24 / 07 / 2024

Canik Belediyesi nerede

Canik Belediyesi nerede

Canik Belediyesi tarafından yapılan ve içinde dershanelerin dönüşümüne model oluşturan etüt merkezlerinin de bulunduğu Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü'nü kültür mahallesi olarak nitelendirdi. Projeyi Elif Çakır değerlendirdi.

O belediye, KDV’den muaf 2 konut satacak!

Samsun Canik Belediyesi, KDV’den muaf 2 adet konut satışı yapacağını açıkladı. Söz konusu arsaların geçici teminat ve muhammen bedelleri belli oldu.

Canik Belediyesi, Samsun'da arsa satacak!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik Teknepınar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 2 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Canik Belediyesi 8 kat imarlı arsa satacak! KDV'den de muaf!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik'te yer alan 2 bin 782 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa Düvecik'te yer alıyor.

Samsun Canik'te imar mevzuatına aykırı yapılar ortadan kaldırılıyor!

Samsun'a bağlı Canik Belediyesi, ilçe genelinde imar mevzuatına uygun olmayan yapıların yıkımı için ihale gerçekleştiriyor. 

Samsun Canik kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? 

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Canik'te hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz devam ediyor. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, inşaat çalışmalarının yüzde 22'sinin tamamlandığını dile getirdi. 

Mavera Comfort nerede?

Türkiye’nin deprem izolatörlü ilk konut projesi, Başakşehir Belediyesi, Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında hayata geçiriliyor. Peki Mavera Comfort Projesi nerede? İşte merak edilen sorunun cevabı...

Samsun Canik Belediyesi'ne haciz geldi!

Samsun'un Canik Belediyesi, inşa ettirdiği parkların parasını ödemeyince icralık oldu.

Samsun'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Samsun Canik Belediyesi, 'Başkan Mahallemde' projesi kapsamında mahalle buluşmalarına devam ediyor.

Canik Belediyesi'nden 4.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Samsun Canik Belediye Başkanlığı; Samsun İli Canik İlçesi'nde yer alan gayrimenkulü 4 milyon 566 bin 607 TL bedel ile satışa çıkardı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 27 Şubat 2019 Çarşamba günü yapılacak. 

Canik Belediyesi'nden 26.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Canik Belediyesi, Merkez Yenimahalle'deki 2 arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 15 Ocak'ta gerçekleşecek...

Samsun Canik, kentsel dönüşümde örnek ilçe oldu!

Samsun Canik Belediyesi, ilçeyi son 5 yılda hayata geçirdiği projelerle geliştirdi. 15 yılda sosyal kültürel ve ekonomik dönüşümün sağlandığı ilçe kentsel dönüşümde örnek ilçe oldu.

Samsun Canik'te 26.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Samsun Canik Belediyesi Merkez Yeni Mahalle'de yer alan Konut+Ticaret Alanı imarlı 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 12 Aralık'ta gerçekleşecek..

Samsun Canik'te 30.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Samsun Canik Belediyesi, Yeni Mahalle'de bulunan 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 19 Eylül'de gerçekleşecek..

Canik Belediyesi nerede Haberi

Canik Belediyesi nerede

Çalar," Türkiye'nin bir çok yerini gezdim, böyle bu kampüs görmedim" dedi. MÜSİAD tarafından düzenlenen 17-25 Aralık Dost Modem Darbe Süreci konulu konferansa katılmak üzere Canik'e gelen gazeteci-yazar Elif Çakır, Canik Belediyesi tarafından Belediye evleri Mahallesinde yapılan Mevlana Eğitimi. Kültür ve Yaşam Kampüsü'ne övgüler yağdırdı. Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret eden Çakır, ziyaretin ardından Başkan Genç'in eşi Nimet Genç ve MÜSİAD üyesi Elif Coşkun Bilgin ile birlikte gezdiği Mevlana Eğilim. Kültür ve Yaşam Kampüsü'nü "Kültür Mahallesi" olarak nitelendirdi.


TÜRKİYE'DE BÖYLE KAMPUS GÖRMEDİM' 

İçerisinde dershanelerin dönüşümüne model olan Kariyer Gelişim Merkebi. Canik Akıl Küpü Etüt Merkezi,Gençlik Merkezi, anaokulları, kreş. kadınlar için 8 Mart Aile Okulu Ve Eğitim Merkezi, yaşlılar için ikinci Bahar Yaşam Merkezi ile çok amaçlı salonun bulunduğu kampüse hayran...