17 / 05 / 2024

Çankırı ulaşım projesi

Çankırı ulaşım projesi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Ilgaz Tüneli'nde incelemelerde bulunmak üzere gittiği Çankırı'da, Valilik, Belediye Başkanlığı ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

TOKİ Çankırı projesi için beklenen tarih geldi! Eldivan'a 99 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Eldivan projesi yarından sonra ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 99 adet konut bulunuyor.

TOKİ Çankırı 2023 projesi için beklenen tarih geldi! Tek bir ilçedeki 120 yeni konutu kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Bayramören projesi bugün ihaleye çıkacak. Çankırılıların yüzünü güldüren projede 166 adet konut yer alacak.

5 soruda TOKİ Çankırı Sosyal Konut Projesi 2022! Çankırı ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Çankırı konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Çankırı ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

TOKİ Çankırı Şabanözü son başvuru tarihi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı Şabanözü projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Çankırı Şabanözü projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Şabanözü projesinde yer alan 68 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ, Çankırı kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Çankırı Çerkeş'te 134 konutluk kentsel dönüşüm projesi inşa edecek.

Çankırı Orta TOKİ 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Orta 2020 projesi için başvurular yarın başlıyor. Projedeki konutlar 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

TOKİ Çankırı 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Merkez 2019 projesi için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Çankırı 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Çankırı 2019 projesi nerede inşa edilecek? TOKİ Çankırı projesi fiyatları ne kadar? TOKİ Çankırı kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ Çankırı başvuruları nasıl yapılıyor? İşte Çankırı 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla...  

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 12'nci kata ulaşıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 6 milyar TL’lik yatırımla hayata geçirilen Kayseri belediyecilik tarihinin en büyük projesi olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların hızlandığını, ilk etap inşaatlarda 12. kata ulaşıldığını söyledi.

Çankırı'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri mecliste!

Çankırı'da Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı..

Ankara Ulus Meydanı Ulaşım Projesi'ne onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus Meydanı ve Çevresi Ulaşım Projeleri gündeme geldi. Dev proje için imzalanan protokolün uygulanması oy birliğiyle kabul edildi.

İstanbul'un yeni ulaşım projesi: Çemberler Sistemi!

Türk Mimarlar ve Şehir Plancıları Odaları Üyesi Ahmet Vekif Alp, İstanbul'un yeni ulaşım projesi Çemberler Sistemi'ni anlattı.  Çemberler Sistemi'nin en önemli ayağı Çemberyol ve Çemberray projeleri...

Çankırı ulaşım projesi Haberi

Çankırı ulaşım projesi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Çankırı'nın 15 Temmuz darbe girişiminde her zaman olduğu gibi dik duruşunu ortaya koyduğunu belirterek, "Çankırılı ülkenin her yerinde şehit olmaya gidiyor. Biliyor ki toprak, uğruna ölen yoksa vatan değildir." dedi. 


Valilikte yaptığı konuşmada, Çankırı'da yapılan en güzel işlerden birinin Ilgaz Tüneli olduğunu dile getiren Arslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çankırı'ya özel bir ilgisi olduğunu söyledi. 


Arslan, ilde 2003'ten önce 18 kilometre bölünmüş yol varken, bugün 236 kilometre bölünmüş yol olduğuna dikkati çekerek, bu yolun 168 kilometresine bitümlü sıcak karışım (BSK) yapıldığını bildirdi. 


Çankırı'da 2003 öncesi yaklaşık 10 yılda karayollarına yapılan harcamanın 60 milyon lira olduğuna işaret eden Arslan, 2003-2015 yılları arasında AK Parti hükümetleri döneminde ise 1 milyar 466 milyon lira harcama yapıldığını kaydetti. 


Arslan, Çankırı'da...