30 / 04 / 2024

Çankırı 2015 projeleri

Çankırı 2015 projeleri

Yakınkent OSB'de sorun yaşanmaması için belediye olarak hızlı adımlar atacaklarmı belirten Dinç, ilgili firmanın projesinin hazır olduğunu, gerekli kurum yazışmalarının tamamlanmasının ardından proje için düğmeye basılacağını söyledi.

Çankırı'daki 2 tesis 30 Kasım'da hizmete açılıyor!

Çankırı’da inşa edilen ve toplam yatırım maliyeti 12 milyon lira olan 2 tesis, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun Balıkesir’de düzenleyeceği toplu açılış merasimiyle hizmete alınacak.

Çankırı Millet Bahçesi ihalesi 10 Eylül'de!

Yeni millet bahçesi projeleri için start veren TOKİ, Çankırı Millet Bahçesi projesinin ihalesini 10 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Çankırı'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri mecliste!

Çankırı'da Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı..

Çankırı Belediyesi'nin kent projeleri sürüyor!

Çankırı Belediyesi, geçtiğimiz Eylül ayında Hakkâri’de PKK’ya yönelik yapılan operasyonda şehit düşen Uzman Jandarma Onbaşı Hüseyin Efe’nin anısına isminin verildiği köy konağının çevre düzenlemesini gerçekleştirdi.

Çankırı'da eğitim yatırımlarına 100 milyon TL harcandı!

Vali Vahdettin Özcan, 26 Ekim 2015 Pazartesi günü Çankırı Şehit Erdem Öztürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ek binası inşaatında incelemede bulundu.

Çankırı'da Eylül ayında 175 konut satıldı!

Çankırı'da konut satışları 2015 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 27,4 azalarak 175 oldu ve 81 il içerisinde 68. sırada yer aldı.

Çankırı'da 175 konut satışı yapıldı!

Çankırı'da konut satışları 2015 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %27,4 azalarak 175 oldu ve 81 il içerisinde 68. sırada yer aldı.

Çankırı'da konut satışı azaldı!

TÜİK Kastamonu Bölge Müdürü Sevgi ALTINBAŞ tarafından verilen bilgiye göre; Çankırı'da konut satışları 2015 Ağustos ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %22,1 azaldı.

Çankırı Şabanözü TOKİ Evleri başvuru!

Çankırı Şabanözü TOKİ Evleri başvuru dönemi 28 Eylül 2015 tarihi itibariyle başlıyor. Ödemeleri 180 ay vade seçeneğiyle yapılabilen projede 2 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Çankırı Şabanözü'nde 2 adet konut satıyor!

TOKİ Çankırı Şabanözü'nde 2 adet konut satıyor. Başvuru süresi 28 Eylül 2015 tarihinde başlayacak olan projede 180 ay vade imkanı ile daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap başvuru 2015!

Ödeme planı kapsamında 180 ay vade imkanı sağlanan TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap'ta 1 adet konut açık satış yöntemiyle satılıyor. İşte TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap başvuru 2015 detayları...

TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap'ta 1 adet konut satıyor!

TOKİ Çankırı Korgun 2. Etap'ta 1 adet konut satıyor. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede başvurular 1 Eylül 2015 tarihinde başlayacak.

TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Çankırı Atkaracalar Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut; açık satışa sunuluyor. TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları 20 Ağustos 2015 tarihinden itibaren başlayacak.

Çankırı Kırkevler kentsel dönüşüm alanına girdi!

Çankırı İli, Merkez İlçesi, Kırkevler Mahallesi sınırları içerisinde belirlenen parsellerde riskli alan kararı verildi. Bakanlar Kurulu'nun 8 Nisan 2015 tarihli kararı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Çankırı 2015 projeleri Haberi

Çankırı 2015 projeleri

Çankırı Belediyesi konul projeleri için yapılan çalışmaları düzenlenen toplantı ile paydaşlarına duyurdu. Belediye'de düzenlenen toplantıya Vali Vahdettin Ozcan, Milletvekili Hüseyin Filiz, Başkan İrfan Dinç, Doğukan İmar Planlama Firması yetkilileri ile çok sayıda kurumun temsilcisi katıldı. Toplantıda konuşan Başkan İrfan Dinç, konut talebi, kentsel dönüşüm ve uydu kent için büyiikşehirlere proje hazırlayan bir firma ile çalıştıklarını belirterek. 

"Seçim biter bitmez etüt çalışmaları için talimat vermiştim. Bugün de hazırlanan bu çalışmayı ilgili kurumlara sunuyoruz. 

Yakınkent Organize Sanayi Bölgesi için ortaya çıkan konut talebini hazırlanan uydu kent projesi ile çözeceğiz" diye konuştu. 

Yakınkent OSB'de sorun yaşanmaması için belediye olarak hızlı adımlar atacaklarmı belirten Dinç, ilgili firmanın projesinin hazır olduğunu, gerekli kurum yazışmalarının tamamlanmasının ardından proje için düğmeye basılacağını söyledi. Toplanü kurum temsilcilerinin görüşlerini bildirilmesi ile...