12 / 05 / 2024

canik belediye projeleri

canik belediye projeleri

MHP Canık Belediye Başkanı Adayı Atıf Yiğit Canik'te 41 proje geliştirdiklerini belirtti. Atıf Yiğit, ' Biz herkesin saygı gördüğü ve örnek gösterdiği bir Canik oluşturacağız ' dedi...

Canik'te yaşama geçirilen projeler yaşam kalitesini yukarı taşıdı!

Osman Genç göreve gelmesinin ardından yaşama geçirdiği projelerle Canik'te yaşayanların yaşam kalitesini yukarı taşıdı...

1933 yılındaki inşaat projeleri belediye radarında! Belediye projesine uygun olmayanlara yıkım kararı!

1933 yılında inşaat çalışmaları hız kazanmış. İnşaat projeleri için ise belediyeler belli projeler belirlemiş, bunun dışına çıkan inşaatlar yıktırılmış.

TOKİ Polemiği... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: TOKİ projeleri tamamlanmadığı için vatandaş mağdur oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TOKİ2nin sunduğu projeleri tamamlayamadığı için vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. İmamoğlu'nun iddiasına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan sert yanıt geldi...

Ekrem İmamoğlu: KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri vardı, şimdi hepsi çözüldü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu KİPTAŞ ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. , KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri olduğunu ve şimdi bunların hepsinin çözüldüğünü belirtti. Açıklamanın ardından gözler KİPTAŞ'ın eski Genel Müdürü İsmet Yıldırım'a çevrildi....

Belediye 8 kat imarlı arsa satacak!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik ilçesi Düvecik Mahallesi'nde yer alan 8 kat imarlı arsayı satışa çıkardı. 

Canik Belediyesi, Samsun'da arsa satacak!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik Teknepınar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 2 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Canik Belediyesi 8 kat imarlı arsa satacak! KDV'den de muaf!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik'te yer alan 2 bin 782 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa Düvecik'te yer alıyor.

Belediyeden Samsun'da KDV'den muaf arsa fırsatı!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik Düvecik'te yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Samsun Canik kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? 

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Canik'te hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz devam ediyor. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, inşaat çalışmalarının yüzde 22'sinin tamamlandığını dile getirdi. 

Samsun'da 16.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik'te yer alan gayrimenkulü 16 milyon 519 bin 360 TL bedelle satışa çıkardı.

Samsun'da 13.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Canik'te yer alan gayrimenkulü 13 milyon 756 bin 400 TL bedelle satışa çıkardı.

Erzurum'um kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile video konferans yöntemiyle yaptığı toplantıda Erzurum'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı.

Gaziantep projeleri RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda anlatılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'te hayata geçirilen önemli projeleri “RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması”nda anlatacak.

canik belediye projeleri Haberi

canik belediye projeleri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Canik Belediye Başkanı Adayı Atıf Yiğit, Biz herkesin saygı gördüğü ve örnek gösterdiği bîr Canıik oluşturacağız;' dedi. Geçtiğimiz yıl yaşanan sel felaketinde hayatını kaybedenleri hatırlatan Yiğit. 

"Dere yataklarına verilen ruhsatların hesabını sormaya geliyoruz.'' dedi. 

MHP'Iİ Atıf Yiğit, seçirn çal ıhmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. 

En büyük sermayesinin 41 yıllık ticari geçmişi olduğunu dile getiren Yiğit, bu süre zarfında kendişiyle anlaşmazlık yaşayan kimsenin bulunrnaduğına dikkat çekti. 

"İnşaat sektörü çok geniş kalemleri bünyesinde barındıranı bir meslektir. Arsa sahibinden malzemeeiye, işçisinden müşterisine kadar yüzlerce kişiyle ortak çalışma yapmak zorundasınız-" diyen Atıf Yiğit, bu kadar geniş kitleyle çalışmalarına rağmen şu ana kadar hiçbir kimsenin kendisiyle alakalı bir olumsuzluğu gündeme getiremeyeceğini ifade etti. 

'Sözümüz Hak, hizmetimiz halk için' sloganı ile yola çıktıklarını belirten MHP'Iİ...