13 / 05 / 2024

Çankırı Ilgaz pazar yeri projesi

Çankırı Ilgaz pazar yeri projesi

Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, Çankırı Ilgaz'da inşa edilecek pazar yeri ve otogar projesini tanıttı. Çayır, projelerin önümüzdeki ay içerisinde gerçekleştireceğini belirtti.

Çankırı İl Özel İdaresi 49 adet gayrimenkulü satıyor! Arsa ve arazi alacaklar hemen bakın! 

Çankırı İl Özel İdaresi, Çankırı ili, Merkez, Ilgaz, Kurşunlu, Orta ve Yapraklı ilçelerinde yer alan 49 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Çankırı Ilgaz’a TOKİ’den 60 ucuz konut!

TOKİ'nin Çankırı Ilgaz projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Ilgaz projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Ilgaz 2022 sosyal konut projesi...

Çankırı Korgun ve Ilgaz için acele kamulaştırma kararı!

Çankırı ili, Korgun ve Ilgaz sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Çankırı Korgun ve Ilgaz için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çankırı Çerkeş'teki tarihi yapılar restore edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çankırı Çerkeş'te yeni çarşı, konut ve iş yeri projesi, yeni hayvan pazarı projesi, 4. Murat hamamı ve koruma alanındaki eski iş yerlerini sağlıklaştırma projelerine ilişkin çalışmaları yerinde inceledi.

Çankırı Belediyesi'nden 4.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Çankırı Belediyesi, Karataş Mahallesi ve Buğday Pazarı Mahallesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 7 Ocak'ta yapılacak...

Çankırı Belediyesi'nden 9.5 milyon TL'ye 2 satılık arsa!

Çankırı Belediyesi, Buğday Pazarı Mahallesi ve Abdülhalik Mahallesi'nde yer alan 2 arsasını ihale usulü ile satıyor. İhaleler 3 Temmuz'da yapılacak..

Çankırı Ilgaz'a kapalı pazar yeri ve otogar projesi!

Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, Çankırı Ilgaz'da inşa edilecek pazar yeri ve otogar projesini tanıttı. Çayır, projelerin önümüzdeki ay içerisinde gerçekleştireceğini belirtti.

Çankırı Ilgaz’a 8 derslikli yeni okul!

Çankırı Ilgaz’a 8 derslikli imam hatip ortaokulu inşa ediliyor. 3 milyon 512 bin TL'ye yapılacak okulun 480 günde tamamlanması bekleniyor.

Çankırı'daki 16 ulaşım projesi tamamlanıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Ilgaz Tüneli'nde incelemelerde bulunmak üzere gittiği Çankırı'da, Valilik, Belediye Başkanlığı ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

Çankırı Ilgaz Dağı Tüneli Nisan'da bitecek!

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Ilgaz Dağı Tüneli'ndeki çalışmalarla ilgili "İnşallah ocak ayında ışığı göreceğiz, nisan ayında da taşıt geçişine başlayacak" dedi.

TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları ne zaman?

TOKİ Çankırı Atkaracalar Evleri'nde toplam 2 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları ne zaman?

TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Çankırı Atkaracalar Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut; açık satışa sunuluyor. TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları 20 Ağustos 2015 tarihinden itibaren başlayacak.

TOKİ Çankırı Merkez 2.etap'ta 502 adet konut yaptırıyor!

TOKİ Çankırı Merkez ilçesi kentsel dönüşüm 2.etap 502 adet konut ve 1 adet camii inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi düzenleniyor.

Çankırı Ilgaz pazar yeri projesi Haberi

Çankırı Ilgaz pazar yeri projesi

Çankırı Ilgaz Belediye tarafından hayata geçirilecek kapalı pazar yeri ve otogar projeleri Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır tarafından siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve pazarcı esnaflara tanıtıldı. 


Çayır, ’’Yaklaşık bir buçuk yıl önce projelendirilmesini düşündüğümüz kapalı pazar yeri ve otogar projemizi inşallah önümüzdeki ay içerisinde gerçekleştireceğiz. İlçemiz için çok büyük bir eksiklik olan kapalı pazar yeri ve otogar projelerini ilçe esnafı ve muhtarlarımızın görüşlerine sunduk. Sizlerin tavsiye ve önerilerine her zaman açığız, inşallah hep beraber daha yaşanabilir bir Ilgaz inşa edeceğiz’’ diye...