14 / 05 / 2024

çankaya satılık turizm tesisi ihalesi

çankaya satılık turizm tesisi ihalesi

Ankara 22. İcra Dairesi tarafından Ankara İli, Çankaya İlçesi'nde bulunan turizm tesisi 318 milyon 259 bin 421 TL bedelle 21 Ağustos günü açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

Yapancıya konut satışı teşviki kiralık ve satılık konut piyasasını darmaduman etti!

Ülkeye taşınan yabancılara sağlanan devlet teşvikleri ve konut piyasasının serbestleşmesi ve turizm amaçlı kısa vadeli ev kiralama uygulamasının yaygın hale getirildiği Portekiz'de kiralık ve satılık konut piyasası darmaduman oldu.

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

2020'de en çok satılık ve kiralık daire aranan 5 il ve ilçe belli oldu!

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom tarafından hazırlanan rapora göre, satılık konutta Kuşadası, Bodrum ve Beylikdüzü; kiralık konutta ise Beylikdüzü, Esenyurt ve Çankaya yılın en çok emlak aranan bölgeleri oldu.

Park Mozaik Su satılık!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde inşa edilen Park Mozaik projesinin 'Su' etabı satışa çıktı. Peki Park Mozaik Su satılık daire fiyatları ne kadar? İşte lansmana özel fiyatlar...

Manavgat'ta 18 milyon TL'ye satılık turizm imarlı arsa!

Manavgat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Çolaklı Mahallesi'nde yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa satılıyor. Satış ihalesi 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Bodrum'da kiralık ve satılık dükkan ilanları arttı!

Kötü bir turizm sezonunun ardından ülke gündeminde son yaşanan son olaylar sonrası 2017 turizm sezonu öncesi bazı esnaf ve vatandaşlar karamsarlığa düşerken, çok sayıda işyerinin önüne asılan "Kiralık" ve "Satılık" ilanları ise dikkat çekiyor.

West Gate satılık daire!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde yükselen projede daire seçenekleri 1+1' den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. West Gate satılık daire için 12 ayda vade farksız ödemeler sağlanıyor.

Kuzu Effect Çankaya satılık!

426 adet daireden oluşan Kuzu Effect Çankaya satılık daire fiyatları 680 bin liradan başlangıç gösteriyor. Proje 30 bin 739 metrekarelik alanda yükseliyor.

Çankaya Kumru Ankara satılık!

Çankaya Kumru Ankara satılık daire tipleri 1+1'den 6+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Barış Manço Parkı'nın hemen yanında bulunan proje tek bloktan oluşuyor.

Ankara Marina Çankaya satılık daire!

Ankara Çankaya - Oran'da inşa edilen proje toplam 2 bin adet daireden meydana geliyor. Ankara Marina Çankaya satılık daire tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar değişiyor.

Marina Ankara Oran satılık daire!

Toplam 2 bin adet daireden meydana gelen proje Ankara Çankaya - Oran'da yükseliyor. Marina Ankara Oran satılık daire tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

çankaya satılık turizm tesisi ihalesi Haberi

çankaya satılık turizm tesisi ihalesi

T.C ANKARA 22.İCRA DAİRESİ


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Ankara 22. İcra Dairesi, Ankara ili Çankaya İlçesi'nde bulunan turizm tesisini satışa çıkardı. Taşınmazın toplam bedeli 3 milyon 259 bin 421 TL olarak belirlendi.


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


ADRESİ : Ankara ili Çankaya ilçesi Kazım Özalp Mahallesi, Uğur Mumcu Caddesi, Kızkulesi Sokak 25 numarada yer almakta ve üzerinde natamam halde otel, alışveriş merkezi ve eklentilerinden oluşmaktadır. Taşınmazlar otel, kongre ve alışveriş merkezi, yer altı otoparkı ve rekreasyon tesisleri ile kompleks bir tesistir. 5496 ada 11 parselde kayıtlı taşınmaz Uğur Mumcu Caddesi ile Kızkulesi Sokağın kesiştiği köşede yer almakta, 5496 ada 11 parsel ile 5464 ada 21 parsel Uğur Mumcu Caddesi ile bir birinden ayrılan karşılıklı iki parsel konumundadır. Uğur...