11 / 05 / 2024

Candağlar İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Telekomünikasyon Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Candağlar İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Telekomünikasyon Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Candağlar İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Telekomünikasyon Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Dağ tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da Çekmeköy, Çamlık Mahallesi'nde kuruldu.

Önallar Group İnşaat Otomotiv Ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önallar Group İnşaat Otomotiv Ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Doğukan Cihan Önal tarafından kuruldu.

Ghg Tesis Yönetim İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ghg Tesis Yönetim İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Taşkıran tarafından kuruldu.  

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Ehiller Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ehiller Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Çatalcam tarafından kuruldu.

Kaskal İnşaat Otomotiv Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kaskal İnşaat Otomotiv Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmazoğlu tarafından kuruldu.

Brs İstanbul İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brs İstanbul İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Ulusoy tarafından kuruldu.

Mayorka Turizm Otelcilik İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Mayorka Turizm Otelcilik İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 1.000.000,00 TL sermeye bedeli ile Furkan Kadıoğlu ve Ömer Köle ortaklığıyla kuruldu.

Ceka Kule Vinç İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ceka Kule Vinç İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 1.500.00,00 TL sermaye bedeli ile Kadir İnanır tarafından Kuruldu.

Leader Group Yapı İnşaat Otomotiv Nakliye Tarım Gıda Petrol Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Leader Group Yapı İnşaat Otomotiv Nakliye Tarım Gıda Petrol Hayvancılık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Kanat tarafından kuruldu.

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Güngör tarafından kuruldu.

İstanbul 34 İnşaat Otomotiv Hafriyat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul 34 İnşaat Otomotiv Hafriyat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan İşbilir, Mesut Kızılyar, Yunus Safa İşbilir ve Yusuf İşbilir ortaklığında kuruldu.

Timmuroğulları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Timmuroğulları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Timmuroğulları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Candağlar İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Telekomünikasyon Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Candağlar İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Telekomünikasyon Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Candağlar İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Telekomünikasyon Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Dağ tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu. 


Candağlar İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Telekomünikasyon Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT Şirket konusu ile ilgili olarak İnşaat sektörü ile ilgili olarak yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel taahhütlerde bulunmak, toplu konut elektrik ve su tesisatlı motor işleri özel bina ve apartman inşaatları, her türlü mühendislik, kontrollük, proje ve teknik müşavirlik hizmetleri yapmak, plastikten inşaat malzemeleri ve mobilya imalatı, alüminyum inşaat malzemeleri  doğrama ve pazarlama ithal ve ihraç her türlü ahşap evle ilgili aksesuarlar, yer ve duvar döşemeleri  yapmak ve yaptırmak, bu  korularla ilgili aksesuarlar, yer ve duvar döşemeleri yapmak ve yaptırmak,...