03 / 05 / 2024

çankaya sayılık rezidans

çankaya sayılık rezidans

Çankaya Marina Ankara satış ofisi telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi. Toplam 120 bin 533 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen projede 2 bin konut yer alıyor.

442 Sayılı Köy Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

18/3/1924 Tarihli ve 442 Sayılı Köy Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile köyde ikamet eden ve köy nüfusuna kayıtlı evi bulunmayan ihtiyaç sahiplerine satılan taşınmazlar üzerinde bina yapılmaması amaçlanıyor.

Türkiye’nin ilk sağlık rezidansı Antwell Life Care!

Bugüne kadar pek çok projesiyle sektörde öncü rol üstlenen Ant Yapı’nın ilk sağlık projesi Antwell Life Care Residence’ ta hazirandan itibaren yeni bir yaşam başlıyor.

Türkiye'nin ilk sağlık rezidansı Antwell'in temeli atıldı!

Ant Yapı’nın Türkiye’nin sağlık hizmetleri alanındaki ilk konsepti olan ve Çamlıca eteklerinde inşa edilen Antwell Life Care Residence’ın inşaatı düzenlenen temel atma töreni ile başladı.   

Yamaç Sağlık Rezidansı'nda 10 yıl kira garantisi!

Konut, bakım evi ve hastane olmak üzere 3 konseptteki Yamaç Sağlık Rezidans, konut sakinlerine de kesintisiz sağlık hizmeti sunuyor. 

Ant Yapı'dan 5 yıldızlı sağlık rezidansı: Antwell!

Türkiye'nin ilk 5 yıldızlı sağlık rezidansı olma özelliğini taşıyan Antwell, EQ Dergisi'nde yer aldı..

Çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı nerede?

Ant Yapı imzası taşıyan Çamlıca Antwell Sağlık Rezidans projesi tek blok şeklinde yükseliyor. Peki Çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı nerede?

Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

Antwell Sağlık Rezidansı projesinde lansman tarihi 12 Aralık Salı günü olarak belirlendi. Peki Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

Kuzu Effect Çankaya satılık!

426 adet daireden oluşan Kuzu Effect Çankaya satılık daire fiyatları 680 bin liradan başlangıç gösteriyor. Proje 30 bin 739 metrekarelik alanda yükseliyor.

Ankara Marina Çankaya satılık daire!

Ankara Çankaya - Oran'da inşa edilen proje toplam 2 bin adet daireden meydana geliyor. Ankara Marina Çankaya satılık daire tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar değişiyor.

Mahall Ankara Çankaya satılık!

Mahall Ankara Çankaya satılık daire tipleri arasında 2+1'den 4,5+1'e kadar farklı seçenekler bulunuyor. Projede toplam 48 adet mağaza Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından açık artırma ile satılıyor.

Bornova Folkart Life Rezidans satılık!

İzmir'in Bornova İlçe'sinde bulunan projede 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Bornova Folkart Life Rezidans satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Ankara İncek Loft Rezidans satılık!

Ankara'nın Gölbaşı ilçesine bağlı İncek bölgesinde yükselen projede 1.199 adet daire bulunuyor. Ankara İncek Loft Rezidans satılık daire tipleri 1+1'den 6.5+1'e kadar değişiyor.

Fer Yapı İstwest Rezidans satılık!

İstanbul Bahçelievler'de inşa edilen proje 988 adet daireden meydana geliyor. Fer Yapı İstwest Rezidans satılık daire tipleri 1+0 'dan 4+1' e kadar değişiklik göstererek tasarlandı.

çankaya sayılık rezidans Haberi

çankaya sayılık rezidans

Çankaya Marina Ankara projesinde dairelerin tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı daire seçeneklerle dizayn edildi. Proje toplam 120 bin 533 metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. 


Çankaya Marina Ankara projesinde  spor alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, kafe ve restoranlar,bisiklet yolları gibi sosyal seçenekleri bulunuyor. 


Çankaya Marina Ankara projesinde daireler Nisan ayı 2018 yılında teslim edilecek. Marina Towers etabı olan toplam 912 adet konuttun satışta olduğu proje Ankara Çankaya Oran'da yükseliyor.


Çankaya Marina Ankara projesinde fiyat listesine göre 1+1 dairelerin başlangıç fiyatları 349 bin 900 TL'den satışa sunuluyor. Lansmana özel yüzde 7  indirimin sağlandığı projede başlangıç fiyatı 276 bin 500 TL'ye düşüyor. 


Çankaya Marina Ankara projesinde yüzde 10 peşinatta kalan bedel firma bünyesinde 40 ay vade farksız  vadelendiriliyor. Projede yüzde 15 peşin indirim sağlanıyor.


Adres: Turan...