18 / 05 / 2024

Çankırı Çerkeş tarihi yapı restorasyonu

Çankırı Çerkeş tarihi yapı restorasyonu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çankırı Çerkeş'te yeni çarşı, konut ve iş yeri projesi, yeni hayvan pazarı projesi, 4. Murat hamamı ve koruma alanındaki eski iş yerlerini sağlıklaştırma projelerine ilişkin çalışmaları yerinde inceledi.

TOKİ Çankırı projesi için yeni tarih açıklandı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesi için yeni ihale tarihi belli oldu. TOKİ'nin Çankırı projesinde 99 adet konut yer alacak.

TOKİ'den Çankırılılara 806 konutluk 3 yeni proje müjdesi! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 81 ilde hayata geçireceği 250 bin yeni konutun kura çekimlerine Pazartesi günü itibarıyla başlamıştı. Çankırılıların da yüzünü güldüren TOKİ, Çankırı'da 806 konutluk 3 yeni proje in

10 soruda TOKİ Çankırı Çerkeş sosyal konutları!

TOKİ'nin Çankırı Çerkeş projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Çerkeş projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Çerkeş 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Çankırı Çerkeş'te 165 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı Çerkeş'te hayata geçireceği 165 konutun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Çankırı'da 165 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı Çerkeş'te 165 yeni konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

TOKİ Çankırı Şabanözü son başvuru tarihi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı Şabanözü projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ'den Çankırı Çerkeş'e 165 konutluk yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı Çerkeş'te 165 yeni konut ve 1 adet ticaret merkezi hayata geçirecek.

TOKİ'den Çankırı Çerkeş'e 165 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı Çerkeş'te 165 konut inşa edecek. Projenin ihalesi 15 Aralık'ta yapılacak.

Çankırı Çerkeş Yeni Mahallesi kentsel dönüşüm projesi ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı ili, Çerkeş ilçesi, Yeni Mahallesi'nde 134 yeni konut hayata geçirecek. 

TOKİ, Çankırı kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Çankırı Çerkeş'te 134 konutluk kentsel dönüşüm projesi inşa edecek.

Çankırı Çerkeş için acele kamulaştırma kararı!

Çankırı ili, Çerkeş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Çankırı Çerkeş için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31537 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Çankırı Çerkeş 160 konut ihalesi bugün!

Çankırı İli Çerkeş İlçesi 160 Adet Konut , 1 Adet 4 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Çankırı Çerkeş 160 konut ihalesi yarın!

Çankırı İli Çerkeş İlçesi 160 Adet Konut , 1 Adet 4 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Çankırı Çerkeş tarihi yapı restorasyonu Haberi

Çankırı Çerkeş tarihi yapı restorasyonu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  Çankırı Çerkeş'te ilk olarak Belediyeyi ziyaret ederek burada, Vali Hamdi Bilge Aktaş, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu, Kaymakam Zikri Şahin ve Belediye Başkanı Hasan Sopacı'dan bazı bilgiler aldı.

Daha sonra ilçede yapılması planlanan projelerin yerlerini denetleyerek bilgi alan Bakan Kurum, daha sonra Pir- Sani Türbesi'ni ziyaret ederek burada gazetecilere değerlendirmeler yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, tüm vatandaşların 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Kadir Gecesi ve yaklaşan Ramazan Bayramı'nı tebrik eden Kurum, pandemi sebebiyle ara verdikleri şehir ziyaretlerine yavaş yavaş devam ettiklerini belirtti.

Çerkeş'le ilgili projeleri devam ettirdiklerini söyleyen Bakan Kurum, "Bu çerçevede 500 yıllık geçmişe dayanan Çerkeş'e ilişkin önemli projelerimiz var. Çerkeş'imizi...