12 / 05 / 2024

Cangök İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Gıda Taşımacılık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Cangök İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Gıda Taşımacılık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Cangök İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Gıda Taşımacılık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile 5 Mayıs 2017 tarihinde Baver Gökçe ve İhsan Gökçe ortaklığında kuruldu.

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Taşkın tarafından kuruldu.

Aren House Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Danışmanlığı San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Aren House Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Danışmanlığı San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedel ile Emre Arıkan tarafından kuruldu.

Adem Kırık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Kırık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Kırık tarafından kuruldu.

Ere Mimarlık İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ere Mimarlık İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şahin tarafından kuruldu.

Hacıbektaşoğlu Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıbektaşoğlu Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Hacıbektaşoğlu tarafından kuruldu.

Entidecor Mimarlık İnşaat Taahhüt Ahşap Sanayi Yapı Malzemeleri Dekorasyon İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Entidecor Mimarlık İnşaat Taahhüt Ahşap Sanayi Yapı Malzemeleri Dekorasyon İthalat İhracat Ltd.Şti. Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Umut Can Tamtekin tarafından kuruldu.

Tva Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Tva Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Aşur Kaya tarafından kuruldu.

Standart Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Standart Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Onur Değirmenci tarafından kuruldu.

Mehmet Kocaman Zemin Teknolojileri Proje Yönetimi Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Mehmet Kocaman Zemin Teknolojileri Proje Yönetimi Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kocaman tarafından kuruldu.

Monstro Yapı Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ve Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Monstro Yapı Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ve Organizasyon Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Bayoğlu ve Kamil Girayhan Giray ortaklığında kuruldu.

Karadeniz Teknik Proje Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Teknik Proje Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Turan tarafından kuruldu.

Deals Smart Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deals Smart Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon 20 bin TL sermaye bedeli ile Sertaç Sayar tarafından kuruldu.

Cangök İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Gıda Taşımacılık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Cangök İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Gıda Taşımacılık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Cangök İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Gıda Taşımacılık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Baver Gökçe ve İhsan Gökçe ortaklığında   500 bin TL sermaye ile 5 Mayıs 2017 tarihinde kuruldu.


Cangök İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Gıda Taşımacılık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özelinşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Cangök İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Gıda Taşımacılık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Yayla Mah.Gürsel Sk.No:18 B/2...