03 / 05 / 2024

Çankaya altyapı sorunları

Çankaya altyapı sorunları

Başkent'te gayrimenkul yatırımlarına yön veren uzmanlardan Akça Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akça, Ankara'nın birçok bölgesinde inşaatların sürdüğünü ifade ederek bu durumun kentte sıkışık yapılaşmaya neden olabildiğini belirtti.

İnşaat sektöründe proje, imar ve altyapı sorunlarına çözüm bekleniyor!

Adana Ticaret Odası’nda inşaat sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulunan meslek grupları, sektörün her damarından kan aktığını dile getirdi ve proje, imar, altyapı gibi sıkıntılara çözüm beklediklerinin altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Tokat Havalimanı kapılarını uçuşlara açtı! İşte Tokat Havalimanı'nın özellikleri ve maliyeti

2017 yılında pist ve altyapı sorunları kapsamında, uçuş güvenliği gerekçesiyle hava trafiğine kapatılan Tokat Havalimanı, yenilenen pisti, modern sistemlerle donatılmış terminal binası ve kulesiyle bugün hizmete açıldı.

Mersin Akdeniz'de altyapı sorununun çözümü kentsel dönüşüm!

Mersin'de Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçedeki imar ve altyapı sorunlarının kentsel dönüşüm ile çözüleceğini dile getirdi. 

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Saraçoğlu yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ankara Çankaya Saraçoğlu Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

İlham Aliyev: Azerbaycan'ın imar sorunları çözülecek!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev yaptığı açıklamada, " Öncelikle güvenlik, ardından altyapı, ardından diğer tüm imar sorunları çözülecektir." dedi.

Ankara Çankaya Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Ankara İli, Çankaya İlçesi, Erzurum Mahallesi Cebeci Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Olimpos'un yeni imar planları bölgeye nefes aldıracak!

Antalya'daki Olimpos Turizm Merkezi'ni altyapı sorunlarından kurtarmak için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanan Koruma Amaçlı İmar Planı bölgeye nefes aldıracak.

Adana'da afet bölgesinde 2 bin konutluk kentsel dönüşüm!

AKP Sözcüsü Ömer Çelik pazartesi gününden beri selle mücadele eden Adana'da inceleme yaptı, selden etkilenen alanları ziyaret etti. Çelik, bölgedeki zararların en kısa sürede giderileceğini, altyapı sorunlarının da çözüleceğini söyledi...

Ahmet Misbah Demircan: Beyoğlu kimliğini yeniden inşa ettik!

Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan, altyapı sorunları aşıldığı için beklentilerin değiştiğini, insanların estetik kaygılarının arttığını, huzurlu ve yatay şehirlerde yaşamak istediklerini söylüyor.

Bitlis'te atıl durumdaki 326 konut yıkılıyor!

Bitlis'te merkeze bağlı köylerde 11 yıl önce evleri doğal afetlerden hasar gören vatandaşların barınma ihtiyacını karşılamak adına yaptırılan ancak altyapı sorunlarından dolayı kullanılmayan 326 konutun yıkımına başlandı.

Çankaya Abidinpaşa Köşk Camisi'ne altyapı desteği!

Çankaya Belediyesinin camilere altyapı desteği hız kesmeden sürüyor. Belediye bu kapsamda 1974 yılından bu yana ibadete açık Abidinpaşa Köşk Camisi'nin zeminine mebren döşendi

Ordu Kumbaşı Mahallesi'ne modern altyapı!

Altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, Altınordu ilçesinde kangren hâline gelen yağmur suyu hattı sorunlarına bir bir çözüm getiriyor.

Adana Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekare yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi, yol ve altyapı sorunlarıyla boğuşan binlerce KOBİ’nin yer aldığı Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekarelik yol kazandırdı.

Çankaya altyapı sorunları Haberi

Çankaya altyapı sorunları

Özellikle Çankaya bölgesinde yoğunluk bulunduğunu belirten Akça Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akça, "Çankaya, Ankara için en önemli merkezlerden, marka kimliği olan bir ilçe. Bölge halkı da bu lokasyondan uzağa gitmek istemiyor. Ancak yoğun yapılaşma Çankaya'nın da sıkışmasına neden olduğu için bölgeden vazgeçemeyen Çankayalılar bile bölgedeki durumdan şikayetçi. Bu noktada yine Çankaya'da bulunan, değerlen meyi bekleyen bölgeler öne çıkıyor" dedi. Akça, Karataş, Yakup Abdal ve Dodurga gibi bölgelerin bu noktada yeni gelişim noktalan olarak dikkate alınması gerektiğini kaydederek şunları söyledi: "Doğayla iç içe bir hayat sunan bu bölgeler hem villa hem de çok katlı yapılar için uygun. 5 yıl içinde yaşamın başlayacağı bölgeler sayesinde Çankayalılar rahat nefes alacaktır." 


Sabah...