03 / 05 / 2024

çankaya vişnelik residences

çankaya vişnelik residences

Çankaya Vişnelik Residences'te güncel fiyatlar 270 bin liradan başlıyor, projedeki konutların 1 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak Eskişehir'de imarlı arsa satıyor!

Satışa çıkardığı imarlı arsalarla yatırımcıları cezbeden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi Vişnelik Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

Çankaya'da 384 gecekondu yıkıldı!

Ankara Çankaya Belediyesi tarafından planlı ve sağlıklı yapılaşmaya yönelik yapılan çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Çalışmalar kapsamında ilçede bulunan gecekondular yıkılıyor.

Çankaya'da 36 gecekondu yıkıldı!

Planlı ve sağlıklı yapılaşmaya yönelik çalışmalarını sürdüren Çankaya Belediyesi, Yukarı Öveçler Mahallesi’nde yer alan 36 gecekondununun yıkımını gerçekleştirdi.

Ankara-Çankaya projesinde 29.3 milyonluk konut satıldı!

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Çankaya projesindeki 30 adet konuttan bugüne kadar toplam 18 adet konutun satış ve teslimine yönelik sözleşme imzaladı. Sözleşmelerin toplam tutarı KDV hariç 29 milyon 286 bin 750 TL.

Odunpazarı Sümer ve Vişnelik mahallelerindeki imar planı onaylandı!

ODUNPAZARI Belediye Meclisi'nde, Kızılyer olarak bilinen Sümer ve Vişnelik mahallelerindeki tarım vasfını kaybetmiş arazilerle ilgili 1/1000'lik imar planları oybirliği ile kabul edildi.

Ankara-Çankaya projesindeki 16 daire satıldı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara-Çankaya projesindeki 30 konuttan, 16 tanesinin satış ve teslimine yönelik sözleşmesini imzaladı.Sözleşmelerin toplam tutarı KDV hariç 25 milyon 591 bin 250 TL gelir elde edildi.

Çankaya'da 123 kaçak yapı yıkıldı!

Çankaya Belediyesi, 2015 yılında kaçak yapılaşmaya izin vermedi Sınırlarında gecekondulaşmayı önlemeye yönelik çalışmalar yürüten Çankaya Belediyesi, 2015 yılında 123 adet kaçak yapı yıkımı gerçekleştirdi.

Çankaya Köşkü’nde şehirlerin yeniden imarı konuşuldu!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, başkanlığında Çankaya Köşkü’nde dün yapılan ve yaklaşık 4.5 saat süren güvenlik zirvesinde, terörle mücadelede gelinen son nokta, şehirlerin yeniden imarı, terör mağdurlarına yönelik çalışmalar ele alındı.

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Çankaya'da 13 konut teslim edildi!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara-Çankaya Projemizdeki 30 adet konuttan bugüne kadar toplam 14 adet konutun satış ve teslimine yönelik sözleşme yaptı. 13 adet konutun teslimatı 2015 yılı içerisinde gerçekleştirildi.

Ankara Vişnelik Apartments bu yıl sonunda teslim edilecek!

Ankara´nın studio konut anlayışına yeni bir boyut kazandıracak elit bir proje.1.610 m2 arsa üzerine konumlanacak olan ViŞNELiK APARTMENTS, 42 lüks konut ile bölgeye "kompakt lüks" kavramını öğretecek.

Eskişehir Vişnelik'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Eskişehir'in Vişnelik Mahallesi, kentsel dönüşüm çerçevesinde elbisesini değiştirmeye hazırlanıyor. Ekonomik ömrünü tamamlayan binalar sırasıyla yıkılırken yeni yapılarla bambaşka bir Vişnelik 2 yıl içerisinde şehre değer katacak.

Çankaya Belediyesi çevre denetimlerine devam ediyor!

Halk sağlığı ve çevre temizliğine yönelik çok yönlü denetimler gerçekleştiren Çankaya Belediyesi, atık yağ, elektronik ve geri dönüştürülebilir ambalaj atıklarının yanı sıra çevre kirliliğini önlemeye yönelik çalışmalarını da sürdürüyor.

çankaya vişnelik residences Haberi

çankaya vişnelik residences

Ankara Çankaya'da Asaş Yapı ve Akbayrak Yapı ortak girişimiyle inşa edilen Vişnelik Residences 4 bin 874 metrekare inşaat alanına sahip. 14 katlı tek blok halinde yükselen projede konut tipleri; stüdyo, 1+1, 2+1 olarak tasarlandı. Proje 83 konuttan meydana geliyor.


Vişnelik Residences Çankaya'da;

Stüdyo daireler 270 bin liradan,

1+1 daireler 270 bin liradan,

2+1 dubleks daireler 600 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Teslimlerinin 1 ay sonra gerçekleşmesi planlanan projedeki konutlar banka kredisine uygun.


Vişnelik Rezidans'ın ortak kullanım alanları arasında; toplantı salonu ve  fitness salonu yer alıyor. Projeden konut sahibi olanlar vale, kuru temizleme, resepsiyon, havaalanı transfer ve temizlik gibi rezidans hizmetlerinden yararlanabiliyor.


0 312 220 13 19

0 312 220 12 59

http://www.visnelik.com.tr

Ceren...