05 / 05 / 2024

Canan Temo taziye

Canan Temo taziye

İnşaat Yüksek Mühendisi Canan Temo vefat etti. Ailesi ve Gülveren Tunaş, Aral, Savuncu aileleri taziye ilanı yayınladı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Canan Temo vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Canan Temo vefat etti. Ailesi ve Gülveren Tunaş, Aral, Savuncu aileleri taziye ilanı yayınladı.

Ataşehir Canan Business İstanbul'da 389 bin TL'ye home ofis!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon home ofislerden meydana gelecek olan Ataşehir Canan Business İstanbul projesinde yer alan home ofislerin fiyatları 389 bin TL'den başlıyor.

Ataşehir Canan Business'ta 389 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Ataşehir Canan Business projesinde yer alan dairelerin fiyatları 389 bin TL'den başlıyor.

Bitlis Adilcevaz'da cami ve taziye evi açıldı!

Bitlis’in Adilcevaz ilçesine bağlı Aydınlar beldesinde yapılan cami ve taziye evinin açılışı dualarla yapıldı. Gürsoy, “Belde halkının kendi çabalarıyla yaptıkları cami ve taziye evinin hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Uşak'a 2 yeni taziye evi inşa edilecek!

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentte iki adet taziye evi yapılacağını belirtti. Çalışmaların başladığını aktaran Cahan, Aybey ve Sarayaltı Mahalleleri’ndeki taziye evlerinin Uşak halkına hizmet edeceğini iletti.

Canan Business Ataşehir'de 598 bin TL'ye 2+1 home office!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon home office seçeneklerinden meydana gelen Canan Business Ataşehir projesinde 2+1 home officelerin fiyatları 598 bin TL'den başlıyor.

Canan Business Ataşehir'de 389 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon home office seçeeneklerinden meydana gelen Canan Business Ataşehir'de 1+1 home officelerin fiyatları 389 bin TL'den başlıyor.

Canan Business Ataşehir'de teslimler Nisan 2016'da!

Teslimlerin Nisan 2016'da başlayacağı Canan Business Ataşehir projesinde yer alan home office seçenekleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondan meydana geliyor.

Canan Business: Ataşehir'de yatırım fırsatı!

Anadolu Yakası’nda Ataşehir’de Yükselen Canan Business Projesi 75 il 78 metrekare arasında değişen 1+1 ve 111 ile 118 metrekare arasındaki home office’ lerden istenirse birleştirilebiliyor.

Tarsus Gazipaşa Mahallesi Taziye Evi'nin temeli atıldı!

Mersin’in Tarsus ilçe belediyesi tarafından arsası bağışlanan ve hayırseverler tarafından yapılacak olan Gazipaşa Mahallesi Taziye Evi’nin temeli törenle atıldı.

Canan Suadiye Residence iletişim!

Kentsel dönüşüm kapsamında Kadıköy'de Suadiye Mahallesi'nde inşa edilecek olan Canan Suadiye projesi tek blok halinde konut projesi olarak tasarlandı. İşte Canan Suadiye Residence iletişim bilgileri...

Canan Yapı Canan Suadiye Projesi!

Kadıköy'de kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek olan Canan Yapı Canan Suadiye Projesi tek blok halinde konutlardan meydana gelecek. Canan Yapı Canan Suadiye Projesi'nde satışa çıkış tarihi henüz belirlenmedi...

Canan Yapı Suadiye kentsel dönüşüm projesi!

Canan Yapı Suadiye kentsel dönüşüm projesi tek blok halinde yükselecek. Satışa çıkış tarihi kesinlik kazanmayan Canan Yapı Suadiye kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar da henüz başlamadı...

Canan Temo taziye Haberi

Canan Temo taziye

İnşaat Yüksek Mühendisi Canan Temo vefat etti. Ailesi ve Gülveren Tunaş, Aral, Savuncu aileleri taziye ilanı yayınladı.

Cenazesi bugün Zincirlikuyu Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki aike kabristanında toprağa verilecek.

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı dileriz...