02 / 05 / 2024

Antalya Kepez'e 2’nci taziye evi yapıldı!

Antalya Kepez'e 2’nci taziye evi yapıldı!

Kepez Belediyesi tarafından ilçe’de 2’nci taziye evi Çankaya Mahallesi’ne yapıldı. Yakınlarını kaybeden vatandaşların taziye dileklerini kabul edeceği ve mevlidi şerifin okutulacağı taziye evinin yapımı tamamlandı.



Kepez Belediyesi tarafından ilçe’de 2’nci taziye evi Çankaya Mahallesi’ne yapıldı.



Kepez Çankaya Mahallesi sakinleri, geçtiğimiz aylarda kendilerini ziyaret eden Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’den ‘taziye evi’ talep etmişti. Tütüncü de yapma sözünü verdiği taziye evini kısa sürede bölgeye kazandırdı. Yakınlarını kaybeden vatandaşların taziye dileklerini kabul edeceği ve mevlidi şerifin okutulacağı taziye evinin yapımı tamamlandı.


Taziye evi, Masa Dağı’nda kent merkezinin kuşbakışı izlenebildiği 50 metrekarelik bir alana inşa edildi. Çevre düzenlemesi çalışmasından sonra taziye evi, vatandaşların kullanımına tahsis edilecek. Kepez Belediyesi, Güneş Mahallesi’ni de taziye evi hizmetiyle buluşturmuştu. Türkiye’nin, birçok ilinden vatandaşın ikamet ettiği Kepez’de, taziye dilekleri ağırlıklı olarak evlerin önünde kurulan çadırlarda kabul edildiğine dikkat çeken Başkan Hakan Tütüncü, “Yakınlarını kaybeden vatandaşlarımızın acılarını paylaşmak, kendilerine yardımcı olmak ve taziye dileklerini, her türlü ihtiyaçlarını karşılayacakları bir ortamda kabul etmeleri amacı ile taziye evi hizmetini başlattık” dedi.


Antalya İleri


Geri Dön