04 / 05 / 2024

çankaya evi proje

çankaya evi proje

Çankaya Belediyesi tarafından Çankaya Evleri'nin sayısının 8 tane daha açıp 27'ye çıkartılması planlanıyor.

TOKİ, Ankara için düğmeye bastı! Çankaya'ya 50 konut ve 6 dükkanlık yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 50 konut ve 6 dükkanlık yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 15 Şubat tarihinde yapılacak.

Tahincioğlu Nidapark Çankaya satışta! Yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla Ankara İli Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi'nde hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön satışlar başladı. İşte Tahincioğlu Nidapark Çankaya ile ilgili detaylar...

Evans Çayyolu'yla başkente 324 yeni konut geliyor! 288 milyon TL'lik proje!  

Neva Prestij Yapı İnşaat Taah. Oto. Tic. Ltd. Şti. Ve Evans İnşaat Taah. Turz. San. Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı, Ankara Çankaya'da 324 konutluk yeni proje inşa edecek. Evans Çayyolu projesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci başladı.

Yeşilbayır Çankaya Evleri'nde 1 milyon 850 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! Yeni proje!

Yeşilbayır Çankaya Evleri projesinde satışlar başladı. Peki Yeşilbayır Çankaya Evleri'nde hangi konut tipleri var? Konut fiyatları ne kadar? 

Nidapark Çankaya ön talep topluyor! Tahincioğlu'ndan Ankara'ya 204 konutluk yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya projesinde ön talep dönemi başladı. Projede 204 konut yer alıyor. 

Çankaya'daki bağ evi için kamulaştırma talebi!

Çankaya-Kuloğlu Sokak’taki tarihi bağ evinin son hali yürek burkuyor. 2017'de çıkan yangın nedeniyle ayakta duramayan bağ evi kimsesizler tarafından mesken edildi. Bağ evi için kamulaştırılma talep edildi. 

Sinpaş Boulevard Çankaya nerede?

Sinpaş Boulevard Çankaya nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Sinpaş Boulevard Çankaya nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Sinpaş Boulevard Çankaya fiyat!

Sinpaş Boulevard Çankaya fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Sinpaş Boulevard Çankaya fiyat bilgisi ve proje detayları...

Sinpaş Boulevard Çankaya ön satışta! Yeni proje!

Yeni yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sinpaş GYO, Sinpaş Boulevard Çankaya projesini ön satışa çıkardı....

Antalya'nın taziye evi uygulaması 'Kepez Evi' projesine dönüşüyor!

Antalya Kepez Belediyesi'nce Antalya'da bir ilk olan taziye evi uygulamasını 'Kepez Evi' projesine çeviriyor. Proje ilk olarak taziye evi talebi olan Şafak Mahallesi'nde inşa ediliyor.

Kartepe Taziye Evi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kartepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü'nce inşa edilen proje ile yapımına başlanan Taziye Evi tamamlanıyor. Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanıp hizmete açılması hedefleniyor. 

Kocaeli Kartepe'ye taziye ve kültür evi yapılacak!

Kartepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü hazırladıkları proje ile Taziye Evi yapacak. Projesi hazırlanan Taziye Evi’nin yapım hazırlıkları sürüyor...

8 yeni Çankaya Evi açılacak!

Çankaya Belediyesi tarafından Çankaya Evleri'nin sayısının 8 tane daha açıp 27'ye çıkartılması planlanıyor.

çankaya evi proje Haberi

çankaya evi proje

Çankaya Belediyesi'nin ilçenin farklı mahallelerinde yer alan 27 Çankaya Evi’nde yeni dönem için kurs kayıtları 16 Eylül'de başladı.

Gerçek Gündem Gazetesi'nde yer alan habere göre; yeni dönem için kayıtları başlayan Çankaya Evleri’ne vatandaşların ilgisi ilk günden yoğun oldu. Hobi ve meslek edindirme kurslarından faydalanmak isteyen 11 bin vatandaş kayıt için başvuru yaptı.

Çankaya Belediyesi tarafından ilçenin farklı mahallelerinde inşa edilen 27 Çankaya Evi’nde yeni dönem için kurs kayıtları 16 Eylül'de başladı. Çankayalıların yoğun ilgi gösterdiği kurslara kayıt için 11 bin başvuru yapıldı.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen döneminde açılması planlanan 14 yeni merkez ile sayısı 27’ye ulaşan Çankaya Evlerinde verilen kurslardan yararlanan vatandaşlar, bir fotoğraf ve kimlik fotokopisi ile başvurularda bulundu.

YENİ DÖNEMDE 8 YENİ ÇANKAYA EVİ DAHA AÇILACAK

Halkın ilgisinden memnun olduklarını söyleyen...