17 / 05 / 2024

çankaya belediyesi yaşamkent

çankaya belediyesi yaşamkent

Katılımcı belediyecilik ve vatandaş odaklı hizmeti her projesinin odağına koyan Çankaya Belediyesi. Yaşam kent'te hayata geçirdiği uygulama ile Türkiye'de bir ilke imza attı.

Silivri Pehlivanoğlu Yaşamkent Haziran 2024'te teslim!

İstanbul Avrupa Yakası Silivri'de hayata geçirilen Pehlivanoğlu Yaşamkent projesinin teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor. Projede 223 adet konut ve 22 adet ticari alan yer alıyor.

Pehlivanoğlu Yaşamkent Silivri fiyat listesi Ağustos 2023!

Pehlivanoğlu Yaşamkent Silivri fiyat listesi Ağustos 2023 haberimizde yer alıyor. İşte Pehlivanoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Pehlivanoğlu Yaşamkent projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Pehlivanoğlu Yaşamkent'te 4.3 milyon TL'ye 2+1! Haziran 2024'te teslim!

Pehlivanoğlu İnşaat'ın İstanbul Silivri'de hayata geçirdiği Pehlivanoğlu Yaşamkent projesinde fiyatlar 4 milyon 300 bin TL'den başlıyor. İşte Pehlivanoğlu Yaşamkent projesi ile ilgili detaylar...

Ankara Çankaya Belediyesi çok sayıda personel alacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

Ankara Çankaya Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere tam 92 personel alımı yapacağını açıkladı. İlgili kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların ilkokul mezunu olmasının yeterli olduğu öğrenildi.

Yaşamkent Ticaret Merkezi, tarihi Kapalı Çarşı kültüründen esinlendi!

Aura Design Studio tarafından tarihi Kapalı Çarşı kültüründen ilham alınarak yapılan Yaşamkent Ticaret Merkezi, stratejik konumu, ticari alanların yanı sıra sahip olduğu kamusal ve çok amaçlı açık alanları ve kent yaşamına uyum sağlayan mimarisiyle ilgi odağı oluyor.

Çankaya Belediyesi'nden 21.7 milyon TL'ye satılık 18 gayrimenkul!

Çankaya Belediyesi, Ankara ili, Çankaya ilçesinde yer alan 18 gayrimenkulü 21 milyon 747 bin TL'ye satıyor...

Natura Yaşamkent güncel fiyat listesi 2021!

Natura Yaşamkent güncel fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Natura Yaşamkent güncel fiyat listesi 2021 ve proje detayları...

Natura Yaşamkent konum bilgisi!

Natura Yaşamkent nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Natura Yaşamkent nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Natura Yaşamkent satışta!

Fırat Life Style tarafından Çankaya'da hayata geçen Natura Yaşamkent projesinde satış süreci başladı. Proje dahilinde dairler 1 milyon 90 bin TL'den başlıyor. 

Natura Yaşamkent nerede?

Natura Yaşamkent nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Natura Yaşamkent projesinde 198 konut bulunuyor.

Natura Yaşamkent'te lansman öncesi fırsat! Yeni proje!

Fırat Life Style imzasıyla Çankaya'da yükselen Natura Yaşamkent projesinde lansman öncesi fırsat dönemi başladı. Projede kısa süreliğine yüzde 10 + yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Çankaya Belediyesi, iş yerlerini kapatan esnaftan kira almayacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ardından iş yerlerinin kepenklerini kapatan esnafa bir yardım eli de Çankaya Belediyesi'nden geldi. Çankaya Belediyesi, dükkanlarını kapatan esnaftan kira almayacaklarını açıkladı.

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

çankaya belediyesi yaşamkent Haberi

çankaya belediyesi yaşamkent

Bölgedeki 16 bin metrekarelik arsanın nasıl değerlendirileceğine ilişkin mahalle sakinleriyle görüşen Çankaya Belediyesi. Yaşam kentlilerin isteği ve önerileri doğrultusunda bir park yapacak. Parkın çalışmaları kışın sona ermesiyle başlayacak. 


Çankaya Belediyesi'ni katılımcı belediyecilik anlayışıyla yöneteceğini dile getiren Başkan Alper Taşdelen. "Ben yaptım oldu anlayışı Çankaya'da hayat bulmayacak bir anlayıştır. Çankayalı mahallesinde nasıl bir park istiyorsa, sokağındaki sorunun nasıl giderilmesini istiyorsa belediye çalışmasını o yönde yapacak" dedi. 


YAŞAMKENT'E MİNİ KORULUK 


Yaşamkent'te 15 sitenin bulunduğu bölgede 840 haneye hizmet verecek olan parkın şekillen mesi aşamasında Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Anıl Sevinç ve ekibi sık sık bölgeyi ziyaret ederek, vatandaşlarla iletişime geçti. Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde geçen toplantılar sonrasında yeşili ve ağacı bol. meydanı, koşu pisti. 2 kondüsyon pisti ve basketbol sahası olan bir park inşa...