06 / 05 / 2024

çankaya ankara spor toto park

çankaya ankara spor toto park

Çankaya Belediyesi'nin Spor Toto işbirliğiyle gerçekleştireceği projeleri için geri sayım başladı. Çankaya Belediyesi, iki sene içinde 25 yeni park yapan ve 2016 yılında 22 yeni parkı vatandaşların hizmetine sunmayı hedefliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde üstüne müjde! Vergi muafiyeti ve milyonlara yüksek maaş zammı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan müjde üstüne müjde verdi. İşte ayrıntılar..

Ütopya Turizm İnşaat'ın 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 16 Aralık'ta!

Ütopya Turizm İnşaat'ın gündem maddelerini görüşmek üzere 16 Aralık 2020 Çarşamba Günü Saat 11.00'da 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının, Çankaya Mah. Çankaya Cad. No: 28 /5 Çankaya / ANKARA adresinde bulunan Şirketimiz merkezinde yapılmasına karar verildi. 

Atakule GYO'nun merkezi Çankaya'ya taşındı!

Atakule GYO'nun merkez adresinin Gaziosmanpaşa Mahallesi Arjantin Caddesi No 28 Çankaya / Ankara adresinden Çankaya Mahallesi Çankaya Caddesi No 1B/68 Çankaya / Ankara adresine taşınması kararlaştırıldı. 

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

AK Parti'nin önemli kalkınma projeleri!

AK Parti seçim beyannamesi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen toplantı ile açıkladı.

İmardan kaynaklı mağduriyetler giderilecek!

AK Parti Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantısı, Ankara Spor Salonu'nda düzenlendi. Seçim beyannamesinde yer alan 26 maddelik "mekan planlaması ve imar" bölümünü sizler için derledik...

Çankaya Şenol Güneş Spor Parkı açıldı!

Ankara'da Çankaya Belediyesinin yaptırdığı spor parkı törenle açıldı. Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen: "Şenol Güneş'in ismi sonsuza dek yaşayacak" dedi.

Çankaya'da spor kompleksinin inşaatına başlandı!

Ankara Çankaya Belediyesi, 4 Ayda 24 Eser sözünü yerine getiriyor. Çiğdem Mahallesi'nde inşaatına başlanan yeni yüzme havuzu ve spor kompleksinde çalışmalar hızlandı.

Alarko GYO Çankaya Ankara Binası ekspertiz değerleme raporu yayınladı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Alarko GYO Çankaya Ankara Binası ekspertiz değerleme raporu yayınladı.

Ankara'daki iki dev proje birlikte büyüyor!

YP İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, Ankara'da hayata geçirdikleri Nefis Çankaya Evleri ve Koordinat Çayyolu projelerini anlattı.

YDA İnşaat olağanüstü genel kurul toplantısı yapıldı!

YDA İnşaat Sanayi, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda dün saat 15:00'da Büyükesat Mahallesi Vedat Dalokay Caddesi N112 Çankaya ANKARA adresinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul toplantısına ilişkin bilgileri yayınladı.

Çankaya Belediyesi, Spor Toto'yla yeni parklar yapacak!

Çankaya Belediyesi'nin Spor Toto işbirliğiyle gerçekleştireceği projeleri için geri sayım başladı. Çankaya Belediyesi, iki sene içinde 25 yeni park yapan ve 2016 yılında 22 yeni parkı vatandaşların hizmetine sunmayı hedefliyor.

Atakule GYO Arjantin Caddesi'ndeki binanın ruhsatını aldı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Arjantin Caddesi No: 28 Çankaya/Ankara adresinde ve tapunun 4431 ada 38 numaralı parseli üzerinde yer alan arsa üzerinde inşa edilecek Bina için Çankaya Belediyesi tarafından yapı ruhsatı verildi.

çankaya ankara spor toto park Haberi

çankaya ankara spor toto park

YENİ park yapım çalışmalarını sürdüren Çankaya Belediyesi'nin Spor Toto işbirliğiyle gerçekleştireceği projeleri için geri sayım başladı.


Son iki sene içinde 25 yeni park yapan ve 2016 yılında 22 yeni parkı vatandaşların hizmetine sunmayı hedefleyen Çankaya Belediyesi, Spor Toto tarafından desteklenen beş park için kısa süre sonra ilk kazmayı vuracak. Spor alanları Spor Toto Teşkilatı işbirliği ile yapılacak olan parklar, fitness alanı, koşu yolu, futbol, voleybol, basketbol ve tenis gibi spor imkanları ile dikkat çeken temalı parklar olacak. Ahmet Taner Kışlalı ve Sancak Mahallelerinde birer, Yaşamkent Mahallesi'nde ise iki yeni park olarak halkın hizmetine sunulacak projelerin yanı sıra Birlik Mahallesi'nde bulunan Demokrasi Parkı'nın da basketbol sahaları yenilenecek.


22 BİN METREKARE YENİ YEŞİL ALAN

Projeler tamamlandığında 5 park ile ilçeye, 1 futbol sahası, 4...