24 / 07 / 2024

Çankaya kreş

Çankaya kreş

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ümitköy’de yapımı devam eden 12. kreşin çalışmalarını inceledi. Taşdelen, yeni kreşin önümüzdeki Mart ayında hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Çankaya Belediyesi yeni yatırımlara devam ediyor!

Mevcut 12 gündüz bakımeviyle Türkiye’nin en büyük okul öncesi eğitimini veren Çankaya Belediyesi, yeni dönemde üç yeni kreşi daha hizmete açıyor.

Çankaya Belediyesi'nden 5 yeni kreş!

Hizmet verdiği 11 kreş ve 4 etüt merkeziyle eğitimde Türkiye’nin en büyük yerel yönetimi olan Çankaya Belediyesi, 5 yeni kreşi daha hizmete sunuyor.

Çankaya örnek yatırımların adresi!

Yerel yönetimler arasında 11 kreşi ile fark yaratan Çankaya Belediyesi, kreşlerinin sayısını artırmaya devam ediyor.

Ankara Çankaya'ya 5 yeni kreş geliyor!

Çankaya Belediyesi, hizmete açtığı Mutluluk Kreşi ve Zafertepe Mahallesinde yapımı devam eden kreşlerle birlikte temelini atacağı 3 kreşle Çankaya'lılara 5 yeni kreş daha kazandıracak.

Çankaya’nın 12. kreşi tamamlanıyor!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ümitköy’de yapımı devam eden 12. kreşin çalışmalarını inceledi. Taşdelen, yeni kreşin önümüzdeki Mart ayında hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Ankara Büyükşehir sosyal tesis ve kreş ihalesi 30 Nisan'da!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Çankaya Karakusunlar Mahallesi'nde Sosyal ve Kültürel Tesis + Kreş kullanımında bulunan taşınmaz üzerine Sınırlı Ayni Hak Tesis edilerek inşaat yaptırılacaktır.

Çankaya Belediyesi Eylül'de 10 park, 3 kreş açıyor!

Göreve geldiği ilk günden bu yana çalışmalara aralıksız devam eden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Eylül ayında 10 park, 3 gündüz çocuk bakımevi bir etüt merkezi, 8 katlı sağlık merkezi ve 'Hoş geldin Masasj'nı hizmete açacak.

Atakule Gayrimenkul Çankaya'da 2 arsa aldı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Atakule Gayrimenkul Çankaya'da 1.190.000,00 USD bedel ile 195 metrekare ve 1.510.000,00 USD bedel ile 584 metrekare arsa aldı...

Yapı Kredi Koray GYO Çankaya projesi davasında temyiz başvurusu yaptı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Başkent Ankara Çankaya projesi davasında temyiz başvurusu yaptı...

Ziraat Bankası personelin kreş olarak kullandığı binaya satılığa çıkardı!

T.C. Ziraat Bankası Kızılay Adakale Sokak'ta bulunan ve kurum personeli için kreş olarak kullanılan tarihi binalarından birini satılığa çıkardı. Banka, tarihi binasını ihale usulü ile satışa çıkardığını açıkladı...

Çankaya'da belediyeden 7.3 milyon TL'ye tesis alanı inşaat işi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara, Çankaya'da yer alan Aziziye Mahallesi'ndeki sınırlı aynı hak tesis alanı inşaat işini ihaleye çıkarıyor. İhale 29 Ağustos 2013 Perşembe günü yapılacak

Çankaya Sinpaş Altın Oran vaziyet planı!

Çankaya Sinpaş Altın Oran vaziyet planı görselini haberimizden inceleyebilirsiniz. İnşaat çalışmaları hızla devam eden proje Ankara Çankaya Oran'da Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirildi...

Çankaya'da yeni Çocuk Merkezleri yapılıyor!

konomik, kaliteli ve güvenli eğitim vermesi nedeniyle ailelerden yoğun ilgi gören Çankaya Belediyesi, 9. Çocuk Merkezi ve Gündüz Bakımevini, Zafertepe Bölgesinde Göktürk Mahallesinde, 1O.sunu ise Cevizlidere Bölgesinde Gökkuşağı Mahallesi'ne inşa ediyor..

Çankaya kreş Haberi

Çankaya kreş


Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ümitköy’de yapımı devam eden 12. kreşin çalışmalarını inceledi. Taşdelen, yeni kreşin önümüzdeki Mart ayında hizmet vermeye başlayacağını söyledi. 


Geçtiğimiz yaz sonu temeli atılan ve kısa sürede dış cephesi tamamen bitirilen, 12. Kreşin çalışmalarını inceleyen Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, yeni hizmet binasının ilkbaharla birlikte hizmet vermeye başlayacağını söyledi. Çocukların aydınlık bir geleceğe yürümeleri için çaba gösterdiklerini belirten Taşdelen, kaliteli ve düşük ücretli olarak verdikleri kreş hizmeti sayısını daha da artıracaklarının altını çizdi.


Belediye olarak kadınların çalışma hayatına katılabilmesini, çocukların çağdaş ve modern bir eğitim alabilmesini çok önemsediklerini ifade eden Taşdelen, yeni kreşle birlikte önümüzdeki yıl 1640 çocuğun Çankaya Belediyesi’nin çatısı altında eğitim görebileceğini söyledi.


KAPASİTE 2000’E ÇIKACAK


Artan talep karşısında yeni kreşlerin yapımına da başlayacaklarını kaydeden Alper Taşdelen,...