10 / 05 / 2024

çankırı Kurşunlu başvurusu

çankırı Kurşunlu başvurusu

Çankırı Kurşunlu 2. Etap TOKİ başvuru işlemleri başladı ve devam ediyor. Konut fiyatlarının 91 bin 725 TL'den başladığı projede 9 bin 980 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ, Çankırı için ÇED başvurusu yaptı! 475 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çankırı projesi için düğmeye bastı. Çankırı TOKİ projesinde 475 konut yer alacak.

TOKİ'den Çankırı'ya 150 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı Kurşunlu projesinin ihalesi yarın yapılacak. Projede 150 konut yer alacak.

İETT'ye 700 şoför alımı yapılıyor! İBB 700 şoför alımı başvurusu nasıl yapılır? Detaylar peş peşe açıklandı!

İBB tarafından 700 İETT şoförü alınacak. İETT'ye 700 şoför alımı yapılıyor! İBB 700 şoför alımı başvurusu nasıl yapılır? Detaylar peş peşe açıklandı!

EYT emeklilik başvurusu nasıl yapılır? EYT emeklilik başvurusu ne zaman yapılacak?

EYT emeklilik başvurusu şu sıralarda milyonlarca kişinin gündeminde yer almaktadır. İşte bu konudaki detaylar!

Gıda yardımı başvurusu nereye yapılır? Erzak kolisi başvurusu nasıl yapılır? Gıda yardımı nereden alabilirim?

Gıda yardımı başvurusu vatandaşların ilgilendiği konular arasında yer almaktadır. Özellikle gıda yardımı başvurusunun nasıl yapıldığı merakla araştırılıyor. İşte bunlara dair detaylar!

TOKİ Çankırı Kurşunlu’da 2+1 608 bin liraya!

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Kurşunlu projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Kurşunlu 2022 sosyal konut projesi...

KOSGEB’den nasıl destek alınır? KOSGEB destek başvurusu nasıl yapılır?

KOSGEB destek programı yeni girişimciler için bir umut kapısı görevi görüyor. Peki KOSGEB destek başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir? İşte detaylar!

TOKİ Çankırı Şabanözü başvuruları 10 Aralık'ta sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Şabanözü projesinde yer alan konutlar için başvurular 10 Haziran'da sona eriyor.

TOKİ Çankırı Orta son başvuru tarihi 30 Eylül!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Orta projesinde yer alan 110 adet konut için son başvuru tarihi 30 Eylül 2019 olarak belirlendi.

Çankırı TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Merkez 2019 projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Nurol GYO tahsisli sermaye artırımı için SPK başvurusu yaptı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tahsisli sermaye artırımı SPK başvurusu hakkında açıklama yaptı...

TOKİ Çankırı’da dar gelirlileri ev sahibi yapıyor!

Geliştirdiği sosyal konut projeleriyle, güvenli ve konforlu yaşam alanları kuran TOKİ, Çankırı Kurşunlu’da uygun fiyatlarla dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapıyor…

TOKİ Çankırı Alt Gelir başvuruları 4 Ekim'de başlıyor!

Çankırı Merkez İnaç Köy Konut Projesi kapsamında yapılan 170 adet daire satışa çıkıyor. Projedeki konutlar için başvurular 4 Ekim'de başlayacak.

çankırı Kurşunlu başvurusu Haberi

çankırı Kurşunlu başvurusu

Konut seçeneklerinin 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede peşinat bedeli 9 bin 980 TL'den başlangıç gösteriyor.


TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. Projede toplamda 438 adet daire satışa çıkarılıyor.

Çankırı Kurşunlu 2. Etap TOKİ başvuru işlemleri başladı ve 30 Haziran 2016 Perşembe gününe kadar devam edecek. Fiyat listesine göre dairelerin 91 bin 725 TL ile 146 bin 708 TL arasında değişiyor.


Ödeme planına göre projede yüzde 15 peşinat sağlandığında kalanı 120 ay taksit imkanı sağlanırken; yüzde 12 peşinatta ise 180 aya kadar vadelendiriliyor.


Satış duyurusu için