30 / 04 / 2024

çankırı satılık gayrimenkul

çankırı satılık gayrimenkul

Çankırı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nden 2 adet taşınmaz 5.000,00 TL'yi geçmesi halinde, 1/4'ü peşin, kalan kısma yıllık kanuni faiz uygulanmak suretiyle en fazla iki senede, üçer aylık dilimler halinde 8 eşit taksitle satışa sunulacak.

Çankırı'da satılık gayrimenkul: 5 milyon 894 bin liraya!

Kızılırmak Malmüdürlüğü Çankırı Kızılırmak Tımarlı Köyü 'nde yer alan 1.511 metrekare alana sahip gayrimenkulü 4 Eylül 2013 tarihinde saat 14:30 'da gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkaracak...

Kiralık ve satılık konut fiyatları nasıl düşecek mi?

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör, bugünkü köşesinde kira fiyatlarındaki yükselişi kaleme aldı. Dilek Güngör, satılık ve kiralık ev fiyatlarının düşmesi için önerilerini gündeme getirdi. İşte o öneriler..

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Burak Öymen tarafından kuruldu.

Dilkas Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Dilkas Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 716 bin 400 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Naresi Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Naresi Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 886 bin 11,34 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu. 

Kk Rf Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kk Rf Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 23 milyon 8 bin 126 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve  Kadri Çıtmacı tarafından kuruldu.

Diyarbakır'da 18 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır'da yer alan gayrimenkulü 18 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Diyarbakır'da 11.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Diyarbakır İli Bağlar Belediye Başkanlığı, Diyarbakır'da yer alan gayrimenkulü 11 milyon 665 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Erzurum'da 40.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün toplam satış bedeli 40 milyon 598 bin 271 TL olarak belirlendi. İhale 29 Eylül 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden 40.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa İli, Yıldırım İlçesi, İsabey Mahallesi'nde bulunan hayvan satış ve kesim yerini 40 milyon 497 bin 859 TL'ye satıyor. İhale 28 Ocak 2020 günü gerçekleşecek.

çankırı satılık gayrimenkul Haberi

çankırı satılık gayrimenkul

Çankırı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nden 2 adet taşınmazın satış ihalesi açıklandı. 

Tuzlu Köyü ve Değim Köyü'nde satışa sululacak gayrimenkullerin büyüklüğü 10.780,00 metrekare ve 20.816,27 metrekare arsında değişirken tahmin edilen bedelleri ise 1.887.000,00 TL ve 2.082.000,00 TL arasında değişiyor.

Çankırı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişlikiği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü toplantı odasında kurulacak komisyon huzurunda; açık  teklif  usulü ile ayrı ayrı sırasıyla ihalesi yapılacak. İhale Abdülhalik Renda Mahallesi Ankara Caddesi  1.km  No:38 18100 Merkez/Çankırı'da saat 09:30 ve 14:20'de gerçekleştirilecek.

İşte ihaleye ilişkin merak edilen diğer tüm detaylar...

ÇANKIRI ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN (MİLLİ EMLAK MÜDÜRLÜĞÜ) SATIŞI YAPILACAK TAŞINMAZ MALLAR

SATIŞI YAPILACAK TAŞINMAZ MALLAR

S.
NO

İLÇESİ

KÖYÜ/
MAHALLESİ

ADA
NO

PARSEL
NO

YÜZÖLÇÜMÜ

HAZİNE