05 / 05 / 2024

çankaya fundaroma teslim tarihi

çankaya fundaroma teslim tarihi

Fundaroma Çankaya fiyat listesi 676 bin TL'den başlıyor. Ankara Çankaya'da hayata geçirilen projede teslimlerin 2019 yılında yapılması planlanıyor...

Çankaya Cubes Ankara teslim tarihi!

Konut ve ofislere yer verilen Cubes Ankara projesi 20 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. Çankaya Cubes Ankara teslim tarihi ne zaman?

Fundaroma Çankaya ne zaman teslim?

İki blok olarak hayata geçirilen Fundaroma Çankaya Evleri 99 daire, 98 ofis ve 80 mağazadan meydana geliyor. Peki Fundaroma Çankaya ne zaman teslim?

Ankara Fundaroma Çankaya fiyat listesi!

Ankara Fundaroma Çankaya fiyat listesi 676 bin TL'den başlıyor. 2019 yılında teslimleri yapılacak olan proje Ankara Çankaya'da yükseliyor...

Fundaroma Çankaya satış fiyatları!

Fundaroma Çankaya satış fiyatları 676 bin TL'den başlıyor. İki blok olarak hayata geçirilen projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Fundaroma Çankaya fiyat listesi!

Fundaroma Çankaya fiyat listesi 676 bin TL'den başlıyor. Ankara Çankaya'da hayata geçirilen projede teslimlerin 2019 yılında yapılması planlanıyor...

Fundaroma Çankaya fiyat!

Ankara Çankaya'da hayata geçirilen Fundaroma projesinde daire fiyatları 676 bin TL'den başlıyor. Projede anahtar teslimler 2019 yılı Mayıs ayında yapılacak...

Fundaroma Çankaya'da 676 bin TL'ye! Yeni proje!

Fundaroma projesi, Funda Grup imzası ile Ankara Çankaya'da yükseliyor. Projede dairelerin 2019'da teslim edilmesi planlanıyor..

Marina Ankara'da hemen teslim daireler 10 bin TL peşinatla!

Marina Ankara'da ilk sene 10 bin TL peşinat ödenerek hemen teslim daire sahibi olunabiliyor. Proje Ankara Çankaya Oran'da inşa ediliyor...

BMZ Mimar-Rast İnşaat Çankaya projesi ne zaman teslim?

Ankara Çankaya'da 5 blok şeklinde yükselen BMZ Mimar-Rast İnşaat Çankaya projesi 314 adet daireden meydana geliyor. Peki BMZ Mimar-Rast İnşaat Çankaya projesi ne zaman teslim?

Çankaya Kale Beytepe ne zaman teslim?

25 katlı tek blok şeklinde dizayn edilen Çankaya Kale Beytepe projesi Kocamanlar Alüminyum A.Ş imzasıyla inşa ediliyor. Peki Çankaya Kale Beytepe ne zaman teslim?

Nefis Çankaya Evleri'nde teslimler bu yıl!

Ankara Çankaya'da inşa edilen Nefis Çankaya Evleri'nin bu yıl teslim edilmesi planlanıyor. Tüm hızıyla devam eden proje son fırsatlarla sahiplerini bekliyor.

Elit Manzara Beytepe teslim tarihi!

Ankara Çankaya'ya bağlı Beytepe'de konumlandırılan Elit Manzara Beytepe projesinde satışlar devam ediyor. Elit Manzara Beytepe teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Kuzu Effect Ankara teslim tarihi!

Ankara Çankaya'da Oran bölgesinde konumlandırılan Kuzu Effect projesi 203 rezidans daire, 44 ofis ve açık çarşı alanından meydana geliyor. Kuzu Effect Ankara teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

çankaya fundaroma teslim tarihi Haberi

çankaya fundaroma teslim tarihi

Funda Grup tarafından hayata geçirilen Fundaroma projesinde 2+1, 2,5+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tip dairelere yer veriliyor. Proje 27 katlı kule ve 21 katlı blok olarak planlandı. 
 

Toplam 99 dare, 98 ofis ve 80 mağazadan meydana gelen Fundaroma projesi Ankara Çankara'da 16 metrekarelik arsa alan üzerine inşa ediliyor. Fundaroma Çankaya projesinde net büyüklükleri 70 metrekare ile 287 metrekare arasında değişiyor.
 
2019 yılı Mayıs ayında teslim edilmesi hedeflenen Fundaroma Evleri projesinde 27 katlı kulede konutlara yer verilirken, 21 katlı kulede ise 80 metrekare ile 600 metrekare arasında değişen ofislere yer veriliyor.
 
Fundaroma Çankaya fiyat listesi!
Çankaya Fundaroma projesinde daire fiyatları 676 bin TL'den başlıyor. Çankaya Fundaroma projesinde fitness merkezi, sauna, hamam, masaj, yoga, pilates, masa tenisi ve bilardo gibi olanaklar mevcut. 

Projede Çankaya'da...