06 / 05 / 2024

çankaya Zafertepe Gündüz Bakımevi

çankaya Zafertepe Gündüz Bakımevi

2016 yılını yatırım yılı ilan eden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in Eylül ayında hizmete sokmayı planladığı Bayraktar Çankaya Evi’nin yanı sıra Zafertepe Gündüz Bakımevi inşaatı da hızla ilerliyor.

Çankaya'da imar sorunu çözülecek!

Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Çankaya’ya Belediyesi’nin Zafertepe Mahallesi’nin ‘imar sorunun çözülmesi ve yeni imar planı düzenlenmesi’ dolasıyla düzenlediği programa katıldı.

Çankaya'nın yeni imar planı Koray Avcı konseriyle kutlandı!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 40 yıldır kronik bir sorunu olan Zafertepe Mahallesi’nin imar sorununu çözdü. Yeni imar planı Koray Avcı konseriyle kutlandı.

Çankaya'nın 40 yıllık imar sorunu çözülüyor!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 40 yıldır imar sorunu çözülmeyen Zafertepe’nin imar planının tamamlandığı müjdesini verdi. 

Ankara Çankaya'ya 5 yeni kreş geliyor!

Çankaya Belediyesi, hizmete açtığı Mutluluk Kreşi ve Zafertepe Mahallesinde yapımı devam eden kreşlerle birlikte temelini atacağı 3 kreşle Çankaya'lılara 5 yeni kreş daha kazandıracak.

Çankaya'daki inşaatlar son sürat devam ediyor!

2016 yılını yatırım yılı ilan eden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in Eylül ayında hizmete sokmayı planladığı Bayraktar Çankaya Evi’nin yanı sıra Zafertepe Gündüz Bakımevi inşaatı da hızla ilerliyor.

Çankaya'da kaçak yapıya izin yok!

Sınırlarında kaçak yapıya izin vermeyen Çankaya Belediyesi, yıkım aracının ulaşamadığı noktalarda elle yıkım işlemi gerçekleştiriyor. Hafta içinde Zafertepe bölgesinde 20 kişilik yıkım ekibi, virane gecekonduların yıkımı için iş başındaydı.

Çankaya'da tehlike arz eden yapılar yıkılıyor!

Çankaya sınırları içerisinde bu tür yapıların varlığına izin vermeyen Çankaya Belediyesi, son olarak yıkım çalışmasını Zafertepe Mahallesi ve Seyrantepe Mahallesi bölgelerinde gerçekleştirdi.

Ankara Çankaya'daki gecekondular yıkılıyor!

Çankaya sınırları içerisindemetruk, terk edilmiş, kısmen ya da tamamen tehlike arz eden yapıların varlığına izin vermeyen Çankaya Belediyesi, son olarak yıkım çalışmasını Zafertepe Mahallesi ve Seyrantepe Mahallesi bölgelerinde gerçekleştirdi.

Çankaya'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Çankaya Belediyesi, Seyrantepe, Zafertepe, Mimar Sinan, Boztepe, 50. Yıl ve Bademlidere mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verdi. Belediye Başkanı Alper Taşdelen, hiçbir hak sahibini mağdur etmeyeceklerini belirtti.

Ankara Çankaya'da 61 milyon TL'ye satılık 55 adet konut!

Çankaya Belediyesi, Harbiye, Cebeci, E.Gazi, Aydınlar, Aşıkpaşa, O.Temiz, Metin Akkuş, İlkadım, Öveçler, Zafertepe, İleri, Dilekler, Sancak, Kırkkonaklar, İmrahor, Mustafa Kemal Mahallerinde yer alan 55 konutu toplam 60 milyon 999 bin TL bedelle 25 Eylül'

Zafertepe kentsel dönüşüm kapsamında 125 konutun temeli atıldı!

Ankara kent merkezine 2 km mesafedeki Zafertepe Bölgesi’nde konut temelini atan Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, “40 yıldır kangrene dönüşmüş Zafertepe hak sahipliği sorununu çözmüş olmanın mutluluğunu yaşıyorum dedi...

Zafertepe'nin çehresi değişiyor!

ÇANKAYA Belediye Başkanı Bülent Tanık, Ankara'nın kent merkezine en yakın gecekondu bölgelerinden birisi olan Zafertepe İnsancıl Kentsel Yenileme Projesi'nin geldiği son noktayı düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaştı...

Zafertepe İnsancıl Kentsel Yenileme Projesi'nde çalışmalar başladı!

Zafertepe'de çalışmalar devam ediyor. Çankaya Belediyesi tarafından kentseli yenileme kapsamında projelendirilen ve Bülent Tanık tarafından tanıtılan Zafertepe İnsancıl Kentsel Yenileme Projesi'nde ihale sonrası çalışmalar hız kazandı.

çankaya Zafertepe Gündüz Bakımevi Haberi

çankaya Zafertepe Gündüz Bakımevi

Çankaya Belediyesi’nin kadınların sosyal yaşama kolayca katılabilmesi, çocukların ise modern bir eğitim alabilmesi amacıyla büyük önem verdiği Çankaya Evleri ve kreşlere yenileri ekleniyor. 2016 yılını yatırım yılı ilan eden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in Eylül ayında hizmete sokmayı planladığı Bayraktar Çankaya Evi’nin yanı sıra Zafertepe Gündüz Bakımevi inşaatı da hızla ilerliyor. 96 ayrı branşta kursların verildiği Çankaya Evlerinin sonuncusu olan Bayraktar Çankaya Evi, engelli vatandaşların da kolaylıkla yararlanabilmesi için engelsiz olarak inşa ediliyor. İçinde çok amaçlı kullanıma uygun büyük bir salonu ve 5 adet dersliği bulunacak Bayraktar Çankaya Evi 270 m² üzerine inşa ediliyor.


2 BİN MİNİK ÖĞRENCİYE YUVA

Hizmete açtığı 11 kreş ve 4 etüt merkeziyle okulöncesi eğitimde Türkiye’nin en büyük yerel yönetimi olan Çankaya Belediyesi’nin, Zafertepe’de sona geldiği kreş...