01 / 05 / 2024

Canan Özsoy

Canan Özsoy

General Electric Türkiye Yönetim Başkanı Canan Özsoy, "Türkiye’de yenilikçilik destekleniyor, ama çok dağınık. Stratejik bir odak yaratılsa, tüm fikirler ve yatırımlar buraya aksa, önemli bir atılım yapabiliriz." diye konuştu.

Canan Özsoy: Rüzgarda 20 bin MW'lık kurulu güce 10 yıl içinde ulaşmak zor!

ABD enerji devi General Electric (GE), Türkiye'ye yeni yatırımlara hazırlanıyor. Şirketin Türkiye CEO'su Canan Özsoy, 2023'te rüzgârda 20 bin MW'lık kurulu güç hedefine ulaşmanın zor olduğunu, yeni projeler hazırlanması gerektiğini söyledi...

Tekfen Holding'ten 10 milyon TL'lik yeni şirket! 

Tekfen Grup Şirketler Başkanı Hakan Göral, Mali İşler Başkan Yardımcısı Hakan Dündar ve Tekfen İmalat ve Mühendislik Yönetim Kurulu Danışmanı Canan Özsoy, Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri A.Ş.'yi kurdu. İşte ayrıntılar...

Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Sadık Göral, Hakan Dündar ve Mevhibe Canan Özsoy ortaklığında kuruldu.

Mevhibe Canan Özsoy kariyerine ne zaman başladı? Mevhibe Canan Özsoy kimdir?

Garanti BBVA'da bağımsız yönetim kurulu üyesi Mevhibe Canan Özsoy kimdir? Mevhibe Canan Özsoy kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Ataşehir Canan Business satış ofisi açıldı!

Toplam 112 home officeden meydana gelen proje İstanbul Anadolu Yakadı'nda Ataşehir'de inşa ediliyor. Projede fiyatlar 415 bin TL'den başlıyor . Ataşehir Canan Business satış ofisi açıldı.

Canan Business projesinde 415 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Canan Yapı'nın Doğu Ataşehir'de geliştirdiği Canan Business Home& Süite projesi satışa çıkarılıyor, Nisan 2016'da teslim edilecek proje, 17 katta modüler olarak tasarlanan, 1+1 ve 2+1 toplam 112 daireden oluşuyor.

Özsoy İnşaat Collesium projesini 20 milyon TL yatırımla inşa ediyor!

Ozsoy İnşaat şirket ortağı Alper Özsoy dünyanın yedi harikasından biri olan Collesium'un söz konusu projede ele alındığını belirterek, "Türkiye'de ilk tarihi dokulu rezidans projesini hayata geçiriyoruz" dedi.

Canan Business Ataşehir'de 415 bin TL'ye! Peşinde yüzde 8 indirimle!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon home officelerden meydana gelen Canan Business Ataşehir'de fiyatlar 415 bin TL'den başlıyor. Peşinde yüzde 8 oranında indirim yapılıyor.

Ataşehir Canan Business projesinde 396 bin TL'ye home office!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon home office seçeneklerinden meydana gelen Ataşehir Canan Business projesinde fiyatlar 396 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Canan Busisness Ataşehir'de 396 bin TL'ye home office!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon home office seçeneklerinden meydana gelen Canan Busisness Ataşehir projesinde fiyatlar 396 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Canan Business'ta teslimler 11 ay sonra başlıyor!

Fiyatların 396 bin TL'den başlangıç gösterdiği Canan Business projesinde teslimler ise 11 ay sonra yapılacak. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon home officeler yer alıyor.

Canan Business Ataşehir'de 396 bin TL'ye 1+1!

Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de inşa edilen Canan Business projesi Canan Yapı ve İstanbul Yapı tarafından yükseliyor. Ataşehir Canan Business projesinde toplam 112 home ofis yer alıyor.

Ataşehir Canan Business İstanbul'da 389 bin TL'ye home ofis!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon home ofislerden meydana gelecek olan Ataşehir Canan Business İstanbul projesinde yer alan home ofislerin fiyatları 389 bin TL'den başlıyor.

Ataşehir Canan Business'ta 389 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Ataşehir Canan Business projesinde yer alan dairelerin fiyatları 389 bin TL'den başlıyor.

Canan Özsoy Haberi

Canan Özsoy

Küresel teknoloji şirketi General Electric’in, öncelikli büyüme pazarlarından biri olarak ilan ettiği Türkiye’nin başına bir kadın getirmiş olması rastlantı değil. 


GE Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Canan Özsoy’a göre 21. yüzyıl kadınların ve gençlerin yüzyılı olacak. Yenilikçiliğe, yeni fikirlerin desteklenmesine inanan Özsoy, “General Electric'in başarısını yeni şeyler üretmeye borçlu” diyor. 


Türkiye, General Electric tarafından yatırım yapılacak en önemli 5. ülke olarak değerlendiriliyor. 


Özsoy, “Türkiye sağlık, havacılık, enerji, ulaştırma gibi çok sayıda alanda proje üreten bir ülke. Sağlam bir altyapısı, yetenekli işgücü var. Türkiye’de ne merkezi kurarsanız kurun, ekip bulmakta zorlanmıyorsunuz. Türkiye aynı zamanda coğrafi konumu ile de çok önemli bir rol üstleniyor. Türk insanı çok yaratıcı. Gençlerin çok fazla fikri var” yorumlarını yapıyor. Fakat Özsoy’un dikkat çektiği bazı eksiklikler de...