18 / 05 / 2024

Cankoçlar İnşaat Elektrik iletişim

Cankoçlar İnşaat Elektrik iletişim

Cankoçlar İnşaat Elektrik Reklam Medikal Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Barış tarafından kuruldu. 

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Ertunçlar İnşaat Elektrik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertunçlar İnşaat Elektrik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Ertunç tarafından kuruldu.

Hilmi İnşaat Elektrik Gıda Turizm Petrolleri Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hilmi İnşaat Elektrik Gıda Turizm Petrolleri Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Yılmaz tarafından kuruldu.

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Ysfsmart Metal İnşaat Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Ysfsmart Metal İnşaat Elektrik Limited Şirketi bugün Avcılar'da 700 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Irmak tarafından kuruldu.

Güvenemek İnşaat Elektrik Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvenemek İnşaat Elektrik Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Uyanık tarafından kuruldu.

Söğüt Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söğüt Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cihat Şimşek tarafından kuruldu.

Yasmin İnşaat Elektrik Tadilat Onarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yasmin İnşaat Elektrik Tadilat Onarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yasemin Demir tarafından kuruldu.

Nurbahçe İnşaat Elektrik Otomotiv Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurbahçe İnşaat Elektrik Otomotiv Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Murat Tosun tarafından kuruldu.

İsmek Nalburiye İnşaat Elektrik Plastik Ürünler Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsmek Nalburiye İnşaat Elektrik Plastik Ürünler Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Adakanlı tarafından kuruldu.

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Tükenmez, Fırat Mengüç ve Mehmet Mengütay ortaklığında kuruldu.

Sungurlar Grup İnşaat Elektrik Metal Tekstil Otomotiv Reklam Medya Organizasyon San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sungurlar Grup İnşaat Elektrik Metal Tekstil Otomotiv Reklam Medya Organizasyon San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Karakollukçu tarafından kuruldu.

Durduk Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Durduk Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Nakliye Limited Şirketi bugün Avcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Kayahan Emen tarafından kuruldu.

Cankoçlar İnşaat Elektrik iletişim Haberi

Cankoçlar İnşaat Elektrik iletişim

Cankoçlar İnşaat Elektrik Reklam Medikal Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Barış tarafından kuruldu. 

Cankoçlar İnşaat Elektrik Reklam Medikal Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü inşaat işleri konut yapım taahhüt ve inşaat malzemeleri imalat toptan alım satım. 2-Her türlü elektrik malzemeleri imalat toptan alım satım. 3-Her türlü medikal ürünler imalat toptan alım satım. 4-Her türlü gıda imalat toptan alım satım. 5-Her türlü reklam işleri hizmeti ve reklam malzemeleri imalat toptan alım satım.

Adres: Yakuplu Mh.126.Sk. Bilaloğulları Apt.No:14 A/1...