14 / 05 / 2024

Çankaya Bahçelievler 7. cadde

Çankaya Bahçelievler 7. cadde

Çankaya Belediyesi, Ankara’nın en ünlü caddelerinden Bahçelievler 7. Cadde’nin yayalaştırılmasını referandum ile halka soracak. 

Rams Garden Bahçelievler'de bahara özel yüzde 15 + yüzde 10 indirim fırsatı! Fiyatlar 7 milyon 737 bin TL'den başlıyor!

Rams Türkiye imzasıyla İstanbul Bahçelievler’in tam göbeğinde yükselen Rams Garden Bahçelievler projesinde bahara özel yüzde 15 + yüzde 10 indirim fırsatı başladı. Peki Rams Garden Bahçelievler'de fiyatlar ne kadar? 

Bahçelievler'de arazi kavgası: 7 yaralı!

Bahçelievler'de akraba olan iki grup arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 7 kişi yaralandı. Kavga nedeniyle 10 kişi gözaltına alındı. 

Bahçelievler'deki 42 yıllık binada yıkım başladı!

Bahçelievler'de boşaltılan diğer hasarlı binalarda da yıkım çalışmalarına başlandı. 42 yıllık 7 katlı Gündoğdu Apartmanı ekipler tarafından yıkılıyor.

Bahçelievler'de çöken binanın fotoğrafları ortaya çıktı!

Bahçelievler'de boşaltılan 7 katlı binanın çökmeden bir gün önce çekilen kolon ve kirişlerinin fotoğrafları ortaya çıktı.

İstanbul Bahçelievler’de hasar gören 2 bina daha yıkıldı!

İstanbul Bahçelievler’de geçtiğimiz hafta 7 katlı binanın çökmesinin ardından, çevrede hasar gören diğer binalarında yıkımına başlandı...

Bahçelievler'deki 15 bin bina depremde yıkılacak! 

Bahçelievler'de dün 7 katlı bir binanın çökmesi, depremde yıkılabilecek binaları gündeme getirdi.  CHP’li meclis üyesi Seyit Ali Aydoğmuş, "Bahçelievler'de 22 bin yerleşim bölgesi var. ‘6.5-7 büyüklüğünde depremde bunun 15 bini yakılacak' dedi... 

Bahçelievler’de çöken binanın çevresinde güvenlik önlemleri alındı!

Bahçelievler’de çöken 7 katlı binanın enkazı kaldırıldı. Polis ve zabıta ekipleri tarafından güvenlik önlemleri alındı.

Bahçelievler'de çöken binanın enkazı kaldırıldı!

Bahçelievler'de dün öğlen saatlerinde çöken 7 katlı binanın enkaz kaldırma çalışmaları gece saatlerinde tamamlandı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan Bahçelievler'de yıkılan binayla ilgili açıklama!

Bahçelievler'de yıkılan 7 katlı binanın enkazı önünde açıklamalar yapan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Enkaz altında bir yaşam belirtisi bulunmadı. Hiç kimsenin olmadığını düşünüyoruz'' dedi.

Bahçelievler Kocasinan'da 18.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Bakırköy Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Kocasinan Mahallesi 12052 parselde yer alan 1.670 metrekarelik arsayı 18 milyon 689 bin 538 TL'ye icradan satıyor...

Çankaya Yurt Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Istanbul Bahçelievler Şubesi açıldı!

Çankaya Yurt Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Istanbul Bahçelievler Şubesi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Bahçelievler'de 7.5 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul İli, Bahçelievler İlçesi, Yenibosna Mahallesi, Maslak mevkiinde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 7 milyon 518 bin 378 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Çankaya Bahçelievler 7. Cadde’nin yayalaştırılması halka sorulacak!

Çankaya Belediyesi, Ankara’nın en ünlü caddelerinden Bahçelievler 7. Cadde’nin yayalaştırılmasını referandum ile halka soracak. 

Çankaya Bahçelievler 7. cadde Haberi

Çankaya Bahçelievler 7. cadde

Referandum sonucunda sandıktan “Yayalaştırılsın” çıkması halinde, AK Partili Ankara Büyükşehir Belediyesi ve CHP’li Çankaya Belediyesi ortak proje hazırlayacaklar. 

Hürriyet Gazetesi'nden Murat Yılmaz'ın yer alan habere göre;  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, CHP’li Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ile görüşme sağladı. Taşdelen “Vatandaş yayalaştırılsın derse Büyükşehir ile ortak proje hazırlayacağız” dedi.

Taşdelen, yılın ilk aylarında yapmayı hedefledikleri referandumla ilgili Hürriyet’e şu açıklamayı yaptı: “Geçtiğimiz günlerde biliyorsunuz Sayın Mustafa Tuna ile bir görüşmemiz oldu. Ben 7. Cadde’nin yayalaştırılmasını önerdim. Cadde, Büyükşehir’e bağlı olduğu için o da yayalaştırılmasına olumlu baktı ve ‘Tamam’ dedi. Çankaya Belediyesi olarak referandum yapacağız. Orada ikamet eden vatandaşlarımız katılacak.