08 / 05 / 2024

Çankırı toplu açılış

Çankırı toplu açılış

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çankırı'da 77 milyon yatırım bedelli 15 tesisin temelini atmaya geldiklerini ayrıca yöreye 77 milyon yatırım bedelli 18 yatırım daha yapacaklarını dile getirdi.

TOKİ Çankırı Kızılırmak’da 2+1’ler 608 bin TL , 3+1’ler 850 bin TL!

TOKİ'nin Çankırı Kızılırmak projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Kızılırmak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Kızılırmak 2022 sosyal konut projesi...

Erzurum'da 132 milyon TL'lik toplu açılış töreni!

Erzurum Pasinler'de hayata geçirilen ve toplamda 132 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip olan yatırımların toplu açılışı yapıldı.

Manisa Gölmarmara'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa Gölmarmara Belediyesi’nin gerçekleştirdiği toplu açılış törenine katıldı.

Antalya Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor. Kültür merkezi, 5 yıldızlı otel konforundaki misafirhanesi, 300 kişilik konferans salonu ve diğer donatıları ile kentin önemli bir eksiğini de gidermiş olacak.

Manisa'daki toplu açılış töreni ileri bir tarihe ertelendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Yunusemre, Şehzadeler, Akhisar, Soma ve Sarıgöl ilçelerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla yapacağı toplu açılış ve temel atma törenlerinin ertelendiği bildirildi.

Muğla'da 782 milyon TL'lik toplu açılış!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 782 milyon TL'lik yatırımın toplu açılış törenini gerçekleştirdi.

TOKİ Çankırı Kızılırmak başvuruları!

TOKİ Çankırı Kızılırmak başvuruları bugünden itibaren başlıyor. Toplamda 28 adet dairenin yer aldığı projede satışlar açık satış yöntemi ile yapılıyor.

TGM Trend Gayrimenkul, Diyarbakır'da açılıyor!

İnşaat, otomotiv ve sigorta sektörü ile interaktif medya alanlarında yaklaşık 40 yıldır faaliyet gösteren Konya merkezli Aydın Holding tarafından kurulan ve ‘Gayrimenkul Çözüm Merkezi’ konseptiyle hizmet veren ilk ve tek franchise zinciri TGM Trend Gayrimenkul Diyarbakır’da açılıyor.

2017 TOKİ Çankırı Kızılırmak kura sonuç listesi açıklandı!

Çankırı Kızılırmak projesi TOKİ ile Çankırı Kızılırmak Belediyesi ortaklığında hayata geçiriliyor. 2017 TOKİ Çankırı Kızılırmak kura sonuç listesi açıklandı.

Çankırı Kızılırmak kura sonucu 15 Mayıs!

Çankırı Kızılırmak kura sonucu 15 Mayıs henüz açıklanmadı. Çankırı Kızılırmak kura sonucu 15 Mayıs açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

15 Mayıs 2017 TOKİ Çankırı Kızılırmak kura sonucu!

15 Mayıs 2017 TOKİ Çankırı Kızılırmak kura sonucu henüz açıklanmadı. Çankırı Kızılırmak TOKİ kura sonucu 102 konut açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Çankırı Kızılırmak TOKİ kura sonucu 102 konut!

Çankırı Kızılırmak TOKİ kura sonucu 102 konut henüz açıklanmadı. Çankırı Kızılırmak TOKİ kura sonucu 102 konut açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Çankırı Kızılırmak kura çekilişi sonuçları 15 Mayıs!

TOKİ Çankırı Kızılırmak kura çekilişi sonuçları 15 Mayıs henüz açıklanmadı. TOKİ Çankırı Kızılırmak kura çekilişi sonuçları 15 Mayıs açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Çankırı toplu açılış Haberi

Çankırı toplu açılış

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türk milletinin birlik ve beraberlik içerisinde büyümeye ve gelişmeye devam edeceğini belirterek, "Birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendireceğiz ve Türkiye'yi 21. asırda dünyanın küresel gücü yapacağız." dedi.


Bakanlıkça Çankırı'da gerçekleştirilecek çeşitli yatırımların temel atma ve açılışı dolayısıyla belediye yanındaki alanda tören düzenlendi. 


Çankırı'ya 77 milyon yatırım bedelli 15 tesisin temelini atmaya geldiklerini ayrıca yöreye 77 milyon yatırım bedelli 18 yatırım daha yapacaklarını müjdeleyen Eroğlu, bunların hasretle beklenen yatırımlar olduğunu ve en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.


Bakanlık olarak çok çalıştıklarını ve zamanla yarıştıklarını vurgulayan Eroğlu, bugüne kadar 3 bin 107 tesisin milletin hizmetine sunulduğunu, bunlardan 320'sinin baraj olduğuna dikkati çekti. Göreve geldiğinde 76 şehirde içme suyu sıkıntısı yaşandığını belirten Eroğlu, "Tüm şehirlere su getirdik. Çünkü su...