19 / 05 / 2024

çankırı japonların fabrikası

çankırı japonların fabrikası

Japon Sumitomo Rubber İndustries firması ile Türk ortağı tarafından Çankırı'da yapılacak 516 milyon dolarlık lastik fabrikasının temelinin atılması sırasında, Japonların gelenekleri nedeniyle tören yapılmadı..

Çankırı'da parasını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı: Müteahhit paramızı ödesin!

Çankırı'da 7 katlı inşaatın çatısına çıkan inşaat işçileri vinç üzerine çıkarak 'müteahhit paramızı ödesin' eylemi yaptı. 

TOKİ Çankırı 2023 projesi için tarihler belli oldu! 619 konutluk 3 yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı 2023 projesi için tarihler belli oldu! 619 konutluk 3 yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ Çankırı 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Çankırı 2023 projesi için beklenen tarih geldi! Tek bir ilçedeki 120 yeni konutu kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Bayramören projesi bugün ihaleye çıkacak. Çankırılıların yüzünü güldüren projede 166 adet konut yer alacak.

TOKİ'den Çankırılılara 806 konutluk 3 yeni proje müjdesi! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 81 ilde hayata geçireceği 250 bin yeni konutun kura çekimlerine Pazartesi günü itibarıyla başlamıştı. Çankırılıların da yüzünü güldüren TOKİ, Çankırı'da 806 konutluk 3 yeni proje in

TOKİ Çankırı Şabanözü son başvuru tarihi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı Şabanözü projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Çankırı Millet Bahçesi ihalesi bugün!

81 ilde yeni millet bahçeleri inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı Millet Bahçesi'nin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Çankırı Orta Millet Bahçesi ihalesi yarın!

81 ildeki yeşil alan miktarını artırmak için düğmeye basan TOKİ, Çankırı Orta Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ, Çankırı kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Çankırı Çerkeş'te 134 konutluk kentsel dönüşüm projesi inşa edecek.

TOKİ Çankırı Eldivan 99 konut ihalesi bugün!

Çankırı İli, Eldivan İlçesi Cami Mah. 99 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Çankırı 99 konut ihalesi yarın!

Çankırı İli, Eldivan İlçesi Cami Mah. 99 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Çankırı Şabanözü 101 konut ihalesi bugün!

Çankırı İli Şabanözü İlçesi 2. Etap 101 Konut ve 4 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Çankırı 101 konut ihalesi yarın!

Çankırı İli Şabanözü İlçesi 2. Etap 101 Konut ve 4 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Çankırı Çerkeş 160 konut ihalesi bugün!

Çankırı İli Çerkeş İlçesi 160 Adet Konut , 1 Adet 4 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

çankırı japonların fabrikası Haberi

çankırı japonların fabrikası


Japon Sumitomo Rubber İndustries firması ile Abdülkadir Özcan Otomotiv Lastik AŞ tarafından Çankırı'ya yapılacak 516 milyon dolarlık lastik fabrikasının temeli, Japonların gelenekleri nedeniyle sessizce atıldı.


AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, gazetecilere yaptığı açıklamada, 516 milyon dolara mal olacak fabrikanın 2015 yılında lastik üretebilecek konuma geleceğini söyledi.


Yakınkent Organize Sanayi Bölgesine (OSB) yapılan ilk yatırımın Türk-Japon ortaklığında gerçekleştirilecek lastik fabrikasını olduğunu bildiren Filiz, "Japonlar yapacakları dev yatırımın temelini attılar. İnşallah bu yatırımların devamı da gelecektir. Olmaz denilen işleri yapmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Yakınkent OSB'ye kurulacak fabrikalar, Çankırı'da işsizliğin çözümünde önemli rol oynayacak ve göçü tersine çevirecektir" dedi.


Filiz, fabrikanın tam kapasite çalıştığında 2 bin kişiye iş imkanı sağlayacağını dile getirerek, bunun bölge halkı için oldukça önemli olduğunu vurguladı.


- Temel, törensiz atıldı


Filiz,...