04 / 05 / 2024

çankaya park projeleri

çankaya park projeleri

ÇANKAYA Belediyesi’nin 2016 yılında tamamlayıp halkın hizmetine sunacağı parklardan 7’sinde çalışmalar aynı anda devam ediyor. Belediye Başkanı Taşdelen, "Önceliğimiz her zaman Çankaya halkı. Projelerimizi bu yönde geliştiriyoruz" dedi.

Çankaya Yaşamkent'e dev park inşa edilecek!

Toplam 11 bin 928 metrekaresi yeşil alandan oluşan dev park, 455 yapraklı, 500 ibreli ve 3 bin 720 çalıdan oluşan 5 bin 556 bitkiyle süslenecek...

Sinpaş GYO Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkı projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29635 ada 7 ve 8 parsellerde yer alan Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkına ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Park Mozaik Su satılık!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde inşa edilen Park Mozaik projesinin 'Su' etabı satışa çıktı. Peki Park Mozaik Su satılık daire fiyatları ne kadar? İşte lansmana özel fiyatlar...

Park Mozaik Su lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde hayata geçirilen Park Mozaik Konutları projesinin yeni etabı Park Mozaik Su lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu.

Sinpaş GYO Çankaya Teleferik-Kayak Pisti projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29635 ada 7 ve 8 parsellerde yer alan Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkı projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Sinpaş Çankaya Kayak Pisti ve Macera Parkı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi'nde Yer Alan Teleferik, Kayak Pisti ve Macera Parkına ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

Ankara'ya Hyde Park kurulacak!

Çankaya’nın 750 bin metrekarelik bir yeşil alan üzerine kurulacak olan Bademlidere Kent Parkı Projesi, Ankara’nın ikinci Atatürk Orman Çiftliği olacak. 

Çankaya'da yıkılan gecekonduların yerine yeni yaşam alanı!

Ankara Çankaya Belediyesi tarafından planlı yapılaşmaya katkı sunarken yıkılan gecekonduların yerine yeni yaşam alanları kazandırılıyor. Bölge okul alanları ve yeni park yapımına ayrılıyor.

Maltepe Park AVM'de mağazalar kepenk kapattı!

Çankaya Belediyesi tarafından adı ‘Çankaya Çarşı’ olarak değiştirilen Maltepe Park AVM, atıl vaziyette kaldı. Daha önce iki kez satışa çıkarılan ama satılamayan AVM'de mağazalar kepenk kapattı.

Outdoor Factory Katar'da 750 milyon dolarlık tema park kuracak!

Outdoor Factory’nin Kurucu Ortağı Toygar Yedigöz, Katar ile ilgili planladıkları projeleri açıkladı. Yedigöz, ülkede 750 milyon dolarlık tema park kuracaklarını söyledi.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

çankaya park projeleri Haberi

çankaya park projeleri

ÇANKAYA Belediyesi’nin 2016 yılında tamamlayıp halkın hizmetine sunacağı parklardan 7’sinde çalışmalar aynı anda devam ediyor. Parkların altyapı çalışmaları tamamlanırken, bitme noktasına gelen parklar ise son düzenlemelerin ardından açılışa hazır hale gelecek. Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Önceliğimiz her zaman Çankaya halkı. Projelerimizi bu yönde geliştiriyoruz" dedi.


Çankaya Belediyesi yeni park yapım çalışmalarını yoğun mesaiyle sürdürüyor. 2016 yılında 22 yeni parkı Çankaya halkına kazandıracak olan Çankaya Belediyesi, hedefine emin adımlarla ilerliyor. Sayısı 500’ü bulan park ve yeşil alanlarda yıl boyu süren bakım-onarım çalışmalarının yanı sıra 52 parkını büyük çaplı revizyon ile yenileyen Çankaya Belediyesi, bir taraftan da yeni parklarını yapıyor. 2016 yılı için hedeflenen yeni yapılacak park sayısının 16’dan 22’ye çıkartılmasıyla çalışma hızını da artıran Çankaya, birçok mahalleyi yeni parklara kavuşturacak. Açılışı...