08 / 05 / 2024

Cankat Boran

Cankat Boran

Platform Suites Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Cankat Boran, Gürcan Gülayinci tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Platform Merter Sitesi, Güngören'de kuruldu.

Boran Asfalt İnşaat Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boran Asfalt İnşaat Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Elitok tarafından kuruldu.

Boran İnşaatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boran İnşaatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sibel Dilek tarafından kuruldu.

Mondo İnşaat Otomotiv Ve Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mondo İnşaat Otomotiv Ve Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Boran Andak tarafından kuruldu.

Doku Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doku Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Boran Karaman tarafından kuruldu.

Dare İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dare İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ali Boran Düzgün tarafından kuruldu.

My Dream Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Dream Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL semraye bedeli ile Rüstem Özbir ve Şevki Kutlay Boran ortaklığında kuruldu.

Baran Boran Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Baran Boran Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli  ile Baran    Kaya tarafından kuruldu.

Kocabirekip Tasarım Ve Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Kocabirekip Tasarım Ve Üretim Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Boran Pakkan tarafından kuruldu.

Boran Doğan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boran Doğan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Doğan tarafından kuruldu.

Tab Telekom Mühendislik Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tab Telekom Mühendislik Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Boran tarafından kuruldu.

Gazeteci Boran, villasını satın almak isteyen 159 kişiye verdiği mücadeleyi kazandı!

Büyükçekmece'de  Alkent 2000 Mahallesi'nde yaşayan Dursun Boran, imza toplayarak evini satın almak isteyen 159 kişiye karşı verdiği hukuk mücadelesinde mutlu sona ulaştı. 

Cankat Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cankat Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Atlı tarafından kuruldu.

Ravapoli Endüstriyel Mühendislik İnşaat Elektrik Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ravapoli Endüstriyel Mühendisi Mustada Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Boran tarafından kuruldu. 

Cankat Boran Haberi

Cankat Boran
Platform Suites Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Cankat Boran, Gürcan Gülayinci tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da kuruldu. 


Platform Suites Turizm ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri,...