18 / 05 / 2024

Çankırıdaki iki katlı ev yangın

Çankırıdaki iki katlı ev yangın

Çankırı 'nın merkeze bağlı Çivi köyünde, Mehmet Altın 'a ait iki katlı müstakil evde dün akşam saatlerinde yangın çıktı. Evde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Çankırı'da parasını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı: Müteahhit paramızı ödesin!

Çankırı'da 7 katlı inşaatın çatısına çıkan inşaat işçileri vinç üzerine çıkarak 'müteahhit paramızı ödesin' eylemi yaptı. 

Çankırı Milli Emlak 8 taksitle 2 arsa satıyor!

Çankırı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nden 2 adet taşınmaz 5.000,00 TL'yi geçmesi halinde, 1/4'ü peşin, kalan kısma yıllık kanuni faiz uygulanmak suretiyle en fazla iki senede, üçer aylık dilimler halinde 8 eşit taksitle satışa sunulacak.

Belediye iki katlı bina ve müştemilat satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Şırnak Belediyesi'nden Avlulu iki katlı kargir bina ve müştemilatının satışı açık teklif usulüyle 15 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak. 

Çankırı'ya 2 yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı Orta'da iki yeni millet bahçesi inşa edecek.

Yalova'daki satılık iki katlı bina fiyatıyla ilgi gördü!

İcradan satılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller bazen yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor. Yalova'da satışa çıkarılan iki katlı bina da fiyatıyla ilgi gördü...

Çukurova'daki riskli iki katlı ev yıkıldı!

Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde çökme riski bulunan iki katlı ev, belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Bodrum'daki iki bölge kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi ilan edildi!

Muğla Bodrum'daki iki ayrı bölge kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi olarak ilan edildi.

Konya'daki iki katlı ters villaya yoğun ilgi!

Konya'da prefabrik imalatçısı tarafından inşa edilen iki katlı ters villa, farklı mimarisi ile Konya Tarım Fuarı'nda ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor.

Çankırı Obruklu Köy yeni yerine taşınacak!

Çankırı'da Obruklu köyün sakinleri için eski yerleşim yerine iki kilometre uzaklıkta, Ankara yolu üzerinde 65 konut ve 45 ahırdan oluşan modern bir köy inşa ediliyor.

Diyarbakır’da 2 katlı ev yolun ortasında kaldı!

Diyarbakır Bağlar'da yapımına 4 ay önce başlanılan 1,5 kilometrelik yolun ortasında iki katlı bir evin kaldığı açıklandı. Evin sahibi istediği ücrette anlaşamadığı için evini satmadı.

Kayseri Melikgazi'de iki katlı bina çöktü!

Kayseri Melikgazi'de iki katlı binada göçük meydana geldi. Göçükte 1 kişi hayatını kaybetti. 5 kişi ise yaralandı. Yaralılar, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı.

Çankırı'daki 16 ulaşım projesi tamamlanıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Ilgaz Tüneli'nde incelemelerde bulunmak üzere gittiği Çankırı'da, Valilik, Belediye Başkanlığı ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

Çankırı'daki öğrenci yurdunda asansör düştü!

Çankırı Karatekin Üniversitesinde, kız öğrenci yurdundaki asansörün düşmesi sonucu yaralanan öğrenci sayısının 11 olduğu belirlendi.

Çankırıdaki iki katlı ev yangın Haberi

Çankırıdaki iki katlı ev yangın


Çankırı 'nın merkeze bağlı Çivi köyündeki iki katlı müstakil evde yangın çıktı.  Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın sırasında itfaiye araçları yetersiz kalınca sulama tankerlerinden de destek alındı. 7 odadan oluşan ve alt katı depo olarak kullanılan evdeki tarım makineleri ile ambarlarda bekletilen buğday zarar gördü. Yangın, 3 saat süren çalışmaların ardından...