07 / 05 / 2024

Çankaya Mutlukent yol çalışmaları

Çankaya Mutlukent yol çalışmaları

ÇANKAYA Belediyesi çalışmalarına hız verdi. Belediye Harbiye, Güvenevler, Aziziye, Koru, Alaacatlı, Bahçelievler, Çayyolu Mahallelerinin ardından Çiğdem ve Mutlukent Mahallelerinde de kapsamlı çalışmayı başlattı.

ODTÜ Tünel Yol Bağlantısı imar planı askıda!

Ankara Çankaya İlçesi, Bilkent Şehir Hastanesi-Eskişehir Yolu-ODTÜ Tünel Yol Bağlantısına ilişkin koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planları askıya çıkarıldı...

Çankaya doğal sit alanı yol güzergahı için imar planı askıda!

Ankara Çankaya İlçesi, 2. Derece Doğal Sit Alanı içerisinde düzenlenen yol güzergâhlarına ilişkin koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planları askıya çıkarıldı...

Kemeraltı sakinleri yeni yol istiyor!

Türkiye'nin en büyük açık hava alışveriş merkezi olan Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda yol çilesi bitmiyor. Çankaya 1360 sokak girişindeki tarihi çarşıdaki altyapı çalışmaları sırasında kazılan yolların üstü kapatıldı ancak yollar 2 aydır düzeltilmedi.

İzmir Çankaya Otoparkı ihalesinde son durum!

Sayıştay, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Çankaya Otoparkı ihalesini iptal ederek, 1 milyon 544 bin lira kamu zararına yol açtığına karar verdi. Kocaoğlu temyize başvurdu.

Çankaya Belediyesi'nden 200 bin ton asfalt!

Geçtiğimiz yılı asfaltlama rekoruyla kapatan Çankaya Belediyesi, yol ve kaldırım çalışmalarında hız kesmiyor. Aynı gün içinde birden çok sokağı asfaltlayan belediye ekipleri, asfaltlanan sokağın kaldırım ve bordür çalışmaları da hafta sona ermeden tamamlanıyor.

Çankaya Mutlukent ve Çiğdem yenileniyor!

ÇANKAYA Belediyesi çalışmalarına hız verdi. Belediye Harbiye, Güvenevler, Aziziye, Koru, Alaacatlı, Bahçelievler, Çayyolu Mahallelerinin ardından Çiğdem ve Mutlukent Mahallelerinde de kapsamlı çalışmayı başlattı.

Çankaya'nın 7.Caddesi'nde peyzaj çalışmaları yapılacak!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, selefi Bülent Tanık’ın 7. Cadde hayalini gerçekleştirmek için kolları sıvadı. Caddenin “içkili bölge” ilan edilmek istenmesi tartışmalara yol açmıştı.

Çankaya’ya yeni yollar yapılıyor!

Çankaya Belediyesi imara açılan alanlarda yeni yol çalışmalarına hız verdi. Alacaatlı, Yaşamkent, Öveçler ve Mürsel Uluç Mahallelerinde çalışmalar yoğunlaştı. 6 ayda 18 km yol yapıldı.

Ankara Mutlukent'te tepki çeken satış ofisi!

Mutlukent Mahallesi’nde bir sitenin önünde atıl halde kalan eski satış ofisi, site sakinlerinin tepkisine neden oldu. Çankaya Belediyesi yetkilileri, “Yıkmayacağız, kamu yararına kullanacağız” açıklamasını yaptı.

Çankaya'da en çok asfalt ve bozuk yol şikayet edildi!

Çankaya'da en çok asfalt ve bozuk yol şikayet edildi. Rapora göre, geçtiğimiz yıl yaklaşık 7 bin Çankayalı telefon, web, şahsen başvuru ve mobil uygulamalar aracılığıyla belediyeye ulaşarak istek, öneri ve şikâyetlerini bildirdi.

Çankaya'da yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor!

Çankaya Belediyesi'ne bağlı ekipler ilçede asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürerek, yoğun bir tempoyla başladıkları 2014 yılının ilk dört ayında 4 bin 500 metre yeni yol açtılar...

Çankaya'da yol açma ve merdiven yapım çalışmaları sürüyor!

Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Yol Şube ve Yapı Sanatlar bölümleri yol açma ve merdiven yapımı çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Mürsel Uluç Mahallesi bölgesinde merdivenli yol çalışması yapılıyor...

Çankaya'da yol çalışmaları devam ediyor!

Çankaya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçede yer alan 108 mahallede imar planı ve yol profili düzenlenmiş yerlerin yol açım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Çankaya Mutlukent yol çalışmaları Haberi

Çankaya Mutlukent yol çalışmaları

ÇANKAYA Belediyesi yaz aylarını en verimli şekilde değerlendirmek için çalışmalarına hız verdi. Belediye Harbiye, Güvenevler, Aziziye, Koru, Alaacatlı, Bahçelievler, Çayyolu Mahallelerinin ardından Çiğdem ve Mutlukent Mahallelerinde de kapsamlı çalışmayı başlattı. Çankaya Belediyesi tam kaplama asfalt ve renkli, desenli kaldırım çalışmalarını hızlandırdı. İlçenin dört bir yanında imalat çalışmaları sürerken ekipler son olarak Ümitköy Mutlukent Mahallesi'nde 5 sokakta birden asfalt ve kaldırım çalışmalarına başladı. Mutlukent 1923, 1924, 1926, 1954 ve 1956'ıncı sokaklarda aynı anda tam kaplama asfalt çalışmalarına başlayan ekipler, tüm mahallenin asfalt ve kaldırım çalışmalarını iki hafta gibi kısa bir sürede tamamlamayı hedefliyor.


İLK ETAPTA 9 SOKAĞA “ÇANKAYA KALDIRIMI

Ümitköy Mutlukent'in yanı sıra Çiğdem Mahallesi'nde de çalışmalarını sürdüren Çankaya Belediyesi, Çiğdem 1552, 1553, 1554, 1558, 1559, 1560, 1567, 1568 ve 1571'inci sokaklarda...