28 / 04 / 2024

Çankaya Köşkü güvenlik zirvesi

Çankaya Köşkü güvenlik zirvesi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, başkanlığında Çankaya Köşkü’nde dün yapılan ve yaklaşık 4.5 saat süren güvenlik zirvesinde, terörle mücadelede gelinen son nokta, şehirlerin yeniden imarı, terör mağdurlarına yönelik çalışmalar ele alındı.

Whatsapp’ta güvenlik açığı yeniden hortladı! Bu mesajı alanın Whatsapp uygulaması çöküyor!

Whatsapp’ta güvenlik açığı yeniden ortaya çıktı. Whatsapp kullananların uygulaması çöküyor. İşte detaylar!

İzmir Büyükşehir Belediyesi çok sayıda güvenlik görevlisi alacak! Son başvuru tarihi 26 Nisan!

Türkiye İş Kurumu’nun resmi internet sitesinde yayımlanan ilana göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi güvenlik görevlisi alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Güvenlik görevlisi alımında başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru koşulları ve başvuru süreci ile ilgili ayrıntılar paylaşıldı.

ABD yönetiminden Ukrayna'ya 625 milyon dolarlık yeni güvenlik yardımı!

ABD Başkanı Joe Biden, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile yaptığı telefon görüşmesinde Ukrayna'ya 625 milyon dolarlık yeni bir güvenlik yardımı yapacağını duyurdu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan yüz binlerce gence iş kapısı açıldı! Aylık 8 bin 294 lira verilecek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı kapsamıyla binlerce gence iş kapısı aralandı. Bu proje ile birlikte aylık 8. 294 liraya kadar destek verilecek. İşte detaylar…

Biffa Elektronik Güvenlik Sistemleri Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Biffa Elektronik Güvenlik Sistemleri Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Fatih Pişgin tarafından kuruldu.

Akçansa Sağlık ve Güvenlik Haftası boyunca her gün farklı etkinlikler gerçekleştirdi!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, ‘Akçansa Sağlık ve Güvenlik Haftası’ kapsamında kadrolu ve alt işveren çalışanlarının katılımıyla hafta boyunca sağlık ve güvenlik kültürünün gelişimini destekleyecek bazı faaliyetler gerçekleştirdi.

Pixel Elektronik Güvenlik Sistemleri Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Pixel Elektronik Güvenlik Sistemleri Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Fehiman Fidan ve Sayed Hamal Bahadorı ortakkığında kuruldu.

Özışık Güvenlik Sistemleri Danışmanlık Temizlik Bina Tesis Yön.Ve Tur.Org.Hiz.Anonim Şirketi kuruldu!

Özışık Güvenlik Sistemleri Danışmanlık Temizlik Bina Tesis Yön.Ve Tur.Org.Hiz.Anonim Şirketi Ayhan Işık tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Uzmaniş Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Mühendislik Eğitim Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Uzmaniş Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Mühendislik Eğitim Danışmanlık Limited Şirketi Bülent Karahan ve Ali Kınıkoğlu ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emre Maraşlı: Konutta en büyük sorun güvenlik!

Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı Emre Maraşlı , "Referandum nedeniyle nisana kadar nefesler tutulacak. Müşterinin kafası karışık. Şu an en büyük sorun güvenlik" diye konuştu.

Sur Çelik Kapı'dan yazlık evler için güvenlik uyarısı!

Takip ettiği son teknolojiyle güvenlik sistemlerinde uzman Sur Çelik Kapı, yazın artan hırsızlık vakalarına karşı uyarıyor; “Hem şehirlerde hem de yazlık sahil şeritlerinde artan hırsızlık vakalarına karşı evlerde çelik kapı kullanımı şart”.

Salih Sağında'dan Dünya Sağlık Günü mesajı!

Kuyaş Genel Müdürü Salih Sağında, 7 Nisan Dünya Sağlık Günü ve 7-13 Nisanʹın Sağlık ve Sosyal Güvenlik Haftası olması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Çankaya Köşkü’nde şehirlerin yeniden imarı konuşuldu!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, başkanlığında Çankaya Köşkü’nde dün yapılan ve yaklaşık 4.5 saat süren güvenlik zirvesinde, terörle mücadelede gelinen son nokta, şehirlerin yeniden imarı, terör mağdurlarına yönelik çalışmalar ele alındı.

Çankaya Köşkü güvenlik zirvesi Haberi

Çankaya Köşkü güvenlik zirvesi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, başkanlığında Çankaya Köşkü’nde dün yapılan ve yaklaşık 4.5 saat süren güvenlik zirvesinde, terörle mücadelede gelinen son nokta, şehirlerin yeniden imarı, başta çocuklar olmak üzere terör mağdurlarına yönelik çalışmalar ele alındı.


 Davutoğlu başkanlığındaki toplantıya, Başbakan yardımcıları Numan Kurtulmuş, Tuğrul Türkeş ve Yalçın Akdoğan, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi katıldı. Toplantının ardından Başbakanlık’tan yapılan yazılı açıklamada, “Terörden olumsuz etkilenen vatandaşlarımızın güvenlik, huzur ve esenliğinin azami şekilde korunması ve sürdürülmesi bakımından başta sağlık, eğitim, kentsel altyapı, çevre ve ulaşım olmak üzere tüm alanlarda yürütülen çalışmalar...