30 / 04 / 2024

Canan Özsoy General Electric

Canan Özsoy General Electric

ABD enerji devi General Electric (GE), Türkiye'ye yeni yatırımlara hazırlanıyor. Şirketin Türkiye CEO'su Canan Özsoy, 2023'te rüzgârda 20 bin MW'lık kurulu güç hedefine ulaşmanın zor olduğunu, yeni projeler hazırlanması gerektiğini söyledi...

Tekfen Holding'ten 10 milyon TL'lik yeni şirket! 

Tekfen Grup Şirketler Başkanı Hakan Göral, Mali İşler Başkan Yardımcısı Hakan Dündar ve Tekfen İmalat ve Mühendislik Yönetim Kurulu Danışmanı Canan Özsoy, Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri A.Ş.'yi kurdu. İşte ayrıntılar...

Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Sadık Göral, Hakan Dündar ve Mevhibe Canan Özsoy ortaklığında kuruldu.

Mevhibe Canan Özsoy kariyerine ne zaman başladı? Mevhibe Canan Özsoy kimdir?

Garanti BBVA'da bağımsız yönetim kurulu üyesi Mevhibe Canan Özsoy kimdir? Mevhibe Canan Özsoy kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Türkiye rüzgarda 17 ülkenin bölgesel merkez üssü olacak!

General Electric Türkiye Yönetim Başkanı Canan Özsoy, "Türkiye’de yenilikçilik destekleniyor, ama çok dağınık. Stratejik bir odak yaratılsa, tüm fikirler ve yatırımlar buraya aksa, önemli bir atılım yapabiliriz." diye konuştu.

Canan Business Ataşehir projesi 2 gün sonra resmen satışta!

Canan Yapı ve İstanbul Yapı ortaklığı tarafından Ataşehir'de inşa edilecek olan Canan Business ofis projesi 16 Kasım 2014 Pazar günü yapılacak lansmanla birlikte satışa sunuluyor...

Canan Business Projesi'nin lansmanı 16 Kasım'da

Türkiye'nin yatırım değeri en yüksek bölgesi Ataşehir'de inşa edilen Home Office projesi Canan Business Canan Yapı imzası taşıyor. Projenin lansmanı 16 Kasım Pazar günü saat 12:00 ile 18:00 arası düzenleniyor.

China National General Machinery Engineering Corporation Merkezi Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

China National General Machinery Engineering Corporation Merkezi Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi, Feng Yan, Wu Yaofeng tarafından 5 bin TL'lik sermaye ile 27 Ekim'de kuruldu.

General Motors'u kontak anahtarı yaktı!

ABD'nin en büyük otomotiv firmalarından General Motors'un ürettiği araçlardaki kontak anahtarı hatasıyla bağlantılı kazalarda en az 21 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Şirket, hayatını kaybedenlerin yakınlarına tazminat ödeyecek.

Neşe Canan kimdir?

Restoratör - İç Mimar Neşe Canan kimdir? İç Mimar Neşe Canan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Neşe Canan, ne zamandan beri Ankara İç Mimarlık bünyesinde çalışmalarına devam ediyor?

Özsoy Emlak İnşaat Taahhüt Nakliye Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsoy Emlak İnşaat Taahhüt Nakliye Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Songül Turğut, Gazi Orhan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

General Electric Küresel Etki Raporu'nu yayınladı!

General Electric (GE), çevre ve sağlık alanında gerçekleştirmeyi taahhüt ettiği girişimler ile sosyal sorumluluk çerçevesinde yaptığı çalışmaların topluma somut ve ölçülebilir faydalarının ortaya konduğu “Küresel Etki - 2013” raporunu yayınladı.

Alstom, General Electrics'e satılıyor!

ABD'li General Electrics ile Alman Siemens ve Japon Mitsubishi ortaklığının ilgilendiği şirkette yüzde 20 hissesi bulunan Fransa devleti, yüzde 20 daha pay alacağını ve karşılığında pazarlıklara dahil olmayacağını açıkladı.

Alstom, General Electric’in teklifini tavsiye etme kararı aldı!

Alstom Yönetim Kurulu, 20 Haziran 2014’te, Alstom’un power ve grid işkollarının devralınması için General Electric (GE)’ten revize bir teklif aldı. 20 Haziran 2014’te Siemens ve Mitsubishi Heavy Industries firmalarından da revize teklif alındı...

Canan Özsoy General Electric Haberi

Canan Özsoy General Electric


ABD enerji devi General Electric (GE), Türkiye'ye yeni yatırımlara hazırlanıyor. Şirketin Türkiye CEO'su Canan Özsoy, 2023'te rüzgârda 20 bin MW'lık kurulu güç hedefine ulaşmanın zor olduğunu, yeni projeler hazırlanması gerektiğini söyledi. 


Yabancı elektrik şirketleri, yenilenebilir enerji için elverişli coğrafi konuma sahip Türkiye'yi üretim üssü olarak değerlendiriyor. Türkiye'de son 15 ayda 515 milyon dolarlık yenilenebilir enerji yatırımı gerçekleştiren Amerikalı enerji devi General Electric (GE), yatırımların artarak devam edeceğini açıkladı. 


Şirketin yatırımlarıyla ilgili Zaman a değerlendirmelerde bulunan GE Türkiye Başkanı ve CEO'su Canan Özsoy, Türkiye'de enerji sektöründe rüzgâr ve nükleer olmak üzere iki yeni büyüyen alan olduğunu söyledi. Türkiye'nin konumunun yenilenebilir enerji üretimi için oldukça elverişli olduğunu vurgulayan Özsoy, "Türkiye enerji piyasasında güzel bir vizyon ve altyapı var. Yerelleşme ve bağlantı teşvikleri uygulanıyor. 


Türkiye...