04 / 05 / 2024

çankaya Mürsel Uluç Mahallesi merdivenli yol çalışması

çankaya Mürsel Uluç Mahallesi merdivenli yol çalışması

Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Yol Şube ve Yapı Sanatlar bölümleri yol açma ve merdiven yapımı çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Mürsel Uluç Mahallesi bölgesinde merdivenli yol çalışması yapılıyor...

Arslan Katar İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Katar İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Şişli'de Mustafa Arslan ve Mürsel Katar ortaklığında kuruldu. 

Alyakut Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alyakut Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 150 bin TL sermaue bedeli ile Mürsel Alyakut tarafından kuruldu.

Mekace İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mekace İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Karataş ve Mürsel Coşkun ortaklığında kuruldu.

Ecir Hm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ecir Hm İnşaat Limited Şirketi Beşiktaş'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Atiyaoğlu ve Mürsel Demir ortaklığında kuruldu.

Almita Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almita Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Cafer Bozkurt, Azam Aydın ve Mürsel Alkan ortaklığında kuruldu.

Fazza Group İnşaat Ticaret Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Fazza Group İnşaat Ticaret Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi Maltepe'de Ceyhun Diremler ve Sedef Mürsel ortaklığında kuruldu.

Mrs Taş Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrs Taş Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Mürsel Taşdemir tarafından kuruldu.

Çankaya'da çökme riski olan binanın yıkım çalışmaları başladı! 

Ankara Çankaya'da çökme riski bulunduğu için boşaltılan binanın yıkımı kontrollü olarak yapılıyor.

Demiray Çankaya İnşaat Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Demiray Çankaya İnşaat Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Demiray Çankaya İnşaat Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi'nin merkezi Yenibosna'da yapıldı.

Mürsel Alban'dan Bodrum'daki külliye inşaatına tepki!

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Bodrum'daki 10 dönümlük arazide 'külliye' inşa edilmesine tepki gösterdi. Alban, "4 yıldır tamamlanmayan Bodrum Devlet Hastanesi inşaatı yarım kalmışken, buraya külliye yapmak, ödeneği hastanenin tamamlanması yerine külliyeye harcamak, Bodrum’a ihanettir" dedi.

Mürsel Alban Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi için başvuruda bulundu!

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, "Yazlık Saray" olarak isimlendirilen Marmaris Okluk Koyu’ndaki Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi için; hiç bir bilgi alınmadığını öne sürerek Cumhurbaşkanlığı'na başvuruda bulundu.

Mürsel Alban'dan Muğla Akyaka imar planları tepkisi!

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Akyaka'da yerel yönetimlerin görüşlerini alınmadan yapılmak istenen planının uygulanamayacağını söyleyerek, “Siz, buraları yeniden planlıyorsunuz ama Akyaka halkının görüşünü aldınız mı? Akyaka'nın nasıl oluştuğundan bilginiz var mı?” dedi.

Muğla Seydikemer'de ormanlık alan imara açılıyor iddiası!

Muğla CHP Milletvekili Mürsel Alban bugün TBMM’ye verdiği soru önergesinde Seydikemer ilçesinde 2 bin hektarlık ormanlık arazide yapılan ağaç kesimlerinin sebebini sordu.

çankaya Mürsel Uluç Mahallesi merdivenli yol çalışması Haberi

çankaya Mürsel Uluç Mahallesi merdivenli yol çalışması


Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Yol Şube ve Yapı Sanatlar bölümleri yol açma ve merpen yapımı çalışmalarını sürdürüyor.


Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Yol Şube ve Yapı Sanatlar Bölümü ekipleri, yol açım ve merpenli yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Ahlatlıbel 349 ve 350 adalar etrafındaki yol açım çalışmaları makineli ve malzemeli bakım çalışmalarını yürüten Yol Şube ekipleri, bölgede kullanılabilir alan açılmasını sağladı.


Yapılaşma süreci devam eden Mürsel Uluç Mahallesi bölgesinde merpenli yol çalışması yapan Yapı Sanatlar Bölümü ekipleri, yüksek bir konuma sahip bölgede vatandaşın ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla merpenli yollara bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Çalışma yapılan 936. Sokakta merpen inşa edilecek bölüm, hafriyat ve taş kalıntısından temizlendi. Merpen inşa edilecek bölüm merpen yapımına hazır hale getirilerek, çalışmalar...