15 / 05 / 2024

çankırı Aşiyan Köprülü Kavşağı

çankırı Aşiyan Köprülü Kavşağı

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in vizyon projeleri arasında yer alan Aşiyan Köprülü Kavşağı'nın inşaatı son sürat ilerliyor.

Kuzeybatı Çevre Yolu ve Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri TBMM'de!

Şanlıurfa'da yapılan Kuzeybatı Çevre Yolu Projesi ile Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydınlık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Anayasa Mahkemesi evin yanındaki köprülü kavşak nedeniyle hak ihlali kararı verdi!

Anayasa Mahkemesi, Trabzon'da evinin bitişiğine inşa edilen köprülü kavşak dolayısıyla taşınmazı değer kaybeden başvurucunun mülkiyet hakkının ihlal edildiğine karar verdi.

İzmit Otogar Köprülü Kavşağı'nın inşaatı yarım kaldı!

Temeli 19 Kasım 2016 tarihinde atılan İzmit Otogar Köprülü Kavşağı Proje inşaatı yarım kaldı. Firma üç ay boyunca ödenek alamayınca işi bıraktı.

İzmit Sanayi Sitesi'ndeki köprülü kavşak inşaatı durdu!

Yeni Gölcük Yolu İzmit Sanayi Sitesi kısmında inşa edilen köprülü kavşak projesinde çalışmalar durduruldu. Yüklenici firmanın ödenek sıkıntısı yaşadığı iddia edildi.

TOPÇA Köprülü Kavşak projesinin inşaatı başladı!

TOPÇA Köprülü Kavşak projesindeki çalışmaları inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu projeyle ilgili açıklamalar yaptı.

Çankırı Aşağıpelitözü TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Çankırı Aşağıpelitözü TOKİ projesinde yer alan 965 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Denizli Hal Köprülü Kavşağı projesinin inşaatı başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ulaşım alanında yaptığı yatırımlara devam ediyor, büyükşehir bu kapsamda Hal Köprülü Kavşağı projesine başladı.

Şantiye şefleri ağır yasal yükümlülükler altında!

Şantiye şeflerinin ağır yasal yükümlülükler altında olduğunu söyleyen Avukat Esin Kılıç konuyla ilgili değerlendirme yaptı.

Tuzla İçmeler E-5 Köprülü Kavşağı 1.etap imar planı askıda!

İstanbul Tuzla İlçesi, İçmeler Mahallesi, E-5 İçmeler Köprülü Kavşağı 1.Etap 1/5000 ölçekli İlave Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli İlave Uygulama İmar Planı teklifi askıya çıkarıldı...

Aşiyan Köprülü Kavşağı yükseliyor!

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in vizyon projeleri arasında yer alan Aşiyan Köprülü Kavşağı'nın inşaatı son sürat ilerliyor.

Gaziantep Yeni Köprülü Kavşağı'nın inşaatı başladı!

Gaziantep'te hayata geçirilecek olan yeni köprülü kavşağın inşaatı başladı. Projenin 8 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Karaman'a yeni köprülü kavşak!

Karaman Belediyesi kentte ulaşımı rahatlatmak ve modern hale getirmek için yatırımlarına devam ediyor. Belediye bu kapsamda Sanayi Kavşağı (Bisikletli Kavşak) diye bilinen noktaya yeni bir köprülü kavşak daha inşa edecek.

Denizli Zeybek Köprülü Kavşağı açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında açıkladığı Zeybek Kavşağı’ndaki yeni köprülü kavşak projesi hizmete giriyor. 8 Şubat 2017 Çarşamba gününden itibaren Denizli-Ankara Karayolu ulaşımı yeni köprülü kavşaktan sağlanacak.

çankırı Aşiyan Köprülü Kavşağı Haberi

çankırı Aşiyan Köprülü Kavşağı


Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in “Çankırı’nın çok önemli bir projesi” diyerek lanse ettiği Aşiyan Köprülü Kavşak çalışmaları start verdi. Şehir trafiğini rahatlatmak için uygulama projesi Çankırı Belediyesince hazırlanan ve Karayolları tarafından ihale edilerek başlatılan projede Aşiyan Köprülü Kavşak’ın ayakları yükseldi. 


Çankırı Belediyesi ile Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü arasında imzalanan protokol gereğince Aşiyan Köprülü Kavşak’ın proje, kamulaştırma ve geçiş izin belgeleri Çankırı Belediyesince, yapım işi ise Karayolları 15. Bölge Müdürlüğünce üslenilmişti. Bu kapsamda Çankırı Belediyesi, İl Özel İdaresi’ne ait üç binanın tahsisini, DSİ ve TCDD’den gerekli yasal izinlerin alınarak geçiş ücretlerinin ödenmesini ve Aksu Mahallesi sınırları içerisinde 18. madde uygulaması ile mülkiyet problemlerini, BEDAŞ, KARGAZ, TELEKOM ve ÇASKİ Müdürlüğüne ait altyapı hatlarının deplase çalışmalarını çözerek alanı Karayollarına teslim etti. Karayolları 15....