07 / 07 / 2024

Çankaya TOKİ projesi

Çankaya TOKİ projesi

Çaykara Belediyesi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) arasında, İlçe Merkezinde yapılacak kentsel dönüşüm projesinin protokolü imzalandı.

TOKİ Ankara projesi için beklenen tarih geldi! Çankaya projesi yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Ankara Çankaya projesinin ihalesi yarın yapılacak. Çankaya TOKİ projesinde 50 adet konut ve 6 adet dükkan bulunuyor. 

TOKİ Eskişehir Çankaya'da Ticaret Merkezi inşa ediyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Eskişehir Çankaya Vadişehir 3.Etap'ta Ticaret Merkezi hayata geçiriyor. Ticaret Merkezi için inşaat tamamlama ihalesi belirlendi.

Mehmet Çankaya: TOKİ ile yurt dışında ortak proje geliştirmek istiyoruz!

Karmod Prefabrik Üst Yöneticisi Çankaya, "TOKİ ile yurt dışında özellikle ekonomik toplu konutlarda ortak proje geliştirmek istiyoruz. TOKI International bünyesinde çok sayıda konutu çelik konstrüksiyon olarak hızlı ve kaliteli bir şekilde yapmaya talibiz

TOKİ Ankara Çankaya 380 konut ihalesi bugün!

TOKİ Ankara Çankaya Alacaatlı Mahallesi 926 ve 927 parsellere ait 380 konut, 19 ticaret ve 1 camii inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Ankara Çankaya 102 konut ihalesi bugün!

TOKİ Ankara Çankaya Çayyolu Mahallesi 102 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15.00'te gerçekleşecek.

TOKİ Ankara Çankaya'da 380 konut yaptıracak!

TOKİ Ankara Çankaya Alacaatlı Mahallesi 926 ve 927 parsellere ait 380 konut, 19 ticaret ve 1 camii inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 31 Aralık 2015 tarihinde yapılacak.

TOKİ Ankara Çankaya 102 konut ihalesi 8 Aralık'ta!

TOKİ Ankara Çankaya Çayyolu Mahallesi 102 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 8 Aralık 2015 tarihinde saat 15.00'te gerçekleşecek.

TOKİ Ankara Çankaya'da 48 adet korumalı komutan konutu yaptıracak!

TOKİ Ankara ili Çankaya ilçesi 29189 ada 21 parselde yapılacak olan 48 adet korumalı komutan konutu, 1 adet teshin merkezi inşaatı İle altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 30 Temmuz'da yapılacak.

Çankaya Belediyesi, çocuk merkezi bakım çalışmaları tamamlandı!

Ankara Çankaya yeni döneme hazır. Çankaya Belediyesi'nin çocuk merkezi ve gündüz bakımevleri, yaz döneminde bakım onarım, yenileme, boya-badana gibi çalışmalarını tamamlayarak yeni eğitim dönemine hazırlandı...

Atakule Gayrimenkul Çankaya'da 2 arsa aldı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Atakule Gayrimenkul Çankaya'da 1.190.000,00 USD bedel ile 195 metrekare ve 1.510.000,00 USD bedel ile 584 metrekare arsa aldı...

Yapı Kredi Koray GYO Çankaya projesi davasında temyiz başvurusu yaptı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Başkent Ankara Çankaya projesi davasında temyiz başvurusu yaptı...

Çankaya'da belediyeden 7.3 milyon TL'ye tesis alanı inşaat işi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara, Çankaya'da yer alan Aziziye Mahallesi'ndeki sınırlı aynı hak tesis alanı inşaat işini ihaleye çıkarıyor. İhale 29 Ağustos 2013 Perşembe günü yapılacak

Gözütok Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözütok Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Filiz Saniye Gözütok tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Ağustos 2013 tarihinde 4. Levent'te kuruldu

Çankaya TOKİ projesi Haberi

Çankaya TOKİ projesi

Çaykara Belediyesi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) arasında, İlçe Merkezinde yapılacak kentsel dönüşüm projesinin protokolü imzalandı.  Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, İdarenin yerel yönetimlerle işbirliği halinde yürüttüğü uygulamaları yerinde incelemek ve gerçekleştirilecek projeleri görüşmek amacıyla memleketi Çaykara'da incelemelerde bulundu. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, beraberinde daire başkanlarıyla birlikte, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok'u makamında ziyaret etli. Turan ile Çaykara Belediye Başkanı Tok arasında gerçekleştirilen görüşmede Çaykara Belediyesi ile TOKİ işbirliğinde gerçekleştirilecek yeni projeler görüşüldü. Ayrıca Hurmalık Mahallesinde TOKİ tarafından alı gelir guruplarına hitap edecek ve inşaatları devam eden 70 konut ile yine TOKİ tarafında Çaykara'da inşa edilecek 32 derslik okulun yapımı için görüş alışverişinde bulunuldu. 



ÇAYKARA'DA DÖNÜŞÜM HAMLESİ PROTOKOL İMZALANDI 

Çaykara Belediyesi ile TOKİ arasında...