18 / 05 / 2024

Çandarlı Kooperatif Sanayi Sitesi dükkan

Çandarlı Kooperatif Sanayi Sitesi dükkan

Çandarlı liman Bölgesi’ndeki Kooperatif Sanayi Sitesi’nde üye kayıtları başladı. Kâr marjı olmadan kooperatif tarafından yapılan dükkânlar maliyetinden; “150.000 TL” den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Şehir içlerindeki sanayi tesisleri yapı kooperatif modeli ile taşınıyor!

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Avukat Ali Güvenç Kiraz, şehir içlerindeki sanayi tesislerinin yapı kooperatif modeli ile taşınmasını kaleme aldı...

Isparta Yeni Sanayi'deki tren garı kaldırılacak mı?

Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı, Yeni Sanayi altından geçen demiryolu ve tren garının kaldırılması gerektiğini belirtti.

Şanlıurfa Evren Sanayi Sitesi'nde yeni işyerlerine ihtiyaç var!

Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan sitedeki doluluk oranının şu anda yüzde 400 civarında olduğunu ve bu oranın her geçen gün arttığını söyledi. Bin 500 işyerinin bulunduğu sitede işyerlerinin bölündüğü kaydeden Arslan, bu sayının toplamda 6 bine çıktığını dile getirdi.

Mehmet Emin Birlikti: Afyon modern bir sanayi sitesi kazanacak!

Kocatepe Gazetesi muhabiri Burçin Aydın, Afyonkarahisar Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı, M. Emin Birliktir, Afyon Modern Küçük Sanayi Sitesi’ne yönelik son gelişmeleri konuştu. İşte o haber...

Rize Küçük Sanayi Sitesi seneye tamamlanacak!

Rize'nin Çiftekavak mahallesinde yapımı devam eden küçük sanayi sitesi için 15 yıl hisse almakla uğraştıklarını ifade eden Kooperatif Başkanı Süleyman Kalyoncu, "85 dönüm arazı için 2 bin 860 kişiden hisse almak zorunda kaldık" dedi.

Tire Küçük Sanayi Sitesi büyüyor!

Tire Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi'nde yatırım bayramı yaşanıyor. 32 yıl önce küçük ve orta ölçekli esnafın bir araya gelerek kurduğu kooperatif, siteyi büyütme kararı aldı.

Büyük Akdeniz Küçük Sanayi Sitesi'nin tapuları teslim edildi!

20 hektarlık bir alana yapılacak olan Büyük Akdeniz Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili son gelişmeleri sanayi esnafı ile paylaşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, sanayi sitesine ait tapuları kooperatif başkanı Ali Arslan’a teslim etti.

Çermik Küçük Sanayi Sitesi'nde sona gelindi!

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde yapılması için büyük uğraş verilen küçük sanayi sitesinin hafriyat çalışmalarında sona gelindi. Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Abdurrahman Kazan, hafriyat çalışmalarının yüzde 80'nin bittiğini belirtti.

Enb Yapı İnşaat Alüminyum Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enb Yapı İnşaat Alüminyum Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Yanık tarafından 20 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de Çatalca, Elbasan Mahallesi, Kooperatif Caddesi'nde kuruldu.

Sivas Seyfebeli Sanayi Sitesi ne zaman tamamlanacak?

Seyfebeli Küçük Sanayi Sitesi'nin projesi basın toplantısıyla tanıtıldı. Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, sanayi sitesi için bir kooperatif oluşturduklarını belirterek bu projenin 10-15 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Çandarlı Kooperatif Sanayi Sitesi dükkanları satışa çıktı!

Çandarlı liman Bölgesi’ndeki Kooperatif Sanayi Sitesi’nde üye kayıtları başladı. Kâr marjı olmadan kooperatif tarafından yapılan dükkânlar maliyetinden; “150.000 TL” den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Kuzey Ege Sanayi Sitesi'ne kayıtlar başladı!

Çandarlı Liman Bölgesi’ndeki Kooperatif Sanayi Sitesi’nde üye kayıtları başladı. Kooperatif tarafından yapılan dükkânlar kâr marjı olmadan maliyetine 150.000 TL.den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Çandarlı bölgesine sanayi sitesi müjdesi!

Çandarlı bölgesine sanayi sitesi müjdesi. Ege Toplu İşyeri Yapı Kooperatifleri Birliği tarafından projesi tamamlanarak ihaleye çıkartılan, bölgenin acil ihtiyaç duyduğu sanayi sitesi için son imzalar atıldı...

Çandarlı Kooperatif Sanayi Sitesi dükkan Haberi

Çandarlı Kooperatif Sanayi Sitesi dükkan


S.S. Ege Toplu İşyeri Yapı Kooperatifleri Birliği; EGE İŞ KOOP tarafından projesi tamamlanarak ihaleye çıkartılan, bölgenin acil ihtiyaç duyduğu " Sanayi Sitesi" için üye kayıtları başladı.


Konuyla ilgili açıklama yapan Ege İş Koop. (S.S. Ege Toplu İşyeri yapı kooperatifleri Birliği) ve Batı Koop. (Batı Anadolu Yapı Kooperatifler Birliği) Genel Başkanı Halil Kurt; "Uzun İmar ve proje çalışmaları neticesinde İnşaatruhsatları alınan ve Müteahhit firma ile İnşaat anlaşması yapılmış bulunan Kuzey Ege SANAYİ SİTESİ projemiz üye kayıtlarına başlamış bulunmaktadır. Birliğimize bağlı Kooperatifin başkanlığını araştırmacı gazeteci Sayın Yılmaz YURTSEVER üstlenmiştir. Amatör bir ruh ama profesyonel bir ekiple çalışmalara başlayan kooperatifimizin satış bölümü sorumluluğunu Turyap Bayraklı Ofisi Sorumlusu Hüseyin Atıcı üstlenmiş bulunmaktadır. 150.000 TL gibi düşük bir fiyata vatandaşlarımıza dükkânlarımızı sunuyoruz. Bu açıdan İzmir'in...