07 / 05 / 2024

Çankaya çiğde yol çalışmaları

Çankaya çiğde yol çalışmaları

ÇANKAYA Belediyesi çalışmalarına hız verdi. Belediye Harbiye, Güvenevler, Aziziye, Koru, Alaacatlı, Bahçelievler, Çayyolu Mahallelerinin ardından Çiğdem ve Mutlukent Mahallelerinde de kapsamlı çalışmayı başlattı.

İşlenmeyen tarım arazilerini üretime kazandırmak için kiralama yönteminde yol haritası belli oldu!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanlığı, tarım arazilerinin daha verimli kullanılması ve kullanılamayan arazilerin de üretime kazandırılması için yol haritasını oluşturdu.

Koray GYO Ankara Çankaya'nın değeri belli oldu! İşte o rakam...

Koray GYO Ankara Çankaya projesinin değerleme raporunu yayımladı. Peki, Koray GYO Ankara Çankaya projesinin değeri ne kadar? İşte detaylar...

Sanayide düşük karbonlu üretim için yol haritası hazırlığı!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Avrupa Yeşil Mutabakatı kapsamında sınırda karbon düzenlemesine tabi olacak düşük karbonlu üretime yönelik çalışma yaptıklarını belirterek, "Demir-çelik, alüminyum, çimento ve gübre sektörleri için yol haritası çalışmaları bitme aşamasında" dedi.

Konut kredisinde faiz oranları baştan aşağı değişti! Hemen bakın!

Konut sahibi olabilmek isteyenler bankaların konut kredilerini yakından takip ediyor. İkinci el ya da sıfır konut sahibi olmak isteyen kişilere umutlandıran haber geldi. Konut kredisinde faiz oranları değişirken kira öder gibi konut sahibi olmak isteyenler için yol açıldı.

İstanbul’da İmar Yönetmeliği değişiyor: Deprem konteyneri zorunlu olacak!

İstanbul'daki çürük yapı stokunu depreme karşı güçlendirmek amacıyla İBB yasal mevzuatta gerekli değişiklikleri yapmak için adım attı. İstanbul’da İmar Yönetmeliği değişiyor: Deprem konteyneri zorunlu olacak!

Euro euro olalı böyle zulüm görmedi! Kaybettiği değere hemen bakın, neler oluyor

Avrupa'da enflasyon yükselmeye devam ediyor. Euronun ekim ayı içerisinde kaybettiği değer ise herkesi şaşkınlığa uğrattı.

556 kat değerlendi! Koç Holding’i de geride bıraktı

Sabancı Holding bünyesinde bulunan ve 2015 yılında 102 milyon dolarlık fiyatla Erdemoğlu Holding'e satışı yapılan SASA Polyester'in borsada hisse değeri ciddi şekilde yükseliş göstermeye devam ediyor. SASA bu değeri ile Koç Holding'i de geride bıraktı.

Koray GYO Ankara Çankaya Projesinin değeri ne kadar? O rakam dudak uçuklattı!

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, Ankara Çankaya Projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki, Koray GYO'nun Ankara Çankaya Projesinin değeri kaç lira oldu? İşte cevabı...

EYT'de son dakika gelişmesi: Yeni harita resmen belli oldu! EYT yasası ne zaman çıkacak? İşte son durum Haziran 2022!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği EYT'de son dakika gelişmesi yaşandı. Peki EYT düzenlemesinde sözleşmeli memura hangi haklar verilecek? İşte EYT'de yol haritası ve merakla beklenen o tarih...

Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu: Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir!

Galatasaray Kulübünün başkan adayları arasında yer alan Eşref Hamamcıoğlu, seçimleri gayrimenkul tartışmaları üzerinden götürmenin doğru olmadığına değinerek, "Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir." dedi.

Türkiye'yi ayağa kaldıran dolandırıcının kimliği deşifre oldu

Türkiye'de ortaya çıkan son dolandırıcılık yönteminin baş şüphelisinin kimliği deşifre oldu. Şahsın dolandırıcılık yaparken insanlar arasında inandırıcılığını artırmak için Cumhurbaşkanı Erdoğan'la çekilen fotoğrafını kullandığı ortaya çıktı.

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya parsellerinin değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya parsellerinin değeri 125 milyon TL olarak belirlendi. KDV dahil ise 147 milyon 500 bin TL değer biçildi. 

Atakule GYO Ankara Çankaya gayrimenkullerinin değeri belli oldu!

Atakule GYO Ankara Çankaya'da yer alan gayrimenkullerine ilişkin gayrimenkul değerleme raporlarını yayınladı. Peki Atakule GYO'nun Ankara Çankaya gayrimenkullerinin değeri ne kadar oldu? 

Çankaya çiğde yol çalışmaları Haberi

Çankaya çiğde yol çalışmaları

ÇANKAYA Belediyesi yaz aylarını en verimli şekilde değerlendirmek için çalışmalarına hız verdi. Belediye Harbiye, Güvenevler, Aziziye, Koru, Alaacatlı, Bahçelievler, Çayyolu Mahallelerinin ardından Çiğdem ve Mutlukent Mahallelerinde de kapsamlı çalışmayı başlattı. Çankaya Belediyesi tam kaplama asfalt ve renkli, desenli kaldırım çalışmalarını hızlandırdı. İlçenin dört bir yanında imalat çalışmaları sürerken ekipler son olarak Ümitköy Mutlukent Mahallesi'nde 5 sokakta birden asfalt ve kaldırım çalışmalarına başladı. Mutlukent 1923, 1924, 1926, 1954 ve 1956'ıncı sokaklarda aynı anda tam kaplama asfalt çalışmalarına başlayan ekipler, tüm mahallenin asfalt ve kaldırım çalışmalarını iki hafta gibi kısa bir sürede tamamlamayı hedefliyor.


İLK ETAPTA 9 SOKAĞA “ÇANKAYA KALDIRIMI

Ümitköy Mutlukent'in yanı sıra Çiğdem Mahallesi'nde de çalışmalarını sürdüren Çankaya Belediyesi, Çiğdem 1552, 1553, 1554, 1558, 1559, 1560, 1567, 1568 ve 1571'inci sokaklarda...