04 / 05 / 2024

Çankırı açılış töreni

Çankırı açılış töreni

Çankırı'da, aralarında Türk-Japon işbirliği ile kurulan lastik fabrikasının da bulunduğu 144 tesis için, 14 Ekim'de toplu açılış töreni düzenlenecek.

GYODER Çözüm Platformu-İAV Ödül Töreni 31 Mayıs'ta!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı örgütü GYODER, İAV Ödül Töreni'ni 31 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Erzurum'da 132 milyon TL'lik toplu açılış töreni!

Erzurum Pasinler'de hayata geçirilen ve toplamda 132 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip olan yatırımların toplu açılışı yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İngiltere Cambridge Camisi açılış töreni daveti!

Söz yazarı ve yorumcu Yusuf İslam, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı İngiltere'de inşası devam eden Cambridge Camisi'nin açılış törenine davet etti. İslam, Erdoğan'a caminin yapım sürecindeki yardımları için teşekkürlerini iletti...

Manisa Gölmarmara'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa Gölmarmara Belediyesi’nin gerçekleştirdiği toplu açılış törenine katıldı.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış töreni başladı!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış töreni  Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başladı başladı...

İstanbul Yeni Havalimanı açılışı için anma pulu!

Tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanı olacak ve 29 Ekim'de ilk etabı açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış töreni için anma pulu bastırıldı.

Orhan Dinç Mezarı Ulusal Fikir Yarışması ödül töreni yapıldı!

Orhan Dinç Mezarı Ulusal Fikir Yarışması sonuçları geçtiğimiz hafta açıklandı. Yarışmanın kolokyumu ve ödül töreni, 22 Haziran 2018 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi'nde gerçekleştirildi.

TANAP'ın açılış töreni 12 Haziran'da Eskişehir’de yapılacak!

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi’nin (TANAP) açılış törenine ilişkin detaylar netleşti. TANAP’ın açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Margvelaşvili katılacak. 

Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi açılış töreni bugün!

Kayseri'de Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi açılış töreni bugün Çevre ve Şehircilik Bakanı  Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla gerçekleştirilecek. 

The Galata Hotel'in açılış töreni yapıldı!

The Galata Hotel'in açılışında konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 24 Haziran seçimlerinin belirsizlikleri ortadan kaldıracağını ve Türkiye ekonomisine iyi geleceğini söyledi. 

Manisa'daki toplu açılış töreni ileri bir tarihe ertelendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Yunusemre, Şehzadeler, Akhisar, Soma ve Sarıgöl ilçelerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla yapacağı toplu açılış ve temel atma törenlerinin ertelendiği bildirildi.

Çankırı Aşağıpelitözü TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Çankırı Aşağıpelitözü TOKİ projesinde yer alan 965 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Emlağın En’leri Ödül Töreni yapıldı!

Hürriyet Emlak, “Emlağın En’leri Ödül Töreni”nde emlak sektörünün nabzını tutan başarılı isimleri ödüllendirdi. Bu yıl ikinci kez düzenlenen organizasyonda 27 emlak ofisi ödüle değer görüldü.

Çankırı açılış töreni Haberi

Çankırı açılış töreni

Çankırı'da, aralarında Türk-Japon işbirliği ile kurulan lastik fabrikasının da bulunduğu 144 tesis için, 14 Ekim'de toplu açılış töreni düzenlenecek.


 AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 14 Ekim'deki Çankırı ziyaretinde, 144 tesisin açılışını yapacağını belirtti.


Açılışı yapılacak tesislerden en önemlilerinden birinin lastik fabrikası olduğunu dile getiren Filiz, "Türk-Japon ortaklığı ile kurulan lastik fabrikası, 2 bin kişinin üzerinde insana ekmek kapısı olacak. Bölgede önemli bir sinerji oluşturacak olan fabrika, 520 milyon dolara mal oldu" dedi.


Lastik fabrikası açılışında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Türk ve Japon iş adamları ile vatandaşların karşılayacağını belirten Filiz, "Cumhurbaşkanımız, lastik fabrikasında bir dizi incelemelerde bulunacak ve Ankara'ya hareket edecek. Yapılacak yatırımlar, hizmetler bizim açımızdan çok önemli. Lastik fabrikası da çok önemli. Lastik fabrikası diğer 143...