03 / 05 / 2024

Caner Temel

Caner Temel

Kaylar Turizm Organizasyon Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Güneş Kaylar, Caner Temel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Ağustos'ta Beylikdüzü, Büyükşehir Mahallesi'nde kuruldu.

Fikirtepe kentsel dönüşümünde ilk temel atıldı!

Yaklaşık 5 yıldır çalışmaların sürdüğü bölgede ilk temel Teknik Yapı tarafından Concord İstanbul projesinin ilk etabı için atıldı. 617 rezidans daire ve 5 ticari üniteden oluşacak ilk etabın yüzde 76’sının satışı gerçekleşti...

Yükselen Temel Teknolojisi Anonim Şirketi kuruldu!

Yükselen Temel Teknolojisi Anonim Şirketi, Sabri Özerdoğan Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık 2014 tarihinde Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Kardelen Sokak, Palldium Tower'da kuruldu.

Mesa Koza 66'nın temel atma töreni gerçekleşti!

Türkiye inşaat sektörünün güçlü firmalarından MESA'nın, Ankara Gaziosmanpaşa'da hayata geçirdiği yeni projesi MESA KOZA 66'nın temel atma töreni yapıldı. Proje, Mesa Holding imzasıyla yaşama geçiriliyor...

Bursa'da temel kazısında komşu evin duvarı yıkıldı!

BURSA'nın Yıldırım İlçesi Akçağlayan Gül Sokak'ta iş makinesiyle temel kazısı yapan Adem Öksüz öğle saatlerinde işinin bitmesinin ardından inşaattan ayrıldı. İnşaatın yan binasında bulunan evin duvarı yıkıldı...

Temel üstü vizesi dilekçe örneği!

Temel üstü vizesi, temele dökülen betonun ve beton içinde kullanılan demirlerin kalitesine onay veren vizedir. Temel üstü vizesi için yetkili belediyeye başvuruda bulunulması gerekiyor. İşte, Temel üstü vizesi dilekçe örneği!

Temel vizesi için gerekli evraklar!

Temele dökülen betonun ve beton içinde kullanılan demirlerin kalitesine onay veren vizeye temel vizesi deniyor. Temel vizesi alabilmek için bazı evrakların temin edilmesi gerekiyor. İşte, Temel vizesi için gerekli evraklar!

Temel vizesi nereden alınır?

Belediyece onaylana TUS işlemli dosyasına göre ruhsat almış binaların temel betonu dökülmeden önce projelerine uygun olarak temel demir montajı ile kitle ölçümlerinin uygunluğu durumunda yapılan işleme temel vizesi deniyor. Peki, Temel vizesi nereden alın

Temel vizesi nasıl alınır?

Belediyece onaylanan yapılar için geçerli olan belgeye temel vizesi deniyor. TUS işlemli dosyalara göre temel vize veriliyor. Peki, Temel vizesi nasıl alınır? İşte, temel vizesi alma şartları..

Temel üstü ruhsatı nereden alınır?

Belediye sınırları içerisinde inşaata başlanılabilmesi için ruhsatın alınması gerekiyor. Ayrıca, temel için de temel üstü ruhsatının alınması gerekiyor. Peki, temel üstü ruhsatı nereden alınır? İşte yanıtı..

Temel üstü ruhsatı için gerekli evraklar!

Temel üstü ruhsatı, bir yapının inşaat çalışmalarına başlanılabilmesi için alınıyor. Ruhsat için gerekli belgelerin temin edilmesi ve dilekçenin verilmesi gerekiyor. İşte temel üstü ruhsatı için gerekli evraklar..

Temel üstü ruhsatı dilekçesi!

Temel vizesi olarak da bilinen temel üstü ruhsatı, inşaatın yapılacağı yerin belediyesinden gerekli belgeler ve bir dilekçe ile alınabiliyor. İşte temel üstü ruhsatı dilekçesi örneği..

Temel üstü ruhsatı nasıl alınır?

Bir arsa üzerinde ruhsat verilen bir inşaata başlamak için temel üstü ruhsatının alınmış olması gerekiyor. Peki, temel üstü ruhsatı nedir? Temel üstü ruhsatı nasıl alınır? Temel üstü ruhsatı için gerekli evraklar nelerdir?

Gaziosmanpaşa'da 588 konutun temel atma töreni yapıldı!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da 588 konutun temel atma töreni yapıldı. Gaziosmanpaşa'da 588 konutluk Kentsel Dönüşüm projesinin temel atma töreni, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin katılımıyla gerçekleştirildi

Caner Temel Haberi

Caner Temel

Kaylar Turizm Organizasyon Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Güneş Kaylar, Caner Temel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Ağustos'ta kuruldu. 


Kaylar Turizm Organizasyon Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Yürülükteki mevzuata riayet etmek kaydıyla aşağıda detayı verilen ürün ve hizmetlerin imalatı alımı, satımı, ithali, ihracı, pazarlaması olup detayı aşağıdaki gibidir. 1- TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a.      Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek b.      Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c.       Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü...