18 / 05 / 2024

Canlandıranlar Festivali

Canlandıranlar Festivali

Aston Residence, 24 – 28 Nisan 2013 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşen olan “Canlandıranlar Festivali” ne konaklama sponsor oldu

Torbalı'da emlakçılık sektörü canlandı!

Torbalı'da hızla artan nüfus ve göç alımı inşat sektörünü canlandırmasıyla birlikte emlakçılık sektörünü de canlandırdı. Emlekçılık ile uğraşanların sayısının birden artması alım - satım işlemlerinde takipsizliğe neden oluyor.

Ankara Marka Festivali sona erdi!

Ankara Ticaret Odası’nın düzenlediği Ankara Marka Festivali’nin son gününde de birbirinden ünlü isimler Ankaralı izleyicilerle buluştu. Ankara Marka Festivali 9 Aralık'ta sona erdi.

Ankara Marka Festivali ilgi çeken konu ve konuklarla devam ediyor!

ATO'nun Başkent’i “marka kent” hedefine bir adım daha yaklaştırmak ve Ankara’dan küresel markaların çıkmasını teşvik etmek amacıyla düzenlediği Ankara Marka Festivali, ilgi çeken konu ve konuklarıyla ikinci gününde de Ankaralılardan yoğun ilgi gördü.

Ankara Marka Festivali başladı!

Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından Ankara’yı “marka kent” hedefine bir adım daha yaklaştırmak amacıyla düzenlenen “Ankara Marka Festivali”, Ankara Congresium’da düzenlenen görkemli bir törenle başladı.

Antalya Film Festivali Cam Piramit'le süsleniyor!

Antalya'da 29 Kasım- 6 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek Uluslararası Antalya Film Festivali için hazırlanan Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi, profesyonel dağcılar tarafından giydiriliyor.

Murat İldeniz: Seçimden sonra inşaat sektörü canlandı!

Kahramanmaraş Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Murat İldeniz, yaptığı açıklamada 1 Kasım seçimlerinde güçlü bir iktidar sonucu çıkmasının inşaat sektörünü de canlandırdığını söyledi.

Seçim sonuçları inşaat sektörünü canlandırdı!

Kahramanmaraş Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Murat İldeniz, yaptığı açıklamada 1 Kasım seçimlerinde güçlü bir iktidar sonucunu çıkmasının inşaat sektörünü de canlandırdığını ifade etti.

Seçim sonuçları gayrimenkul piyasasını canlandırdı!

1 Kasım seçimlerinde yeniden tek partinin iktidara gelmesi inşaat ve gayrimenkul piyasasının canlandırdı. İş adamı Bedirhan Akyol, sandıktan bölgenin istediği sonucun çıktığını belirtti.

Seçim sonuçları inşaat sektörünü canlandırmaya başladı!

1 Kasım seçimlerinde yeniden tek partinin iktidara gelmesi inşaat ve gayrimenkul piyasasının canlandırdı. İş adamı Bedirhan Akyol, sandıktan bölgenin istediği sonucun çıktığını belirtti.

Adana Kozan'da inşaat sektörü canlandı!

Adana'nın Kozan ilçesinde 18 aydır verilemeyen inşaat izinleri yeniden verildi. İlçede durma noktasına geldiği belirtilen inşaat sektörünün, inşaat izinlerinin 6 mahallede verilmeye başlanmasıyla canlandığı belirtildi.

Ağaoğlu MyClub’ta Fitness Festivali İstanbul MyFest başlıyor!

Ağaoğlu MyClub, 10-11 Ekim tarihleri arasında Türkiye’nin ilk fitness festivali olan ‘İstanbul MyFest’e ev sahipliği yapıyor.

Ankara Alışveriş Festivali 2015 ne zaman?

4. Ankara Alışveriş Festivali'nde ağırlıklı olarak sosyal sorumluluk projeleri ile kültür ve sanat organizasyonlarına yer verilen festival, 13 Eylül'e kadar devam edecek. Peki Ankara Alışveriş Festivali 2015 ne zaman?

Ankara Alışveriş Festivali 29 Ağustos'ta!

Ankara Ticaret Odası’nın imza attığı Ankara Alışveriş Festivali (ASF-Ankara Shopping Fest) 29 Ağustos Cumartesi günü başlayacak. Festival’in başlama gongu, 28 Ağustos Cuma akşamı vurulacak.

Canlandıranlar Festivali Haberi

Canlandıranlar Festivali


Aston Residence, The Simpsons, Pembe Panter, The Incredible Hulk, Transformers, Fantastic Four, G.I. Joe, Spider-Man, Animaniacs, Taz-Mania, Batman, Tiny Toon Adventures gibi bütün bu çizgi karakterlere eli değmiş canlandırma ustası Nelson Shin’i ağırladı.


Canlandıranlar Derneği tarafından Puruli Kültür Sanat’ın işbirliğiyle gerçekleşecek olan festivalin konuğu olarak gelen Nelson Shin’in yönetmenliğini yaptığı Transformers ve İmparatoriçe Chung filmleriyle animatör olarak çalıştığı Pembe Panter kısalarından bir seçki festival kapsamında izleyici ile buluştu.


Mart 2012’de açılan Aston Residence, modern tasarım ve dekorasyona sahip süit ve odaları, şehir manzaralı Roof Barı ve iş görüşmeleri için tasarlanmış toplantı salonu ile Taksim Meydanı’nı bağlayan Feridiye Caddesi üzerinde hizmet...