07 / 05 / 2024

Çankaya okul yenileme

Çankaya okul yenileme

Çankaya Belediyesi’nce okullarda başlatılan tadilat çalışmalarına hız verildi. Çankaya’daki okullar, 2016-17 Eğitim Öğretim Yılı’nda farklı bir çehreyle hizmet verecek.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'nden ev almak isteyenlere müjde! Hemen teslim 119 konut 1 Eylül'e kadar satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Çankaya'da yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satıyor. 25 Ağustos olarak belirlenen son satış günü 1 Eylül'e uzatıldı. İşte ayrıntılar...

Sinpaş GYO Çankaya okulu ve arsası değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Mühye mahallesinde yer alan 29634 ada 9 parselde bulunan 7 katlı betonarme eğitim tesisi, okul ve arsasına ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Çankaya'da yıkılan gecekonduların yerine yeni yaşam alanı!

Ankara Çankaya Belediyesi tarafından planlı yapılaşmaya katkı sunarken yıkılan gecekonduların yerine yeni yaşam alanları kazandırılıyor. Bölge okul alanları ve yeni park yapımına ayrılıyor.

İZODER okullarda yalıtıma odaklandı!

İZODER’in ‘Okul Yenileme’ projesi ile yüzlerce öğrenci yalıtım uygulamalarıyla donatılmış okullarda özellikle kış aylarını üşümeden ve gürültüden etkilenmeden geçirecek. 

Çankaya Belediyesi yeni yatırımlara devam ediyor!

Mevcut 12 gündüz bakımeviyle Türkiye’nin en büyük okul öncesi eğitimini veren Çankaya Belediyesi, yeni dönemde üç yeni kreşi daha hizmete açıyor.

Çankaya'daki 88 okul yenilendi!

Çankaya Belediyesi’nce okullarda başlatılan tadilat çalışmalarına hız verildi. Çankaya’daki okullar, 2016-17 Eğitim Öğretim Yılı’nda farklı bir çehreyle hizmet verecek.

Bursa Gemlik'te cami ve okul çevreleri yenileniyor!

Bursa’nın gemlik ilçesinde cami ve okulların çevreleri güzelleştiriliyor. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçedeki bütün okul, cami ve sağlık ocaklarının çehresini değiştirdiklerini belirterek, kamu kurum ve kuruluş binalarında da yenileme çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.

Ankara Çankaya'da ibadethaneler yenileniyor!

Çankaya Belediyesi, ilçe genelinde bulunan resmi kurumlardaki tadilat ve yenileme çalışmalarını sürdürürken, vatandaşların ortak kullanım alanı olan ibadethanelerde de çalışmalara hız verdi.

Ankara Çankaya'daki 80 okul yenilenecek!

Geçtiğimiz yıl ilçe genelinde 70 okulda kapsamlı tadilat ve yenileme çalışması yürüten Çankaya Belediyesi, bu yıl sayıyı 80'e çıkarıyor.

Ankara Bahçelievler ve Emek'te yenileme çalışmaları sürüyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Çankaya bölgesinde yoğun olarak devam eden kaldırım yenileme çalışmalarına, Bahçelievler ve Emek mahalleleri de eklendi.

Ankara Emek ve Bahçelievler'de kaldırım yenileme çalışmaları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Çankaya bölgesinde yoğun olarak devam eden kaldırım yenileme çalışmalarına, Bahçelievler ve Emek mahalleleri de eklendi.

Çankaya'daki muhtarlık binaları yenileniyor!

Çankaya Belediyesi, muhtarlık binalarını yeniliyor. Yenileme çalışmasını ilk olarak Mebusevleri Mahallesi Muhtarlığında başlatan Belediye, çalışmalarını Aşağı Öveçler, İncesu, Fakülteler ve Oran Mahalleleri muhtarlık binalarında sürdürüyor.

Enerjisa 100’den fazla okul yeniledi!

ENERJİSA’nın en büyük sosyal sorumluluk projelerinden biri olan okul yenileme çalışmaları çerçevesinde kırsal alanda 100’den fazla okul yenilendi.Enerjisa’nın sosyal sorumluluk platformu Enerjik Gönüller projeler hayata geçirdi.

Çankaya okul yenileme Haberi

Çankaya okul yenileme


Okul yenileme hamlesiyle örnek olan Çankaya Belediyesi, yaz boyunca devam eden tadilat çalışmalarında son noktaya geldi. Önceki yıl 70 okulda tadilat yapan Çankaya ekipleri bu yıl da 88 okula el uzattı.


Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen tarafından başlatılan okul tadilatları çalışması, ilçe genelindeki okulların büyük bölümünün çehresini değiştirdi. İki yıl içerisinde 158 okula dayanışma elini uzatan Çankaya Belediyesi, çocuklar için pırıl pırıl bir okul hazırlarken eğitim camiası ve ailelerden de takdir topladı.


Tatilin ardından okullarda boya ve onarım işlerine başlayan ekipler, Eylül ayının gelmesi ile işlerini yavaş yavaş bitirip bahçe düzenlemesine geçtiler. İç- dış boya, çatı onarımı, zemin asfaltlanması, tuvalet yenilemesi, bahçe duvarı gibi düzenlemeleri yapan ekipler, son güne dek ağaç dikimi, bank, çöp kovası yerleştirme ve zemin düzenlemesi gibi işleri...