklıova mağdurlarının temsilcileriyle görüştü.

Adana'da CBS görüntüleme çalışması sürüyor!

Adana'da CBS görüntüleme çalışması sürüyor. Kozan Kalesi, Karasis Kalesi, Anavarza Kalesi ve Antik Kenti, Hoşkadem Camisi, bedesten gibi tarihi yerlerden alınan görüntüler, aynı anda uydulardan koordinat alınarak etiketleniyor.

Canan Hoşgör, Hamdi Alkan'ın verdiği villayı yapım şirketine kiraladı!

Hamdi Alkan, geçen yıl ikinci kez boşandığı Canan Hoşgör’e verdiği Zekeriyaköy ’deki lüks villanın, bir yapım şirketine günlüğü 5 bin liraya kiralandığını öğrenince küplere bindi.

Şebnem Dinçgör'ün Çubuklu Vadi'deki villası modern ve ferah tarzı ile dikkat çekiyor!

Şebnem Dinçgör 'ün oğlu Kerim ile yaşadığı Çubuklu Vadi'deki villa, modern ve ferah tarzı ile dikkat çekiyor. Dekorasyona meraklı Dinçgör, keyifle yaşayacağı evin kapılarını Bursa Hakimiyet Magazin'e açtı.

Emlak Konut Hoşdere'nin havadan son görüntüleri!

Hoşdere Emlak Konutları projesi Başakşehir'e bağlı Hoşdere'de hayata geçiriliyor. 3 etap halinde inşa edilen Hoşdere Emlak Konutları 5 Kasım 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından havadan görüntülendi

En İyi Müstakil Gayrimenkul ödülünü yat görünümlü villa aldı!

ngiltere’de düzenlenen ‘Uluslararası Gayrimenkul Yarışması’nda birinciliği, yat görünümlü villa projeleriyle Can-Sadi Aydın kardeşler elde etti. İkili, Avrupa’dan 6 mimarın katıldığı ‘En İyi Müstakil Gayrimenkul’ ketegorisinde rakiplerini geride bırakmayı

Canan Hoşgör villa Haberi

Canan Hoşgör villa

Hamdi Alkan, geçen yıl ikinci kez boşandığı Canan Hoşgör’e verdiği Zekeriyaköy’deki lüks villanın, bir yapım şirketine günlüğü 5 bin liraya kiralandığını öğrenince küplere bindi. Alkan, olayı haftasonu küçük kızı Ayşe’yi gezdirmek için eve gittiğinde öğrendi. Hoşgör’e 30 metreden fazla yaklaşması mahkeme kararıyla yasaklanan yapımcı, eski eşine telefon açarak, şunları söyledi. Bu ne rezalet! Çocuğum tüm gününü set çalışanlarıyla birlikte nasıl...