05 / 05 / 2024

çankaya aydınlar satılık daire

çankaya aydınlar satılık daire

Çankaya Belediyesi, Harbiye, Cebeci, E.Gazi, Aydınlar, Aşıkpaşa, O.Temiz, Metin Akkuş, İlkadım, Öveçler, Zafertepe, İleri, Dilekler, Sancak, Kırkkonaklar, İmrahor, Mustafa Kemal Mahallerinde yer alan 55 konutu toplam 60 milyon 999 bin TL bedelle 25 Eylül'

Tuzla Aydınlı Havakent satılık daire fiyatları! 300 bin TL peşinatla!

Tuzla Aydınlı Havakent satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Satışların başladığı projeden 300 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Satılık ve kiralık ev fiyatlarında hangi iller lider oldu?

Emlakjet verilerine göre 2021'de Türkiye’de satılık ev fiyatları ortalama yüzde 97 yükselirken, kiralık ev fiyatlarındaki yükseliş ise ortalama yüzde 83 olarak kaydedildi. 2021'de satılık evlerin en çok değer kazandığı şehirler arasında Aydın yüzde 156’lık artış ile birinci sırada oldu.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlı satılık daire!

KİPTAŞ Tuzla Aydınlı satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Tuzla Aydınlı satılık daire fiyatları ve proje detayları...

2020'de en çok satılık ve kiralık daire aranan 5 il ve ilçe belli oldu!

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom tarafından hazırlanan rapora göre, satılık konutta Kuşadası, Bodrum ve Beylikdüzü; kiralık konutta ise Beylikdüzü, Esenyurt ve Çankaya yılın en çok emlak aranan bölgeleri oldu.

Park Mozaik Su satılık!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde inşa edilen Park Mozaik projesinin 'Su' etabı satışa çıktı. Peki Park Mozaik Su satılık daire fiyatları ne kadar? İşte lansmana özel fiyatlar...

Aydınlı Lokum Evler satılık!

Toplam 722 konuttan meydana gelen Aydınlı Lokum Evler projesi 52 bin 777 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Aydınlı Lokum Evler satılık daire fiyatları 324 bin TL'den başlıyor.

Çatalca Aydınlar ve Yaylacık imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Çatalca Aydınlar ve Yaylacık köylerine ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Lokum Evler Aydınlı satılık daire fiyatları 2017!

Toplam 722 daireden oluşan Tuzla Lokum Evler Aydınlı projesi sahile 8 dakika mesafede inşa ediliyor. İşte Lokum Evler Aydınlı satılık daire fiyatları 2017...

Tuzla Lokum Evler satılık ev fiyatları 2017!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Tuzla'ya bağlı Aydınlı'da inşa edilen Lokum Evler projesinde 1+1'den 3+1'e kadar daire seçeneği bulunuyor. İşte Tuzla Lokum Evler satılık ev fiyatları 2017...

Sarıyer Vadistanbul Park satılık!

Sarıyer Vadistanbul Park satılık daire teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sunan proje Artaş, Aydınlı ve İnvest Ortaklığı'nda hayata geçiriliyor.

Artaş-Aydınlı-Invest Vadistanbul Park satılık!

Artaş-Aydınlı-Invest Vadistanbul Park satılık daire fiyatları 730 bin TL'den başlıyor. İstanbul Ayazağa Cendere'de inşa edilen projenin ödeme planı doğrultusunda banka kredisiyle vade fırsatı sağlanıyor.

West Gate satılık daire!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde yükselen projede daire seçenekleri 1+1' den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. West Gate satılık daire için 12 ayda vade farksız ödemeler sağlanıyor.

Tuzla Lokum Evler satılık!

İstanbul İl 'i, Tuzla Aydınlı 'da inşa edilen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Tuzla Lokum Evler satılık dairelerin teslimleri 2016 yılında yapılması öngörülüyor.

çankaya aydınlar satılık daire Haberi

çankaya aydınlar satılık daire

İHALE


Çankaya Belediye Başkanlığından:


1 - Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda ada, parsel numarası, alanı, imar durumu, muhammen bedeli, geçici teminatı, ihale günü, ve ihale saati yazılı arsalar 2886 Sayılı Yasanın 36. Maddesi uyarınca kapalı teklif usulü (artırma) yoluyla satılacaktır.



2 - İhale 25.09.2014 günü ilanda belirtilen saatte Belediye Başkanlığımızın Ziya Gökalp Caddesi No:11 B2 Blok 9.kat adresindeki Çankaya Belediyesi Encümen Salonunda yapılacaktır.

3 - İhale ile ilgili şartname, çalışma saatleri içerisinde Ziya Gökalp Cad. No:11 A1 Blok 6.kat Kızılay/Ankara adresindeki Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden 100,00 TL (yüz lira) karşılığında temin edilebilir.

4 - İhaleye girecek kişilerin;

Kanuni ikametgah sahibi olmaları ve ikametgah belgesini; isteklilerin bir tüzel kişi olması halinde; Şirketse Ticaret Odasına kayıt belgesi ile Şirket imza sirkülerini; Dernek veya Vakıfsa taşınmaz...