06 / 06 / 2024

Çankaya Aşıkpaşa pazar yeri

Çankaya Aşıkpaşa pazar yeri

Çankaya Belediyesi Aşıkpaşa Pazaryeri'ni tamamlayarak hizmete açtı. Yeni açılan Aşıkpaşa Pazaryeri ile birlikte Çankaya sınırları içerisindeki pazar yeri sayısı 21'e ulaştı.

Çankaya Açelya Apartmanı etrafındaki binalar tahliye ediliyor!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Açelya Apartmanı'nın etrafındaki binalarda tahliye çalışmaları devam ediyor. 

Çankaya Açelya Apartmanı'nın sorumlusu kim? 

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Açelya Apartmanı'nın istinat duvarında çökme meydana gelmişti. Bina önünde önlem almadan kazı çalışması yapan müteahhit Süleyman A. ile hafriyat şirketi sahibi Serkan K. ve kepçe operatörü Özkan K. gözaltına alındıktan sonra mahkeme sonrasında serbest kaldı.  

Tukaş Gıda Niğde Bor OSB'de fabrika kuracak!

Konserve ve salça pazarının 58 yıllık en büyük oyuncuları arasında Tukaş Gıda, Manyas, Torbalı ve Akhisar fabrikalarının ardından dördüncü üretim tesisini Niğde Bor Organize Sanayi Bölgesi’nde kurmak için çalışmalar gerçekleştiriyor.

Vakıf GYO Çankaya'daki dükkana ait 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı gayrimenkul portföyünde bulunan Ankara ili Çankaya ilçesinde konumlu Ankara / Çankaya aükkana ait 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Hasanpaşa Pazar Yeri açılış için gün sayıyor!

Kadıköy Hasanpaşa Pazar Yeri Zemin Altı Otopark ve Meydan Düzenleme çalışmaları Haziran ayında tamamlanacak...

Çorum'a pazar yeri inşa edilecek!

Çorum'a Yeni Çarşamba Pazarı geliyor. Pazar yerinin hem geçici alanı hemde yeni yeri Belediye Meclisi'nde görüşülerek belli oldu.

Yenimahalle Pamuklar'a pazar yeri ve sağlık ocağı geliyor!

Yenimahalle Belediyesi Pamuklar Mahallesi sakinlerinin en acil ihtiyaçlarından biri olan pazar yeri ve sağlık ocağı için düğmeye bastı.

Ankara Çankaya'ya 6 yeni pazar yeri geliyor!

ÇANKAYALILAR 2016'da 6 yeni pazaryerine kavuşuyor. 'Yeni Nesil Pazar' olarak adlandırılan projeyle, pazaryerleri artık sadece gıda pazarı olmayacak. Çankaya'nın pazaryerleri sosyal etkinliklerin, konserlerin yapılacağı kent meydanı niteliğine kavuşacak.

TP-LINK akıllı ev konseptinde yeni ürün geliştirdi!

Kablosuz ağ pazarının önde gelen oyuncularından TP-LINK, 'akıllı ev' konsepti dahilinde tamamlayıcı ürünlerden birisi olan akıllı prizlerinin Türkiye satışına başlıyor.

Eşrefpaşa Pazar Yeri'nin taşınması için ilk adım atıldı!

Yıllardır sit alanı olan tarihi Roma Yolu üzerinde kurulan Eşrefpaşa semt pazarını taşımak için çalışma başlatan Konak Belediyesi, Jandarma Alay Komutanlığı'nın Yağhaneler'de boşalttığı araziyi satın almak için TOKİ ile anlaştı.

İzmir Eşrefpaşa Pazarı'nın yeni yeri kesinleşti!

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, TOKİ'den 12 milyon liraya aldıkları, 7 bin metrekarelik eski İzmir Jandarma Alay Komutanlığı arsasının devrinin Başbakanlık tarafından onaylandığını açıkladı.

İzmir Eşrefpaşa'ya modern pazar!

Konak Belediyesi Şubat ayı ilk meclisinde tarihi İpek Yolu'nun geçtiği yol üzerine kurulan Eşrefpaşa semt pazarının yeni bir yere taşınmasına yönelik ilk adım atıldı.

Göztepe Stadı ve Eşrefpaşa semt pazarı konusu mecliste tartışıldı!

Şubat ayı meclis toplantısında eski tarihi Roma İpekyolu üzerine kurulan Eşrefpaşa semt pazarının başka bir yere taşınması ve Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava sonrası ihalesi iptal edilen Göztepe Stadı tartışma konusu oldu.

Çankaya Aşıkpaşa pazar yeri Haberi

Çankaya Aşıkpaşa pazar yeri

Çankaya Belediyesi Aşıkpaşa Pazaryeri'ni tamamlayarak hizmete açtı. Yeni açılan Aşıkpaşa Pazaryeri ile birlikte Çankaya sınırları içerisindeki pazar yeri sayısı 21'e ulaştı. 



3 bin 800 metrekarelik bir büyüklüğe sahip olan Aşıkpaşa Pazaryeri Çankaya Belediyesi'nce çok amaçlı kullanıma uygun olarak tasarlandı. İçerisindeki muhtarlık binası, zabıta noktası, yürüyüş ve koşu yolu, basketbol sahası, su havuzu gibi tesisleriyle bölge halkına çok yönlü hizmet verecek olan pazar yerinin küçük bir kent meydanı olarak da işlev görmesi amaçlanıyor.Pazar günleri kurulacak olan pazar yerinde 119 pazar esnafı kurdukları tezgahlarla vatandaşlara yiyecekten giyime çok değişik alanlarda hizmet sunacak.Yeni açılan pazar yerinden Aşıkpaşa Mahallesinin yanı sıra Boztepe, Bademlidere ve Türközü sakinleri de...