28 / 04 / 2024

Canik Yeni Mahalle

Canik Yeni Mahalle

Hükümetin ortaya koyduğu gelecek vizyonu doğrultusunda "Yepyeni Canik" sloganıyla şehri geleceğe taşıdıklarını belirten Başkan Osman Genç, “2015 yılında önemli projeleri hayata geçirdik, yeni yılda da yepyeni projelerle 2023’e koşacağız" dedi.

Canik Yeni Mahalle'deki dönüşümde 130 bina yıkıldı!

Canik Belediyesi, Yeni Mahalle dönüşüm çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kentsel dönüşüm kapsamında toplam 80.5 dönüm alanda kamulaştırma işlemleri tamamlanan 130 bina yıkıldı.

Samsun Canik Yeni Mahalle'de kentsel dönüşüm başladı!

Canik Belediyesi tarafından sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Karadeniz’in en büyük kentsel dönüşüm çalışması Kuzey Yıldızı’ndan sonra Yeni Mahalle’de de dönüşüm çalışması başlatan belediye, eski binaları yıkıyor..

Yeni mahalle dönüşüyor!

Canik Belediyesi ve TOKI işbirliğiyle yürütülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında kamulaştırma çalışmaları yürütülen Yeni Mahalle'de 80.5 dönüm alanda modem bir yaşam alam inşa edilecek

Canik Yeni Mahalle'de modern yaşam alanı inşa edilecek!

Canik Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle yürütülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında kamulaştırma çalışmaları yürütülen Yeni Mahalle’de 80.5 dönüm alanda modern bir yaşam alanı inşa edilecek.

TOKİ'den Konya'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Konya ili, Akşehir İlçesi, İstasyon Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Yeni Mahalle 16 Derslikli Eğitim Binası; Ortaköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Konya'ya 3 yeni okul müjdesi!

Konya ili, Akşehir İlçesi, İstasyon Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası; Yeni Mahalle 16 Derslikli Eğitim Binası; Ortaköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi (E-İhale) ihalesi 8 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

İmar sorununun çözülmediği gerekçesiyle mahalle yolunu bariyerle kapattı!

Antalya Gazipaşa'da yaşayan Yusuf Erdal Güven, özel mülkü olduğunu söyleyerek Yeni Mahalle'yi D-400 karayoluna bağlayan İtfaiye Kavşağı'nı bariyerle dönüştürmek için trafiğe kapattı.

Samsun Yeni Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Samsun Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Samsun'da Yeni Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı.

Yeni Devlet Hastanesi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Gölcük’te yeni devlet hastanesi, Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi, Gölcük Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası, 112 Acil Servis Binası inşaatları hızla sürüyor.

Samsun Asarcık'a 100 konutluk yeni mahalle!

Samsun'un Asarcık İlçesi'nde devam eden alt yapı yatırımlarını denetleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada"Asarcık'ta kuracağımız 100 konuttan oluşan yeni mahalle, ilçenin şehirleşmesine büyük katkı sağlayacak" diye konuştu.

TOKİ'den Amasya'ya 309 yeni konut!

TOKİ Amasya Suluova Yeni Mahalle 309 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

İzmit'e 23 yeni mahalle konağı inşa edildi!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi, ilçeye 23 yeni mahalle konağı inşa etti.

Yıldırım Belediyesi yeni mahalle konakları inşa ediyor!

İlçede yeni yatırımlar hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, mahalle konakları inşa etmeye devam ediyor.

Samsun Canik'te 26.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Samsun Canik Belediyesi Merkez Yeni Mahalle'de yer alan Konut+Ticaret Alanı imarlı 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 12 Aralık'ta gerçekleşecek..

Bursa Selçukbey yeni mahalle konağına kavuştu!

İlçeye yeni mahalle konakları kazandırmaya devam eden Bursa Yıldırım Belediyesi, Selçukbey Mahallesi Mahalle Konağı'nın inşaatını tamamladı.

Kırıkkale Belediyesi'nden 4 yeni mahalle konağı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kırıkkale Belediyesi yeni mahalle konakları için düğmeye bastı.

Samsun Canik'te 30.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Samsun Canik Belediyesi, Yeni Mahalle'de bulunan 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 19 Eylül'de gerçekleşecek..

Canik Yeni Mahalle Haberi

Canik Yeni Mahalle

Hükümetin ortaya koyduğu gelecek vizyonu doğrultusunda "Yepyeni Canik" sloganıyla şehri geleceğe taşıdıklarını belirten Başkan Osman Genç, “2015 yılında önemli projeleri hayata geçirdik, yeni yılda da yepyeni projelerle 2023’e koşacağız" dedi.


Geçen yıl ilçede Hanım Konakları, Sıbyan Mektepleri, Engelsiz Kafe ve Park, Ücretsiz İnternet, Güzel Evim Mutlu Geleceğim, spor tesisleri, kentsel dönüşüm ile okul ve cami çevre düzenlemeleri gibi birçok projeyi hayata geçiren Canik Belediyesi, yeni yıla da dolu dolu girmeye hazırlanıyor. Üçüncü dönemde "Yepyeni Canik" sloganıyla ilçeyi hükümetin ortaya koyduğu 2023, 2053 ve 2071’e hazırladıklarını belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 2016 yılında da Samsun’un gelişimi için önemli olduğuna inandıkları bir çok projeyi uygulayacaklarını söyledi.


YENİ MAHALLE ÖRNEK OLACAK

Yeni yılda başlatacakları en önemli projelerden birinin Yeni Mahalle Kentsel Dönüşüm Projesi olduğunu...