29 / 04 / 2024

Canik Belediyesi projeleri

Canik Belediyesi projeleri

Canik Belediyesi tarafından sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor.Karadeniz'in en büyük kentsel dönüşüm çalışması Kuzey Yıldızı'ndan sonra Yeni Mahalle'de de dönüşüm çalışması başlatan belediye, eski binaları yıkıyor.

Canik Belediyesi kültür mahallesi yaptı!

Canik Belediyesi tarafından yapılan ve içinde dershanelerin dönüşümüne model oluşturan etüt merkezlerinin de bulunduğu Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü'nü kültür mahallesi olarak nitelendirdi. Projeyi Elif Çakır değerlendirdi.

O belediye, KDV’den muaf 2 konut satacak!

Samsun Canik Belediyesi, KDV’den muaf 2 adet konut satışı yapacağını açıkladı. Söz konusu arsaların geçici teminat ve muhammen bedelleri belli oldu.

Canik Belediyesi, Samsun'da arsa satacak!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik Teknepınar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 2 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Canik Belediyesi 8 kat imarlı arsa satacak! KDV'den de muaf!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik'te yer alan 2 bin 782 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa Düvecik'te yer alıyor.

Samsun Canik'te imar mevzuatına aykırı yapılar ortadan kaldırılıyor!

Samsun'a bağlı Canik Belediyesi, ilçe genelinde imar mevzuatına uygun olmayan yapıların yıkımı için ihale gerçekleştiriyor. 

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi. 

Samsun Canik Belediyesi'ne haciz geldi!

Samsun'un Canik Belediyesi, inşa ettirdiği parkların parasını ödemeyince icralık oldu.

Samsun'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Samsun Canik Belediyesi, 'Başkan Mahallemde' projesi kapsamında mahalle buluşmalarına devam ediyor.

Canik Belediyesi'nden 4.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Samsun Canik Belediye Başkanlığı; Samsun İli Canik İlçesi'nde yer alan gayrimenkulü 4 milyon 566 bin 607 TL bedel ile satışa çıkardı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 27 Şubat 2019 Çarşamba günü yapılacak. 

Canik Belediyesi'nden 26.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Canik Belediyesi, Merkez Yenimahalle'deki 2 arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 15 Ocak'ta gerçekleşecek...

Samsun Canik, kentsel dönüşümde örnek ilçe oldu!

Samsun Canik Belediyesi, ilçeyi son 5 yılda hayata geçirdiği projelerle geliştirdi. 15 yılda sosyal kültürel ve ekonomik dönüşümün sağlandığı ilçe kentsel dönüşümde örnek ilçe oldu.

Samsun Canik'te 26.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Samsun Canik Belediyesi Merkez Yeni Mahalle'de yer alan Konut+Ticaret Alanı imarlı 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 12 Aralık'ta gerçekleşecek..

Samsun Canik'te 30.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Samsun Canik Belediyesi, Yeni Mahalle'de bulunan 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 19 Eylül'de gerçekleşecek..

Samsun Canik'te 30.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Canik Belediyesi, 2 arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 11 Nisan'da yapılacak..

Canik Belediyesi projeleri Haberi

Canik Belediyesi projeleri

Kuzey Yıldızı ve Mavi-Yeşil Kent projelerinin ardından Yeni Mahalle Kentsel Dönüşüm çalışmasına imza atan Canik Belediyesi, dönüşümü aralıksız sürdürüyor. Toplam 388 dönüm alanda Karadeniz'in en büyük kentsel dönüşüm projesi olan 2 bin 688 konutluk Kuzey Yıldızı ve 600 konutluk Mavi-Yeşil Projeleri ile dönüşümde öncü olan belediye, Yeni Mahalle'de başlattı kentsel dönüşüm çalışması kapsamında eski binaları yıktı.

ESKİ BİNALAR YIKILIYOR 

Canik Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle yürütülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında kamulaştırma çalışmaları yürütülen Yeni Mahalle'de 80,5 dönüm alanda modern bir yaşam alanı inşaa edilecek. Proje kapsamında, dönüşüm alanı içerisinde bulunan yaklaşık 200 binanın yıkımı gerçekleştiriliyor. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Yeni Mahalle'de uygulanan kentsel dönüşüm projesi ile Canik'in şehircilikte marka haline geleceğini ve Emlak Konut tarafından taslak projeleri hazırlanan Yeni Mahalle'nin, proje...